2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben denedim mağaza içinde sadece almadım ama
Sürüşü çok zor geldi ön kontrol suan çocukta olmadığı için sağa sola nasıl çeviriyorsunuz yön vermesi çok sor geldi ben mi beceremedim acaba

Bemce avmde falan kullanılmaz ya tuhaf duruyor ancak parkta falan gezmelerde

Güle güle kullanın ben bu görseldekinden aldım memnun kalmadım scooter olsun ileride diye aldım şimdi oturaklı kullanırım diye ancak oturaklı hiç kullanışlı değil scooter kullanışlı olacak sonradan 9 yaşına kadar kullanılıyor 50 kg ya kadar ama oturaklı tavsiye etmem direkt scooterını alabilirmişim bin lira fark var arada çünkü ama iade etmedim fiyatlar yükselmeden scooter alıp koyayım dedim sizinki denge bisikleti oluyor annem alacak önümüzdeki yaş doğum gününde sözü var bize bizim bebek arabası kabin tipi şu an onu kullanıyoruz biz de

Eklentiler

• 1E360074-2D19-4E2D-95C0-95AFB7C6C8AB.png
    155,2 KB · Görüntüleme: 44
Ya içime su serptin Evet çok sevdiklerine eminim bence de sıcaktan oldu geçti bile bizim pişik sanırım senin tavsiye ettiğinin muadilini almışız etken maddesi aynı hemen geçirdi çok şükür Bizimkilerle aynı ay doğumlu arkadaşımız da kızını verdi kreşe eylülde başlayacak tecrübelerini sorucam merak ediyorum 3 yaşından sonra başlarsa sanki çocuklar çok daha büyütebiliyorlar içlerinde bu durumu kim erken başlattıysa memnun daha sosyal çocuklar oluyorlar kanımca biz de zaten 2 yaşında vereceğiz kaldı bir yıl

Sürüşü çok zor geldi ön kontrol suan çocukta olmadığı için sağa sola nasıl çeviriyorsunuz yön vermesi çok sor geldi ben mi beceremedim acaba
Canım evet birileri yorum da yapmış benim aldığım scooterlı oturağa yön veren iyi veriyor ben de becerememiş olabilirim resmen çeviremiyorum düz gidiyorum ama

Mağazada denedim arkasını hafif kaldırıp yön verdim ben ama korkum birden sıkılıp kendisini yere atar mı acaba? Düşerse falan diye bisiklet gözüme büyük görünüyor Scooter minnak diye almak istedim. Bir de ben işe gidince kayınvalidem Scooter’i sürebilir mi acaba kızı düşürmeden tek endişem düşme tehlikesi
Burada da şöyle bir şey var kararsızlık ve ben ayrılmaz ikiliyiz

Kızlar hafta sonu tatile çıkıyoruz ama ben hala nasıl mayo alıcam bilmiyorum..
Bugün alışverişe çıkacağız. 1 tane normal mayo almıştım ama şu dalgıç gibi olan uv korumalılardan da alsam mı bilmiyorum .. Akıl verin, nasıl rahat mı ? Gerekli mi ? Alanlar seri yorum yapabilir mi

Ben almadım normal mayosu vardı onu bile giydirmedim mayo bezle takılıyor bol krem sorun yaşamadık canım
Zaten parkta bahçede baya yanmıştı
Önemli olan krem diye düşünüyorum
Dip not : bebekli tatile tövbe ettim o ayrı bol şans valla

Offf bende almıcam galiba yaaaa
Bir de bana çok afakanlar basıyor o mayoyu görünce ne bileyim Zaten benim kız menopozlular gibi

Merhaba,Ankara’da mı verdiler kreşe?Ankara’da 0-2 yaş kreş aramaya başladım ben de.Kayınvalidemler uzak oturuyor bakıcıdansa kreş daha mantıklı geliyor bana.

Ben de tatile gidicem diye endişeliyim erteledim durdum korkuyorum Mayo bez günde ortalama kaç tane gidiyor? Güneşlikli simitlerden falan mı aldınız denizde havuzda neyle üstte kaldı? Benimki şapka da takmıyor. Bi de şu kaydırmaz ayakkabı/ patiklerden hangisi makbul? Ayakları tombikli bebek için

Bu soruların cevaplarını bende istiyorum MadammS

Kaydırmaz babet gibi olanlar kullanışlı geldi bana
Tenteli simit aldım ama içinde durmak istemedi suda durmak istiyor keske kolluk alsaydım dedim şişirdiğimizle kaldık
Mayo bezi sadece suya sokarken giydirdiğim için günde 1-2 kullandık 1 pakette 10 tane var yetti yani.
Şapka bizimki de takmıyor sürekli kafasını ıslattım saç diplerini de kremledim yanmasın diye

Ben buyuk hevesle birsuru mayo bikini almistim, giydiriyorum havuzda falan ama sonrasinda guneste golgede oynamak icin uv mayo aldim, zaten uv mayoyla suya girince cok üsüyor, denize sokmalik degil bence onlar. Bugune kadar hep havuza soktum haftaya deniz tatiline gidicez biz de, ins sever kuzuşum

Kollukla da durmazdi kesin rahat ol ben myminibaby kolluk aldim, asla koluna taktirmiyor korkuyor ama havuzun icinde kolluk oyuncakmis gibi kollukla oynuyor oturmali simit vardi arkadasimda onu deneyelim bari dedik onu da istemedi ondan da korktu simdilik kucagimizda yuzduruyoruz ama bakalim denizde nasil olcak, kucakta da zor insan korkuyor dusecek diye

Ay gerçekten mi yönlendirme için ebeveyn tutacağı varya onunla sağ sol yapıyorum bilmiyorum benim elim kolum oldu ben çok memnun kaldım ya heryere onunla gidiyoruz instagramdan da görüyorsundur beni :) gerçi bilmiyorum ben seni takip ediyorum ama sen beni ediyor musun bilmiyorum

Bemce avmde falan kullanılmaz ya tuhaf duruyor ancak parkta falan gezmelerde
Biz avm de bile kullanıyoruz inanki doktor kontrolümüze bile onunla gittik dediğim gibi bebek arabasını kullanmıyorum aldığımdan ber. Ve avm gittiğimizde bir kaç tane bebekte de görüyorum aynı bisikletten. Bilemiyorum ben cok memnunum. Scoter de cok güzel ama ben bu yaşlarda da kullanabileceğimiz birşey olsun istediğimden bisikleti tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…