2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar kizimin kakasi kati ve koyu renk. Baya siyahimsi renkte. Dun sabah kahvaltida cok fazla siyah zeytin yedi ondandir diye dusunuyorum ama baska bisey varsa da onemsememis olmiim diyorum. Var mi yasayan boyle bi durum?

Kizlar kizimin kakasi kati ve koyu renk. Baya siyahimsi renkte. Dun sabah kahvaltida cok fazla siyah zeytin yedi ondandir diye dusunuyorum ama baska bisey varsa da onemsememis olmiim diyorum. Var mi yasayan boyle bi durum?
canım zeytinden olabilir bide yeni Demir ilacı vs başladınız mı o da siyahlaştırıyor
2. Kakayı takip edin devam ederse doktorunuza sorun derim

Benim bebiş iyice büyük yatağa alıştı.
Yazın park yatakta yatırmaya çalıştım, hep uyandı hep. Hiç sevemedi, hep yüzünü yana sokuşturup durdu, bir de iyice sıcak günler olmuştu o ara orda hiç yatıramadım ( zaten baba da yoktu yazlıkta). Büyük yatakta da döne döne güzel uyuyor diye bıraktım, şimdi evdeki yatağına koyamıyorum asla sığmıyor. Uyurken yetmiş kere dönüyor, kendini ordan oraya atıyor. Engele gelirse uyanıyor işte.
Nerde yatırcaz biz bu çocuğu? Bizim yatağa koyuyorum uyanınca iniveriyor hemen. Geçen inmiş kapı da kapalı olunca arkasına oturmuş, kapıyı bi açtım çat diye çarptı yazık.

canım zeytinden olabilir bide yeni Demir ilacı vs başladınız mı o da siyahlaştırıyor
2. Kakayı takip edin devam ederse doktorunuza sorun derim
Yok canim demir ilacini birakali oldu bayadir kullanmiyoruz. İnsallah zeytindendir, gerci zeytindense yarin da koyu renk olabilir bugun de cok yedi🥲

Yok canim demir ilacini birakali oldu bayadir kullanmiyoruz. İnsallah zeytindendir, gerci zeytindense yarin da koyu renk olabilir bugun de cok yedi🥲
Bizde bugun veremedigimiz demir ilacini verebildik ogleden sonra koyu renkti bende niye boyle oldu diye dusunuyordum ne yedik diye iyi ki konusi geçti

Benim bebiş iyice büyük yatağa alıştı.
Yazın park yatakta yatırmaya çalıştım, hep uyandı hep. Hiç sevemedi, hep yüzünü yana sokuşturup durdu, bir de iyice sıcak günler olmuştu o ara orda hiç yatıramadım ( zaten baba da yoktu yazlıkta). Büyük yatakta da döne döne güzel uyuyor diye bıraktım, şimdi evdeki yatağına koyamıyorum asla sığmıyor. Uyurken yetmiş kere dönüyor, kendini ordan oraya atıyor. Engele gelirse uyanıyor işte.
Nerde yatırcaz biz bu çocuğu? Bizim yatağa koyuyorum uyanınca iniveriyor hemen. Geçen inmiş kapı da kapalı olunca arkasına oturmuş, kapıyı bi açtım çat diye çarptı yazık.
Bizde ayni sekilde buyuk yatakta done done ustunu ortmeye gor aglayip kızıyor ben gunduz uykusinda ya yanindayim ya da gozum hep üstünde.Aıma gecen gun uyanikken benimde soyle bir olay basima geldi bir sn corap alip geleyim diye arkami donmusken kapiyi kapatti kapida onun bulundugu odaya aciliyor tam arkasinda duruyor cikamiyorum ikimizin bulundugu odanin balkonu ortak ordan cama vursum cekil annecim gel diye once gormedi sonrada anlamadi tam ama biraz cekildi hemen kosarak gidip kapiyi actim girdim yoksa biraz korku dolu anlar yaşadık hep gozumuzun ustunde olmasi gerekiyor ne yapacagi belli olmayabiliyor .

Kızlar memelerinizde değişiklik oldu mu? Ben biraz kaygılı biriyim benim özellkle sağ mememde böle kollarımı yukarı kaldırdıgm zaman hafif bir cekılme oluyor ( meme kanseri belirtileri ) yeni farkettm hala emziriyorum cok sık olmasada . Acaba emzirmeylemi alakalı yoksa başka birşey midir korktum…

Kizlar yazin bitmesiyle kasim ayi itibariyle kizima d vitaminine baslayacagim tekrar. Ayrica omega3 de baslayacagim ama ne kullanacagimi bilmiyorum. Takipli oldugumuz dr da maalesef hastaneden ayrildi kendisiyle iletisimimiz kesildi soramiyorum. Siz ne kullaniyorsunuz? Memnun musunuz?

Kizlar yazin bitmesiyle kasim ayi itibariyle kizima d vitaminine baslayacagim tekrar. Ayrica omega3 de baslayacagim ama ne kullanacagimi bilmiyorum. Takipli oldugumuz dr da maalesef hastaneden ayrildi kendisiyle iletisimimiz kesildi soramiyorum. Siz ne kullaniyorsunuz? Memnun musunuz?
Bende omega başlamak istiyorum.
Şurada bekleyim :KK70:

Ayrıca kızıma demir ilacını asla içiremiyorum :/
Demiri de düşük, nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok ya

Selam kızlar tek uykuya düşenler var mı ne durumda uykularınız?
Biz 11. Aysan beri yanılmıyorsam tabi tek uyku uyuyoruz. 7-8 gibi uyanıyoruz 12 de yatıp 2 de kalkıyoruz. Sonra akşam uykusuna ise 8-9 civarı yatıyoruz. Aşırı enerjik bir bebek bizimki. Bıraksan belki 12 ye kadar oyun oynar

Çocuğuna oyun çadırı almış olan var mı? İKEA’nın kırmızı beyazlısı güzel gibi.
Ben aldım 1 ay önce. Markası Pamuka. Hatta doğum günü konsepti yapıp fotoğraf çektirdik cadırda. Çadır çok büyük odanız büyükse çok güzel ve uzun ömürlü. 6 yaşına hatta daha uzun süre bile kullanır. 2 kişi rahat sığıyor

Ben aldım 1 ay önce. Markası Pamuka. Hatta doğum günü konsepti yapıp fotoğraf çektirdik cadırda. Çadır çok büyük odanız büyükse çok güzel ve uzun ömürlü. 6 yaşına hatta daha uzun süre bile kullanır. 2 kişi rahat sığıyor
Baya güzelmiş altındaki minder de geliyor sanırım. Benim oda ufak biraz. Kumaşı da pamuk gibi, yıkanmaya uygun.

Baya güzelmiş altındaki minder de geliyor sanırım. Benim oda ufak biraz. Kumaşı da pamuk gibi, yıkanmaya uygun.
Minderle geliyor yıkamaya uygun ben yıkayıp kullandım. Sadece klasik çadırdan farklı yere sabitlenmediğinden dolayı bebiş isterse sürükleyebiliyor. Ama yıkılma filan hiç yaşamadık.

Cidden ikinci bebeği bekleyen iki kişi vardı kimdi onlar diye düşündüm ben de… bu ara hormonlardan mıdır nedir içim bebek çekmeye başladı 😄 oğlumun yenidoğan hallerini açıp açıp iç geçiriyorum.
Yaaa öylemi bende öyleyim hatta şuan eski fotoğraflara bakıp gözlerim doluyor. Özden ozdogan takip ediyormusun 5. yi Doğurdu bende onu görünce 2. Yi ister gibi oldum ama ona eşi 7/24 yardım ediyor. Çocukları büyüdü onlarında küçük yardimlari olur.

Kızlar memelerinizde değişiklik oldu mu? Ben biraz kaygılı biriyim benim özellkle sağ mememde böle kollarımı yukarı kaldırdıgm zaman hafif bir cekılme oluyor ( meme kanseri belirtileri ) yeni farkettm hala emziriyorum cok sık olmasada . Acaba emzirmeylemi alakalı yoksa başka birşey midir korktum…
En son meme usg ne zaman cektirdiniz?yani emzirme doneminde sut dolup dolmasina gore ezisip buzusebiliyorlar bahsettiginiz nasil bir cekilme bilmiyirum ama iciniz rahat etsin diye bi usgye girebilme sansiniz varsa baktirin..ben en son martta girmistim usg ye...yilda bir de olsa kontrol sart biz kadinlara 🙏

Canım benim sonucum çıktı. Beyaz kanım yüksek, trombosit değerim neredeyse hiç yokmuş. Hematolojiye yönlendirdiler. Kırmızı kanda az . Büyük ihtimal kemik iliğinde düzensizlik var ya da altında bi hastalık var dedi bakalım hayırlısı olsun.
Canim benim detayli baktirdin mi?aklimdasin hep yazac diyorum hep ama🙏🙏insallah iyisindir ve korktugun gibi bir sonuc cikmamistir..tum guzel dualarim seninle🙏

X