- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.361
Ayni durum bende de var. İlk gebeligimde kramplar cok ilerleyen haftalarda baslamisti bu sefer cok cok erken basladi hatta hamile oldugumu bile bilmeden baslamisti. Bir dahaki gidisimde dra soyliycem yanlis hatirlamiyorsam kramplar icin cinko vermisti ilkinde ama 12. Haftadan once verir mi bilemiyorumBen hapşırdığımda filan 10 saniyeliğine bi kramp giriyor
Canım benim tsh ıcın normaldede ılac kullanıyorum ama gebelık olunca 3,5oldu doktor ılacımın dozunu arttrdı sımdı 1,5 bence sende dahıleye doktoruna gitmelısın cunku gebelık ıcın 2,5 olması gerek dıyorlarkızlar tsh değerlerinize baktırdınız mı? benim kese kontrolünde bakılmıştı 3 çıktı ve kadın doğumcum ben bu durumda ilaç başlıyorum hastalarıma dedi. benim tüp bebek olduğu için tüp bebek merkezi ile görüşmemi söyledi. tüp bebek merkezindeki doktorumda 3.5 i geçerse öyle başla dedi. ben de arada kaldım. kafam karıştı iyice.
Canım kabızlık sorunu yasıyorsan bagırsak agrısıda olabılrKızlar göbeğimi hizasında sağ tarafımda acayip bir ağrı var 1 saattir devam ediyor. Endişelenmeli miyim?
Yok hiç kabızlık yaşamadım ama dün bulgurlu bişeyler yedim o sıkıştırdı beni galibaCanım kabızlık sorunu yasıyorsan bagırsak agrısıda olabılr
Yoktur canım inşallah kahverengi akıntı dan bşey olmaz allahın izniyleKızlar günaydın sabahtan beri kahverengi alıntı geliyor.hastaneye gidiyorum.insallah birşey yoktur dua edin bana.
Meraba canim nasilsin lekelenmen yok demi masalalh 10.haftaya girmissin gogus hassasiyetin ne durumda varmiYoktur canım inşallah kahverengi akıntı dan bşey olmaz allahın izniyle
Benim 6.haftada kanama olunca 1 hafta o sekilde devam etti kahve pembe sari gibi.. dedigin gibi bazen fitil de renk değiştirebiliyor genelde fitilden sonra oluyorsa eger.. insallah bi sıkıntı yoktur seninle ayniyiz bende 8+0 im bugunKızlar öncelikle herkese mutlu yıllar dilerim
2021 de sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
8+1 günlüğüm bu gün kahve akıntım başladı peçeteye silince gelen
Hiç ağrım sızım yok ama korkuttu bu akıntı beni
Kan kesinlikle değil koyu sarı kahve arası hatta
Böyle akıntı yaşayan var mı
progestan fitil kullanıyorum onun kalıntıları renk değiştirmiş olabilir mi
Bi de bu gün normalde adet günüm biyolojik saat durumu gibi bir şey mi acaba
Benim de 3 gündür kahverengi akıntım var. Üstelik ağrılı. Belim ağrıyor. Doktor ilaç verdi ama hala devam ediyor 3 gündür.Kızlar günaydın sabahtan beri kahverengi alıntı geliyor.hastaneye gidiyorum.insallah birşey yoktur dua edin bana.
Hayirli olsun oncelikle allah saglikla kavustursun bebislerinizle siziGünaydın canım. Ben ikizlere hamileyim hiç bulantım olmadi diyebilirim. Üç dört defa sadece arka planda hafif bi bulantı hissettim kusma da hiç olmadı. Hatta beni korkuttular ikiz olunca bulantı iki katı olur diye ama şu hafta oldu hala öyle bulantım yok yani.
Adetin bir hafta geciktiyse bence artık test yapmanın vakti gelmiş. Negatif görme korkusu çok fena biliyorum ama bebek yoksa bile sağlıklı bir durum değil bir hafta gecikmesi pko falan yoksa. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bence bebeğin seninle
teşekkür ederim. hemen takibe başlayacağım. T4 normal onunla ilgili bi sıkıntıdan bahsedilmedi hiç.Merhaba T3, T4 değerleriniz kaçtı özellikle T4 değeriniz Normalse ilaç kullanılmamalı diyor Prof. Dr. Yeşim ERBİL, ülkenin en ünlü endokrincilerindendir kendisi İstanbuldaysanız tavsiye ederim kadın doğumcular hemen ilaç başlatıyorlar ama kendisi bu konuda instagramda sürekli açıklamalar yapıyor çok yanlış buluyor, instadanda sorabilirsiniz sorularınızı dönüş yapabiliyor bazen.
Çok teşekkür ederim tekrar olmadı kesildi şimdilik takip ediyorum bakalımBenim 6.haftada kanama olunca 1 hafta o sekilde devam etti kahve pembe sari gibi.. dedigin gibi bazen fitil de renk değiştirebiliyor genelde fitilden sonra oluyorsa eger.. insallah bi sıkıntı yoktur seninle ayniyiz bende 8+0 im bugun
Geçmiş olsun bir şey yoktur inşallahKızlar günaydın sabahtan beri kahverengi alıntı geliyor.hastaneye gidiyorum.insallah birşey yoktur dua edin bana.
Gecti cok sukur canim 6.hafta baya kanamam oldu 1 hafta devam etti leke seklinde gecen pazartesi gittim bende hersey yolundaydi 7+2 de doktor bi daha 1 ay sonra gel dedi nasil sabredicem bakalim bilmiyorum saglikli olsunda inslalah tabiki korkuyorz herseyden Rabbime emanetlerÇok teşekkür ederim tekrar olmadı kesildi şimdilik takip ediyorum bakalım
Suan da geçti mi lekelenmeleriniz çok sevindim sorun olmamasına ama insan korkuyor işte
4 gün önce doktor kontrolüm vardı hiç bir sorun yoktu inşallah tekrar etmez bakalım
İnşallah korkulacak bişey yoktur cnm hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar günaydın sabahtan beri kahverengi alıntı geliyor.hastaneye gidiyorum.insallah birşey yoktur dua edin bana.
Bendede beyaz akinti var baya gogus hassasiyeti miden ne durumdaÇok teşekkür ederim tekrar olmadı kesildi şimdilik takip ediyorum bakalım
Suan da geçti mi lekelenmeleriniz çok sevindim sorun olmamasına ama insan korkuyor işte
4 gün önce doktor kontrolüm vardı hiç bir sorun yoktu inşallah tekrar etmez bakalım
T4 normalse süperteşekkür ederim. hemen takibe başlayacağım. T4 normal onunla ilgili bi sıkıntıdan bahsedilmedi hiç.
Mide bulantılarım 6+ larda sonra başladı benimBendede beyaz akinti var baya gogus hassasiyeti miden ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?