- 18 Aralık 2020
- 739
- 962
- 29
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.601
Çok teşekkür ederim rahatladım sağolunCanım bizdede kızım iki gün topalladı doktora yazdım normal olduğunu birkaç gün içinde düzeleceğini söyledi calpol verin ağrısı için dedi
Nasıl yediriyorsunuz benim bebeğim hiç yemiyorBalık yağı deneyin bir de bence, genelde herkes iştah açtığını söylüyor, biz de aldik ikizlerim için hergun veriyorum 3 ay devam edin doktorumuz. Bir de yemek yerken müzikli çocuk şarkıları izleyebilirsiniz çok iyi bisey değil evet ama arkadaşım eşşek şarkısını çok seviyor bizimkiler, ari vız vız falan derken yiyorlar yemeklerini. Yoksa biz de çok uğraşıyorduk, oyuncaklar kitaplar neler neler denedik. Ama hastalık durumlarında yine yemiyorlar. Diş donemi oluyor, canları istemiyor bi şekilde yememek için bahane buluyorlar. Çubuk kraker seviyorlar bir de susamlı. Ara da bir tane falan yiyorlar.
Sürer bacım, neden sürmesinyemeyen bebek bi tanede bende varmakarna pilav yayla çorbası (maksimim 8-10 kaşık) 3-5 parça ağzına tıkabilirsem tavuk et onlar da haşlanmış sade olacak asla sebze kurubaklagil yemez. Geçen bezelye yaptım hepsine top top diye diye ağzında ezdi attı bir tane yutmadı.
zaten muhallebi tarzı şeyler yemiyor. son 1 haftadır muz yoğurt bal yulaf az su bızz azıcık içiyor karadut özü iştah açıyor diye duydum asla veremiyorum bazen bu içeceğe katıyorum. bunu azıcıkta olsa içiyor.
şeftali armut elma üzüm yiyor sadece meyveyle tatlı şeylerle beslenmek istiyor. kahvaltı desem omlet 3-4 çatal
Balık yağı gerçekten iştah açıyor mu bende kullanayım doktor önermiyorum onları dedi ama açıyorsa kullanayım
öğün saati geldiğinde artık geriliyorum bi kahvaltı 1.5 saat sürer mi
Konserve vermemeye çalışın, taze olan hangi balık olurs olur. Ben elimle mıncıklayıp öyle yediriyorum kılçık kalmaması için minik minik.Kızlar çocuklarınıza hangi balığı tercih ediyorsunuz? Kılçik olmadığı için dardanelton geldi benim aklima ama eşim onun faydasi yoktur diyor
Konservenin çok bir faydası olacağını düşünmüyorum, doktorumuz da önermemişti..Kızlar çocuklarınıza hangi balığı tercih ediyorsunuz? Kılçik olmadığı için dardanelton geldi benim aklima ama eşim onun faydasi yoktur diyor
hangi balık yağını kullanıyorsunuz acabaBen çok şükür iştahsızlık sorunu yaşamadım, oğlum sabah beyran + künefe kombini ile güne başlayacak kapasitede bir tip. Yemek yemeyi sevenlerden. yani baya masterchef somerc şef gibi yiyor.yalnız gözlemlediğim balık yağına basladiktan sonra iştahı daha da çok açıldı. Bence düzenli aksatmadan verin anneler bir çözüm olabilir.
Evet epey artmış fiyatı ama önemli bence evde ölçüm, beni baya korkuttu ateşlenme durumu o yüzden Braun aldım kulaktan ölçer. Kasım indirimleri ile ara ara düşüyor aklınızda olsun.En iyisi braun diyorlar. Kulaktan ölçen. Ama epey pahalı
Bende vermedim çok şükür 2 gün ateş ile atlattık, şuan iyi. İştahı baya azaldı ki yemeyi seven bir cocuktu. Doktor da birkaç hafta sğrer iştahsızlık dediBize de aslında bir haftanın sonunda yine ateş ve öksürükle gidince doktor(larımızdan biri) verdi ama ben ıkmık edince, tamam yine ben yazayım evde bulunsun, ateşi düşmezse yarın verirsiniz dedi. Ertesi gün düştü ateşi: )
Biz de maalesef antihistaminik bi ilaç kullandık, içime sinmemişti ama ona direnemedim, azaltarak kestik, ilacı bıraktığımızdan beri gece uykusu bozuldu. İlacın yan etkisi uyku yapmasıymış.
Möllers tutti furitti aromalı her gün bir tatlı kaşığı. Bir de keçiboynuzu özğ veriyorum 6. Aydan beri bir çay kaşığı, o da baya iştah açmıştıhangi balık yağını kullanıyorsunuz acaba
Haklısınız benim de makinam iki dk arayla bir 38, bir 40 derece göstermişti çok korkmuştum. Şimdi artık bağışıklıkları da azald, sürekli hasta olacaklar lazım olacak düzgün bir cihaz. Sağlıklı günlerde az kullanmak nasip olsun diyelim sizeEvet epey artmış fiyatı ama önemli bence evde ölçüm, beni baya korkuttu ateşlenme durumu o yüzden Braun aldım kulaktan ölçer. Kasım indirimleri ile ara ara düşüyor aklınızda olsun.
Bende vermedim çok şükür 2 gün ateş ile atlattık, şuan iyi. İştahı baya azaldı ki yemeyi seven bir cocuktu. Doktor da birkaç hafta sğrer iştahsızlık dedi
Canım instagramda doktor anne yi takip ediyorum o keçiboynuzu özü vermeyin erken ergenliğe sebep olabiliyor demişti tabi dozu önemli belki cok fazla verilen için demişti ama bilgin olsun diye söyledimMöllers tutti furitti aromalı her gün bir tatlı kaşığı. Bir de keçiboynuzu özğ veriyorum 6. Aydan beri bir çay kaşığı, o da baya iştah açmıştı
Burnu tıkalıyken yutmakta zorlanıyordu. Zaten boğaz da doluydu, sürekli akıntı, balgam.. Burun-geniz temizliği yaptıkça az az yiyordu, içiyordu. Sonra işte Burun, boğaz rahatlayınca iştah yerine geldi. Merak etmeyin açılacak o iştah: )Evet epey artmış fiyatı ama önemli bence evde ölçüm, beni baya korkuttu ateşlenme durumu o yüzden Braun aldım kulaktan ölçer. Kasım indirimleri ile ara ara düşüyor aklınızda olsun.
Bende vermedim çok şükür 2 gün ateş ile atlattık, şuan iyi. İştahı baya azaldı ki yemeyi seven bir cocuktu. Doktor da birkaç hafta sğrer iştahsızlık dedi
Aaa hiç bilmiyordum faydali diye veriyordum valla. Günde bir çay kaşığı ama o zaman arada bir vereyim artık teşekkürler canımCanım instagramda doktor anne yi takip ediyorum o keçiboynuzu özü vermeyin erken ergenliğe sebep olabiliyor demişti tabi dozu önemli belki cok fazla verilen için demişti ama bilgin olsun diye söyledim
Asıl onunla daha çok eğlenirKızlar konumuzla alakası olmayan ama bir o kadar da alakalı bir sorum var. Artık oğlum çok hareketli yerde ne bulsa ağza atma huyu bitmedi ve artık evi süpürmem çileye dönüştü makinanin üzerine çıkıyor ben açıyor kapatıyor evi supuremiyorum. Robot supurge alacam uygun fiyatlı olan bir sey düşünüyorum xiaomi kullanan varmi memnun musunuz?
Ben kullanıyorum fena değl ama öyle cokda tavsiye etmem roborock daha iyi diye duydum birde aslında en iyisi dikey süpürgeler daha pratikKızlar konumuzla alakası olmayan ama bir o kadar da alakalı bir sorum var. Artık oğlum çok hareketli yerde ne bulsa ağza atma huyu bitmedi ve artık evi süpürmem çileye dönüştü makinanin üzerine çıkıyor ben açıyor kapatıyor evi supuremiyorum. Robot supurge alacam uygun fiyatlı olan bir sey düşünüyorum xiaomi kullanan varmi memnun musunuz?
Aynı şekildeydik, doğum günü hediyesi oyuncak süpürge hediye geldi kurtulduk: ) vfuuuuu vfuuuuu diye dolaşıyor evde süpürgesiyleKızlar konumuzla alakası olmayan ama bir o kadar da alakalı bir sorum var. Artık oğlum çok hareketli yerde ne bulsa ağza atma huyu bitmedi ve artık evi süpürmem çileye dönüştü makinanin üzerine çıkıyor ben açıyor kapatıyor evi supuremiyorum. Robot supurge alacam uygun fiyatlı olan bir sey düşünüyorum xiaomi kullanan varmi memnun musunuz?