2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bana da kullanıcı adını yazar mısın o kadar çok akran bebek takip ediyorum ki belki takip bile ediyor olabilirim
Yok canım ben geneLde kendimi atıyorum ve ürün tanıtımları.. 1 kere kızım için tanıtım almıştım sonra eşim kızımı sosyal medyaya reklam aracı yapmayacaksın dedi o yuzden kızçemle çok ekran karşısında değiliz
İnstamom değilim yani

ama yazıyorum adımı

Bende istiyorum banada
yazın

Selam kızlar tek uykuya düşenler var mı ne durumda uykularınız?
Canım biz bi düşüyoruz bi çıkıyoruz
Geçen ay 1 hafta düştü hop toparladı
Bu son 3 gün tek uykuydu bugün yine 2 ye döndük sanırım geçiş başlıyor ben olabildiğince geciktiriyorum çünkü tek uykuya aslında uyanıklık süresi henüz uygun değil
Haftasonu 7 de gece uykusuna yatırmak durumunda kaldım
8-9 arasına denk gelene kadar süreci uzatmaya çalışacağım

Selam kızlar tek uykuya düşenler var mı ne durumda uykularınız?
Biz dustuk. İlk basta bi 2uyku bi tek uyku derken 2haftadir duzenli tek uyku gidiyoruz ama gece uykulari cok bozuldu. Sirf o yuzden 2uyku yaptirayim diyorum ama inatla uyumuyor uykuya direniyor. Uyaniklik sureleri de cok artti. İlk baslarda gunduz tek uykuda 40dk uyuyup tum gun uyumadigi bile oldu. Tek uykuya dusmek biraz sanciliymis hala duzen oturmadi bizde.
Canim max.uyaniklik suresi ne olmali ya bizim kiz 2 haftadir tek uyku uyuyor ama duzenimiz cok kaydi. Hem gece uykulari bozuldu, bazen 10saat gece uykusu yapiyor bazen 12 bazen 9. Gunduz uykusuyla telafi ediyor bazen ama bu gecis surecinde epey zorlaniyorum ben. Acaba fazla uyanik kalip ondan mi zorlaniyoruz...

Sabah 10 da kalktığınız için aslında oda bir gündüz uykusu tek uyku tam sayılmıyor canım
7-8 arası kaldırıp tek uyku yaparsa tamamdır birde o tek uyku zamanla uzar yani 2 saat uyuyacaktır merak etme
Dün yine 09:30 da uyandı 1’de uyuttum bir saat uyudu sonra uyandı ama ben yanına gidene kadar tekrar yattı ve 2.5 saat uyudu harikaydı ve tek uyku yaptık 3:30’dq kalkınca 8:30-9 gibi yatması lazımdı ama yemek falan yedik gecikti gece de iyiydi keşke hep böyle olsa ama olmuyor
Dışarı çıkacaksak muhakkak evde bir öğlen uykusu yaptırıyorum yoksa dışarda mümkün değil uyumuyor sadece evde ve arabada( o da çok uykuluysa) erken kalkmamız pek yok bizim genelde 9:00-11:00 arası e böyle kalkınca da iki uykuyla uyku saati gece yarısını buluyor ben de erken yatması için tek uyku yaptırıyorum bu kez de öğün sayısı düşüyor of yaaa of
Ya şöyle bazen tek yapıyorum 6 dan sonra 8 e kadar baya zorlanıyor 2 uyku yaptıgımda da 10 bucuktan önce uyumuyor ben de şaşırdım
Aynen bizim de öyle sabah kaçta kalkıyorsunuz siz

Canım sabah güne erken başlayıp 12-13:00 arası uyku yapması gerekiyor
Uyandıktan 5 saat sonra gibi düşünebilirsin
Uyandıktan 5 saat sonra da gece uykusu
5,5 saatte olabilir ama önemli olan fazla yorulmaması yorgunluk gece uykusunu bozuyor maalesef
Gece bölünme fazla ise gündüz uykusu az geldiği içindir.
Tek uyku yeteli değil diye düşünüyorsan
Sabah ilk uykusu erken işaret alıyorsan
İlk uyku yarım saat yaparak yorgunluğu engelliyip. 2. Uykuyu uzun uyutabilirsin zamanla ilki tamamen düşer ben şuan öyle yapıyorum çünkü uyanınca 3-3,5 saat sonra hala uykusu geliyor uzun uyursa 2. Yi uyumuyor Yarım saat uyutarak çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…