2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya amiin hepimize
Bende de Xiaomi var, alırken dyson V8 ile aynı fiyattı keşke onu alsaydım diyorum. Bana pratik gelmiyor. Yüzeysel, keyfe keder aç süpürsün okey ama bi yerde bi kırıntı olsa almak istesen döne döne gelecekte alacakta… öncelik kesinlikle hafif kullanışlı bi dikey süpürge olmadı. Ben dikey süpürge alcam şimdi.

Arkadaşlar öğrenme kulesi alan ya da araştıran var mı ? Evde gündüzleri yalnızız oğlumla, mutfaktayken bi şekilde oyalamam gerekiyo. Çok mu yer kaplıyor acaba, tamamen güvenli mi ?
Bu konuda güncelleme yapmak istedim. Sonradan alıştı. Bir süre işe yarıyor. Yani en azından onun yemeğini yapabilecek kadar. Tabii önüne ya oynayacak ya da yiyecek bişeyler koymam gerekiyor.
Mucize, tüm dertlere çözüm bişey değil ama müsait değilken paçama yapıştığında oraya koyuyorum biraz duruyor, ki o da bişey.

Ben kesin dönüş yapacağım diye yeni eve xiaomi mop pro 2+ ve dyson v15 aldım başka süpürgem olmayacak şu an burada kablolu sıradan bir süpürge kullanıyorum ve Deniz arkamda geziyor bazen kapatıyor bazen kablosunu içine çektiriyor

Bu arada hangi ıslak mendilleri kullanıyorsunuz prima Aqua pure ayarında olanlar hangileri acaba

Kızlar konudan bağımsız, doğum sonrası ani kilo vermiştim. Şimdi yavaştan eski kiloma dönüyorum. Yalnız önceden orantılı alırdım ya şimdi tüm fazlalık göbeğime gidiyor. Zaten sezeryandan kalma böyle sacma bir fazlalığım var karın kısmımda. Şimdi orası doluyo kolum ince karnım büyük aşırı rahatsızım. Eğer doğum sonrası kilo alan/veremeyen var sa sizin de bu şekilde mi? Nasıl gider ki orası

Benim de saçma bir göbeğim var. Akşam yemeyerek ve sporla gideceğini biliyorum ama ben hep akşamları yiyorum, yüzmeye kaydoldum ve bir ayda sadece 3 kere gittim: ) bölgesel incelme olaylarına girerim belki, daha araştıramadım. Fikri olan varsa ben de almak isterim..

Sleepy zeytinyağlı olanı kullaniyorum doğumdan itibaren şimdi trenyolda Kasım indirimi var yine sipariş ettim 24 paket ayni ıslak mendilden

benim kızım da ne bulsa ağzına atıyor artık psikolojim bolzulmuştu sürekli süpürge açamıyorum gözüm yerlerde. onu evde rahatça bırakamıyordum yemek hazırlamaya gitmek bile zor geliyordu çünkü illa buluyor yerden bişey. Robot pek mantıklı gelmedi bana sürekli temizlik yapmak için kullanabileyim diye Dyson dikey süpürge aldım. Şimdi günde 10 kez süpürüyorum. Dün geze geze bisküvi yedi her yere döküldü normalde süpürge açmak işkence diye o bisküviyi vermeyebilirdim ama artık kızım da özgür ben de

Hangi dysondan aldınız ben de bezdim artık aç süpürge kapa süpürge Çek fiş tak fiş…

Hangi dysondan aldınız ben de bezdim artık aç süpürge kapa süpürge Çek fiş tak fiş…
Dyson V10 aldım aslında gözüm 15 te idi ama onun için böbreklerimden birini satmam gerekebilir duruyordu fişsiz olması büyük avantaj gerçekten sürekli süpürgeyi getir götür zor. Bunu duvara taktım al süpür kaldır büyük avantaj birde gerçekten güzel çekiyor ben daha önce meğer ev süpürmüyormuşum dedim

Dyson alanlar hep öyle diyor. Bu kadar çeşit yapmasalar ne olur sanki

Xiaomiyi hic tavsiye etmem bosuna alma hic ise yaramiyor onlar. Bende roborock var ondan cok memnunum duzenli calistiriyorum. Ama tabi bolgesel biryer temizlenecegi zaman ozellikle orayi secmek falan gerekiyor haritadan. En guzeli dyson, su an bende yok ama takipteyim alicam en kisa zamanda

Arkadaşlar öğrenme kulesi alan ya da araştıran var mı ? Evde gündüzleri yalnızız oğlumla, mutfaktayken bi şekilde oyalamam gerekiyo. Çok mu yer kaplıyor acaba, tamamen güvenli mi ?
Ben kullaniyorum, benim elim ayagim oldu bizim kiz tezgahta ne olup bittigine fazla merakli oldugundan surekli kucagimdayken yemek yapmaya calisiyordum ve cok tehlikeli olmaya baslamisti. O anlamda tavsiye ederim. Cok yer kaplamiyor aslinda ama mutfak kucukse sorun olabilir. Tamamen guvenli degil benim aldigim modelde arkasinda bosluk vardi ordan dusebilecegi icin biz orata carsaf gerdik, simdi muthis oldu. Sabah kalkip mutfaga gittigimizde hemen ona yapisiyor cikmaya calisiyor

Dyson v8 animal. Çok memnunuz.

Peki bu modelleri tercih etme nedenlerinizi azıcık yazar mısınız? İnanın hiç araştıracak gücüm yok hepsini süpürge tutarken tükettim. Bu ikisinin farkı ne bilmiyorum. Bi de en güvenli site hangisi bayiden falan mı almak lazım
Ben pisman olmadim ya, cok guvenli indirimde bulunca kapin bence yazin cok daha artar fiyati. Fos cikmadi bende o urun
Fiyatı arşa çıkmadan alırım inş

Ben de v10 aldim, v15 ışığı var sanırım ayağında, bir kaç ek başlık ve ekranı dijitaldi. Şarjı da biraz daha uzun gidiyor. Ne çektin hangi tozu çektin gösteriyordu. Daha cafcaflı. Bence v10 ideal. V10 sarjı da gayet iyi, kör karanlıkta süpürmüyorum hangi pisliiği cektim bilmek istemiyorum o kadar ek paraya gerek yok

Aslında 8 ile 10 arasında fark yok desem yeri kardeşimde 8 var çok karşılaştırmadım ama aynısı duruyor. o da çok güzel çwkiyor. Ben 10 aldım bi indirime denk geldim V8 den 700-800 tl kadar pahalıydı 10 alayım bari dedim ama işin rengi 12 ve 15 te değişiyormuş. Sanırım onlarda süpürürken ışık yanıyor yeri iyi görmek için ve V15 te süpürürken düğmeye basılı tutmaya gerek kalmıyormuş. Mesela ben süpürürken basılı tutup süpürüyorum ama asla yoran zorlayan bişey değil aşırı kolay. daha ince detaylar da var gösterge ekranı varmış emiş gücünü zemine göre kendi ayarlıyormuş. benimkinde 3 kademe var kendim ayarlıyorum. ama açıkçası bende fiyattan dolayı 8 - 10 arası düşünüp indirim denk getirip 10 aldım

Katılıyorum ne çektiği nasıl çektiği beni ilgilendirmez işini yapsın da o kadar para veriyoruz. Işığı da kör kalsın hiç gerek yok
o kadar para verince düşünce gücümle temizliği halletmeli aslında

kızlar çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…