- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.861
Hemen yarın kantoron alıcam bunu duymuştum Siliyorlar pamuk kullanıyoruz biz doğduğundan beri bugün de yıkamışlar ama çocuğun çok fena anlatamam o kadar kötü ki… İhmal ettilerse ben yokken ne diyim bilmiyorum eşim konuştu ben de konuştum sık sık değiştirin diye… şimdiye kadar hiç olmuşluğu yok böyle… çiş varken kaç saat tutmak gerek max sence?O markalarda içime sinmiyo çocukta teşekkürler tavsiye için yine de Bisiklet bende bakıyorum katlanan Doona ve şu link bıraktığım var. Scooter için de herkes Micro markasını öneriyor denge olayı çok iyi diye.
kinderkraft Jazz Ãç Tekerlekli Bisiklet Grey Fiyatı, Yorumları - Trendyol
kinderkraft Jazz Ãç Tekerlekli Bisiklet Grey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
archerwoman scooter illa ki kullanacak içini ferah tut
Pişik bebekken olmuştu bi, kantoran denemiştik iyi gelmişti. Kaka yaptıktan sonra acaba poposunu yıkamıyolar mı canım o konuda tembihlesen, sık sık değiştirsinler çişli bezle de çok bekletmesinler. Varsa Bepanthol Sensiderm sür.
Ev konusunda da ne kadar düşünceli davranmışsınız siz, çocugu o eve götürmek bana saçma geldi, çocugun oyuncakları, eşyaları bi düzeni var , hangi birini götürüp getirebilirsin ki, senin evinde bakmaları daha kolay bence
Evet eşim özellikle istedi artık çocuklu hayata adapte olalım başbaşa kalalım dedi önümüzdeki yıl zaten temelli bitiyor ya kreş ya bakıcı inşallah…
Evet çok üzülüyorum soğukta nasıl çıkacak sıcak evden konforundan ayrılacak diye düşünüyorum en çok oyuncakları paylaştırır arada getir götür yaparım hiç sorun değil canımı sıkan soğuk Ankara kışında çocuğumu sıcacık evden her sabah çıkarmak…