- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.321
7 de gece uykusuna yatan bebe Allahım nasip etAynı sorun oluyor işte 9 a kaydırma sebebim benimde bu
Tek uyku yaptı. Bugün 7 de uyudu göremedim
Sabah 6 da kaldırcam valla en azından 8 de evden çıkıyorum 2 saat vakit geçiririz
Bugün öğlen 11.40 ta doğum yaptım canımCanım merhaba bende seni grupta ariyordumnasılsın doğum yaptin mi
Bebeğin alıştığı sıcaklık da önemli, 21 derece normal diyor doktorlar mesela ama ben 21 derecede üşüyorum, bebek de üşür diye düşünüyorum.Teşekkür ederim yarın içine ince bir şey giydireceğim gece boyu üzerine ince bişey örttüm çünkü içim durmadı
Tam tersi tek uykuyu desteklemek için canım aslında ortadan kalkacak olan uyku oBirde acaba ilk uykuyu uzun tutup gerekirse 2.yi yarim saatlik sekerleme yapsak ayni sey olur mu
Uyku konusunda çok şükürüz bende çok uykucuyum aksi durumda kesinlikle depresyona girerdim dağına göre kar diyelim7 de gece uykusuna yatan bebe Allahım nasip etsabah 6-7 gibi güne başlıyoruz gün içi toplam 3 saat uyku (2 uyku) ve gece uykusu 23-24 arası başlıyor. yani gece uykusu maksimum 7 saat. olaki erken yatırırsam 21 gibi diyelim bu kez gece 3 - 4 uyanıp baygınlık geçiriyorum bi türlü bu düzeni değiştiremedim sanırım babasına çekmiş gece uykusu sevmiyor
Erken yatırmayı istediğim günler gündüz uykusundan kıstım 2. Uykuyu erken yaptırdım hatta geçenlerde yaptırmadım bile yok yine uyanıyor. Daha 3 gün önce 22.30 da uyuttum kendine bi kahve yaptım tv izledim Allahım dünyanın en güzel günü diyordum (çünkü kendime hiç vakit ayıramıyorum) ki gece 03.30 da uyandıkUyku konusunda çok şükürüz bende çok uykucuyum aksi durumda kesinlikle depresyona girerdim dağına göre kar diyelimsizde gündüz uyku süresi çok güzel aslında gece 7 saat az görünüyor
Yorgun bebek gece de düzensiz uyuyor ama 9 da yatınca yine kalkıyor diyorsunuz toplam 10 saat uyku yetiyorda olabilir keyfi ve enerjisi yerindeyse
Gündüz uykusunda kısınca gece nasıl denediniz mi ?
Şöyle ki 2 saat uyusa gece 8 saat uyur mu belki geceye kaydırabilirsiniz en azından 1 saati bile olsa
Ben, ama ben birinciyi de yaklaşık 6 sene düşünüp öyle karar aldım2. Çocuk düşünen var mı
Benim oğlum da böyle, 14 aydır hiç erken uyumluluğu yok yalan olmasın iki defa falan 8 gibi uyumuştur onda da gece ikide kalkıp oturdu. Doğduğundan beri gece 11.30 12.00 gibi uyur. Klasik müzik açarım, yatağına bırakırım yanına uzanırım biraz emer uyur. çok küçükken beyaz-pembe gürültüyle aynı şekil uyurdu bazen de kangurusunda uyurdu. Sallamaya hiç alışmadı, hatta biri sallamaya kalkınca kaçarErken yatırmayı istediğim günler gündüz uykusundan kıstım 2. Uykuyu erken yaptırdım hatta geçenlerde yaptırmadım bile yok yine uyanıyor. Daha 3 gün önce 22.30 da uyuttum kendine bi kahve yaptım tv izledim Allahım dünyanın en güzel günü diyordum (çünkü kendime hiç vakit ayıramıyorum) ki gece 03.30 da uyandıkuykuya döndürmeye çalıştım yok kalkıp gitti yataktan salona. Gündüzleri de yoruluyor sürekli ayakta koşturuyor ama keyfi iyi sanırım böyle alıştı yani 24 saatte toplam uyku 10-11 saat yetiyor keşke 15-16 olsa
Tövbe :))))2. Çocuk düşünen var mı
Ben istiyorum ama bu tempoyla hamilelige hazir degilim, cocuk daha dogmadan depresyona girer icimde uykusuzluktan ahsjdks2. Çocuk düşünen var mı
+1Tövbe :))))
Allah isteyen herkese versin tabi
Aminnnn, çok aminnnnBen, ama ben birinciyi de yaklaşık 6 sene düşünüp öyle karar aldımbu ara içim bebeeeek bebeeeek diyor. Hoş ben istesem kocam kaçar herhalde beslenme bakım gelecek sağlama meselelerini önümüze döküp ben de aynı şeyler yüzünden frene basıyorum. Ama keşke çocuğumun kendi gibi güzel bi kardeşi olsa Allah ülkemizin önüne güzel günler versin, çocuklarımızın gelecekleri çiçek olsun inşallah…
Rabbim isteyen herkese gani gani versinBen istiyorum ama bu tempoyla hamilelige hazir degilim, cocuk daha dogmadan depresyona girer icimde uykusuzluktan ahsjdks2yasina gelince korunmayi birakcam, nasip bakalim
AmiinRabbim isteyen herkese gani gani versin
Biz istemeyenler olarak kendimizi kapatalım
İlk uykuyu asla kisa yaptiramiyorum ya, dun 2 uyku yapti 2si de 1er saatti, boyle daha iyi oldu sanki. Tek uykuya veda ettik su anTam tersi tek uykuyu desteklemek için canım aslında ortadan kalkacak olan uyku o
Hani 3 uyku dönemimde ki 2+1 şekerleme gibi 2 uykuya geçince düşmüştü