2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı sorun oluyor işte 9 a kaydırma sebebim benimde bu
Tek uyku yaptı. Bugün 7 de uyudu göremedim
Sabah 6 da kaldırcam valla en azından 8 de evden çıkıyorum 2 saat vakit geçiririz
7 de gece uykusuna yatan bebe Allahım nasip et sabah 6-7 gibi güne başlıyoruz gün içi toplam 3 saat uyku (2 uyku) ve gece uykusu 23-24 arası başlıyor. yani gece uykusu maksimum 7 saat. olaki erken yatırırsam 21 gibi diyelim bu kez gece 3 - 4 uyanıp baygınlık geçiriyorum bi türlü bu düzeni değiştiremedim sanırım babasına çekmiş gece uykusu sevmiyor

Birde acaba ilk uykuyu uzun tutup gerekirse 2.yi yarim saatlik sekerleme yapsak ayni sey olur mu
Tam tersi tek uykuyu desteklemek için canım aslında ortadan kalkacak olan uyku o
Hani 3 uyku dönemimde ki 2+1 şekerleme gibi 2 uykuya geçince düşmüştü

Uyku konusunda çok şükürüz bende çok uykucuyum aksi durumda kesinlikle depresyona girerdim dağına göre kar diyelim sizde gündüz uyku süresi çok güzel aslında gece 7 saat az görünüyor
Yorgun bebek gece de düzensiz uyuyor ama 9 da yatınca yine kalkıyor diyorsunuz toplam 10 saat uyku yetiyorda olabilir keyfi ve enerjisi yerindeyse
Gündüz uykusunda kısınca gece nasıl denediniz mi ?
Şöyle ki 2 saat uyusa gece 8 saat uyur mu belki geceye kaydırabilirsiniz en azından 1 saati bile olsa

Erken yatırmayı istediğim günler gündüz uykusundan kıstım 2. Uykuyu erken yaptırdım hatta geçenlerde yaptırmadım bile yok yine uyanıyor. Daha 3 gün önce 22.30 da uyuttum kendine bi kahve yaptım tv izledim Allahım dünyanın en güzel günü diyordum (çünkü kendime hiç vakit ayıramıyorum) ki gece 03.30 da uyandık uykuya döndürmeye çalıştım yok kalkıp gitti yataktan salona. Gündüzleri de yoruluyor sürekli ayakta koşturuyor ama keyfi iyi sanırım böyle alıştı yani 24 saatte toplam uyku 10-11 saat yetiyor keşke 15-16 olsa

2. Çocuk düşünen var mı
Ben, ama ben birinciyi de yaklaşık 6 sene düşünüp öyle karar aldım bu ara içim bebeeeek bebeeeek diyor. Hoş ben istesem kocam kaçar herhalde beslenme bakım gelecek sağlama meselelerini önümüze döküp ben de aynı şeyler yüzünden frene basıyorum. Ama keşke çocuğumun kendi gibi güzel bi kardeşi olsa Allah ülkemizin önüne güzel günler versin, çocuklarımızın gelecekleri çiçek olsun inşallah…

Benim oğlum da böyle, 14 aydır hiç erken uyumluluğu yok yalan olmasın iki defa falan 8 gibi uyumuştur onda da gece ikide kalkıp oturdu. Doğduğundan beri gece 11.30 12.00 gibi uyur. Klasik müzik açarım, yatağına bırakırım yanına uzanırım biraz emer uyur. çok küçükken beyaz-pembe gürültüyle aynı şekil uyurdu bazen de kangurusunda uyurdu. Sallamaya hiç alışmadı, hatta biri sallamaya kalkınca kaçar
Bahçede parkta aktif zamanları var, evde de hiç durmaz. Erken uyumayı sevmiyor, biz de gece kuşuyuz eşimle. Erken uyutup kendine vakit ayıranlara özeniyorum tabi. Geceleri sık uyanmadığında mutluyum ben onda yetiyor tabi uyanmazsa uykusu acayip hafif bana çekmiş. Işık, ses, sıcaklık en ufak farkla uyanıyor.

Aminnnn, çok aminnnn

Ben öylesine çok istemiyorum ki
Kızımdan geriye hiçbişey bırakmadım herşeyini ya dağıttım, ya da dolapta sattım eşimde yarın öbür gün isterse bak hcbsey kalmadı cok masraf cıkar ilk cocuk gideri kadar; gel vazgec bu sevdadan demek için

Tam tersi tek uykuyu desteklemek için canım aslında ortadan kalkacak olan uyku o
Hani 3 uyku dönemimde ki 2+1 şekerleme gibi 2 uykuya geçince düşmüştü
İlk uykuyu asla kisa yaptiramiyorum ya, dun 2 uyku yapti 2si de 1er saatti, boyle daha iyi oldu sanki. Tek uykuya veda ettik su an bugun de 2 uyku yaptircam yoksa cok zorlaniyorum, gece de cok uyaniyor yoruluyor demekki

Yahu dudaklarıma bir doLgu yaptırayım dedim
3500 ler 4000 ler 7000ler havalarda uçuşuyor bu ne ya

1 tane yer 1700 dedi ona da giden kangren oluyor herhalde

Kızlar bana göz kapağı ameliyatı doktor lazım. Bilen deneyimi olan varsa..

Bu arada helal olsun ikinciyi isteyen koca yürekli annelere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…