2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimki artık satılmıyor galiba ama v8 absolute var dyson'ın sitesinde. Ben oradan almıştım, taksit de yapılıyordu.
40 tane model karşılaştırma videosu izlemiştim ama sonra kafam karışınca kedimiz var diye bunu seçtim gitti. V7 bile bulursanız ve daha uygunsa fiyatı, çok iyi diye biliyorum.
Dyson alırsanız, bir de dyson taklidi oyuncak süpürge satılıyor alışveriş sitelerinde, çok şeker: ) bana başka hediye geldiği için ondan alamadım: )
Dyson kendimize hediye. Kocam daha çok evi süpürüyor: ) #reklamdeğildir

Minibaby kolluk alıp pişman olan var mı baya güzel indi alayım diyorum bi taraftan da çok reklamı yapılan şeylerin fos çıkması gerçeği var…
Ben arada girebiliyorum yazdığınızı şimdi gördüm bende mi sorun var bilmiyorum sevemedim oğlum gayet de devriliyor batıyor ben çok pişmanım aldığıma

Bizde roborock s6 max var süper bi şey her gün çalışıyor diyebilirim çok güzel toz çıkarıyor

Asıl onunla daha çok eğlenir bizimki çalıştırıyor durduruyor oyuncağı oldu.
Ama memnunumdum performansından şuan kullanamıyorum tabi
En iyisi kablosuzlar işte dyson Ben
Canım yok başıma gelene bak. Dyson v15 aldık 9 eylülde ve dün dyson bozulmuş eşim söyledi şarj etmiyor meğer dysonlarda olan bi sorunmuş batarya sorunu. Bak iki ay oldu 2 ay ikiii. Yani nasıl bi kullanım yapmış olabiliriz zaten kablolu var oğlana elletmedim hiç orda arada bi çalışıyor. (Şimdi şehir dışındayım eve dönüp filtre temizliği vs de yapacağım bakalım denicem bi çalışmasını) Velhasıl ürünü dysona gönderip cayma hakkımı kullanacağım. Ki muhtemelen caymayı kabul etmeyecekler 15 gün diyecekler. Fakat ben tamir hakkımı kullanmayacağımı söyleyeceğim ürünü bana gönderecekler ve tüketici hakem heyetine başvuracağım. Şimdi eşim belki tam bakamadı diye sakinim eve gidicem baktım olmuyor çeşitli hukuki yollar Çok aşırı pişmanım daha üçüncü taksidini ödeyemeden bozulduysa bu batarya çöptür yani bu ben iki ayda bir batarya yenileyemem yani

Buna verdiğim 13.999₺ Yi tüketici hakem heyeti ile aldığımda üstüne koyup 1000$ alacağım (inşallah o zamana uçmaz dolar amin) bi şeye yarasın bari diye arkadaşlar şarjlı süpürgeler uzun ömürlü olmaz çünkü gücü arttıkça o batarya o güce dayanamayıp kendini tüketecek bence süpürge dediğin kablolu olur biz eşimle iki aylık dyson maceramızda buna karar verdik az paralar değil benim en sadık süpürgem 2010 yılında eşimin aldığı Philips kablolu süpürgedir cayır cayır çalışıyor maşşallah

Gerçekten helal olsun: ) İkincide anneler daha rahat davranıyor diyorlar: ))
Daha erken çocuk yapsaydım ben de oğluma kardeş isterdim, çok güzel bir şey, sağlıkla büyüsünler.
Evet ikincide daha rahat davranılıyor gerçekten, biraz da mecburiyetten iki çocuğa yetişmek çok zor. Allahtan gece uyuyor ikisi de, gündüz sarf ettiğim enerjiyi biraz olsun toplayabiliyorum, valla pek yaşa bakmaz o işler belli mi olur bi bakarsınız hoop kardeş görünür Allah gönlünüze göre versin inşallah

Kocamın evi kendi isteğiyle süpürmesi mi, var bi hayalimiz…
Ben arada girebiliyorum yazdığınızı şimdi gördüm bende mi sorun var bilmiyorum sevemedim oğlum gayet de devriliyor batıyor ben çok pişmanım aldığıma
insan 500 küsür lira verince beklentiye giriyor tabi.
Gerçekten bu deneyim beni baya üzdü

Kocamın evi kendi isteğiyle süpürmesi mi, var bi hayalimiz…

insan 500 küsür lira verince beklentiye giriyor tabi.

Gerçekten bu deneyim beni baya üzdü
Hiç üzülmeyin ben yaptım siz yapmayın en güzeli kablolu süpürge ve günlük temizlik için robot. Şimdi paketledim ürünü bakalım gelip alacaklar. Çok ciddi bir para ya ama iki ayda bu hale gelmesi inanılmaz ki zaten robot kadar çalışmıyor bile

Philips kablolu bizde evlenirken aldık 2015 te o da taş gibi dyson kediler için almıştık v8 animal suana kadar sorun yaşamadım ama ben gelmen sene bi kampanya da 3 bin e almıştım seninki baya pahalı tabi hakkındır aç davanı

Ya dyson'a bi şans daha mı verseniz: )
Yok, o da bozduysa artık yapacak bişey yok: )

Tam da almak uzereyken bunu okudum
Ben de roborock + philipsle biraz daha devam o zaman asdfsgh

İkinci cocuk isteyenler yumurtalik rezervine baktiran oldu mu? Benim amh 0.42 cikti cok moralim bozuldu. Hemen yapamam da calisiyorum, yurt disindayim ve oglum asiri hareketli. Ne olucak bu kadinlarin dogurganlik cilesi

İkinci cocuk isteyenler yumurtalik rezervine baktiran oldu mu? Benim amh 0.42 cikti cok moralim bozuldu. Hemen yapamam da calisiyorum, yurt disindayim ve oglum asiri hareketli. Ne olucak bu kadinlarin dogurganlik cilesi
Suan cocuk düşünmüyosanız Dondurun yumurtalarınızı tam konu hakkında bilgim yok ama donduranları duydum ilerde kullanmak için

Kızlar aktivite önerisi yada bu ara miniklerinizi oyalayan oyuncak öneri güncellemesi yapalım
Artık cocuk oldular ondan sanırım basit oyuncaklar hiç ilgisini çekmiyor
Kuleler halkalar ile işi bitti bizimkinin
Oyuncak Elektrik süpürgesi vileda falan aldım bayılıyor tüm evi geziyor onunla
Market arabasını da sevdi doldurup boşaltıp evi turluyor.
Doktorumuz da oyuncak ahşap mutfak önerdi ikeadan alacağım
Erkek mi kız mı çocuğununuz bilmiyorum ama bizde durum bu
Tabi ben cinsiyete yönelik oyuncaklara ve özellikle kızlara böyle yemek temizlik rölü yükleyen oyuncaklara karşıydım ama çocuğun ilgisi bunlara olunca büyük konuştuklarımı yuttum alıyorum mecbur

Hahahah benimde kızım var canım ozaman bende şu mutfak ve temizlik gereçlerine bir bakayım takmalı halka alacaktm vazgeçtm o halde
Market arabası nedir
Birde Bu yürüme arkdası gibi bebek arabaları var içine bebek koyup gezdiriyolar parkta görmüştüm gerçi oynayan biraz daha büyüktü ama ilgisini cekermi bilemedm

Evet canım bi arkadaşta vardı bebek arabası bizimki çok sevdi paylaşamadılar aralarında sakladık en son
Bebek arabası bulamamıştım e bebekte bende market arabası aldım
Aynı mantık içi de ürün dolu
Bundan sıkılınca bebek arabası alırım

Kızlar aktivite önerisi yada bu ara miniklerinizi oyalayan oyuncak öneri güncellemesi yapalım
Ben en son sesli kitap aldım ikizlerim çok sevdiler . Efe ara öğün ve akşam yemeği öğlen yemeği. Şarkıları var çok güzel. Bir de büyük sorular kitabım var onu da çok seviyorlar. Sonra vileda, süpürge oyuncak aldım onu da çok seviyorlar, elektrikli süpürgesi de var. Oğlum sürekli elinde gezdiriyor.
Masalcı tırtıl da güzel. Bir de vakumlu oyuncaklar var molekül diye geçiyor onları da çok sevdiler.

Şu sesli kitaplara bakayım hemen onları bilmiyorum
Büyük sorular kitabım bendede var ve aldığım günden beri hiç sıkılmadan bakıyor gerçekten iyi ki almısım diyorum olmayanlarada fikir olsun
Temizlik takımı almak şart oldu sanırım madamms de önermişti
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…