2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Malesef hiç cektirmedim . Ptesiye randevu aldım korkuyorum geriliyorum yani cekılme söyle Normalde düz dururken bşeu yok elime kitlede gelmiyor ama ayna karsısında ellerimi kaldırınca bitanesinin koyu kısmı böle içe doğru cekılıyor gibi ucu değil koyu kısım . İnternette cok baktım belirtileri böyle tarif ediyorlar meme derisinde cekılme diye. Emziriyorum ama yani dolu dolu değil günde birdefa 5er dk emiyor

Minderle geliyor yıkamaya uygun ben yıkayıp kullandım. Sadece klasik çadırdan farklı yere sabitlenmediğinden dolayı bebiş isterse sürükleyebiliyor. Ama yıkılma filan hiç yaşamadık.
Süper, ben dik durmasını sağlayan şeylerin çocuğa zarar vermesinden korkuyorum bazısı çok kolay çıkıp parçalanıyor.
Öyle mi, ben eşime büyük çocuk oğluma küçük çocuk diyorum. Keşke eşim de bana yardım edebiliyor olsaydı, erkek bireyler iş yaparsa erkeklikleri iptal olur, parçaları düşer mazallah. Anne Babası aciz gibi yetiştirmiş bununla da övünürler. Hani adamın gücü yetse eliyle besleyip pışpışlayacak 40 yaşındaki adamı. Evlendikten sonra ne kadar olursa o kadar ittirdim birazcık etki etti. Oğlum büyürse bazı sorumlulukları paylaşmaya başlar şimdiden ben yer siliyorsam o da siliyor canım
Cinsiyeti ne olursa olsun çocukları birey olarak kendine yetebilir sorumluluk paylaşabilir olarak yetiştirmek şart.

Bende omega başlamak istiyorum.
Şurada bekleyim

Ayrıca kızıma demir ilacını asla içiremiyorum :/
Demiri de düşük, nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok ya
Portakal suyu ile birlikte verebilirsiniz portakal suyu demir ilacının etkinliğini de artıyormuş. Demir eksikliği çok önemli bi konu geçmiş olsun inşallah çabucak yükselir

Ay bizi anlatmışsın sanki biz de tek uyku 12. Aydan beri bide gündüz max 1.5 saat uyuyor yav bana yetmiyo bu uyku sen bebek neyine yetiriyorsun

Kotu dusunmeyin benim de iki meme esit degil ben de hastalik hastasiyim o kadar cok belirti aradim ve buldum ki mememde...korkarak doktora gitmistim...sukur temizdi...sizin de temizdir Rabbimin izniyle ..randevu almaniz iyi en azindan kontrol etmis olursunuz kafaniz rahatlatRabbim bizi vesveselerden ve hastaliklardan korusun...hastalara sifa versin

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün. Tecrübelerini bizede yazarsin
Teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin valla ikinciyi isteyen varsa tekrar tekrar düşünsün derim şuan ayrı odalarda tutuyoruz, ablası bebeği oyuncak sandığı için çekiştirmeye başlıyor hemen, kesinlikle yardım şart, annem babam eşim ben 4 ümüz anca yetiyoruz, ama ilke göre daha kolay geldi bana, uykusuzluk falan hissetmiyorum alıştığım için, tabi benimki biraz anormal oldu yaşları çok yakın, 2 yaş falan olursa büyüğün aklı erer daha kolay olur gibime geliyor. Ama dediğim gibi yardım şart, yoksa başa çıkılmaz.

Canim benim detayli baktirdin mi?aklimdasin hep yazac diyorum hep amainsallah iyisindir ve korktugun gibi bir sonuc cikmamistir..tum guzel dualarim seninle
Canım Hematoloji ye yönlendirdiler randevu alın dediler randevü bulamadım. Yarın randevusuz gidicem artık bişeyler yapmazlar sa özele gidicem. Biraz süründürüyorlar bakalım sabrın sonu srlamet

Kızlar memeye çok düştü gece gündüz bir de ben ne versem yemiyor hep seçiyor irmikli muhallebi vereyim dedim yatmadan önce tükürdü demir ilacını bende veremiyorum portakal suyu yapıyoruz icmiyor balik yagi mi istah aciciydi tarhana iciyor icine katsam bi ara videoyla pekmez verdim videoya kanmiyor artık ne guzel herseyi yiyordu cocuk üzülüyorum.oglen aksam guzel yiyor sabah yemiyor peynir domates yemiyor sabah yumurtanin sarisini yerse ekmek kirmizi erik .Bi yerde hadi annecim benim icin ye deyip yedirebilecegim bir uyanis hali gelecek mi yoksa hep boyle mi kalacak?

Yok valla bende ne yaparsam yapayım demir ilacını içiremiyorum..
Zaten bizimknin öyle meyve suyuymuş, meyve imiş onlarla arası hiçççç yok

Yok valla bende ne yaparsam yapayım demir ilacını içiremiyorum..
Zaten bizimknin öyle meyve suyuymuş, meyve imiş onlarla arası hiçççç yok
Birde biz fransadayiz simdi burda eczane damla vermedi doktora yazdirmak gerekiyormus bende turkiyeden suya katilan yazdirmistim damlayi alsam tarhanaya vs karistiracagim doktorada gidemedim bir cins memleket burasi.hos gitsemde yazacak mi bilmiyorum.nedense babasinin elinden iki defa icti ama oda ise gidiyor her sabah bizle kahvalti edemiyor kizim 8de uyaniyor genelde o gitmis oluyor.

Bir de kullananlara bir sorum var.. Demir ilacını aç mı veriyorsunuz tokken mi ?

Ben mesela saba uyandığında verebiLiyorsam veriyorum* 30 dk sonra faLanda mamasını veriyorum doğru mu bilmiyorum ama ya da gün içinde vermek daha mı mantıklı ??

Tebrik ederim, çok kolay gelsin: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…