- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.861
Hemen yarın kantoron alıcam bunu duymuştumO markalarda içime sinmiyo çocuktateşekkürler tavsiye için yine de Bisiklet bende bakıyorum katlanan Doona ve şu link bıraktığım var. Scooter için de herkes Micro markasını öneriyor denge olayı çok iyi diye.
kinderkraft Jazz Ãç Tekerlekli Bisiklet Grey Fiyatı, Yorumları - Trendyol
kinderkraft Jazz Ãç Tekerlekli Bisiklet Grey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
archerwoman scooter illa ki kullanacak içini ferah tut
Pişik bebekken olmuştu bi, kantoran denemiştik iyi gelmişti. Kaka yaptıktan sonra acaba poposunu yıkamıyolar mı canım o konuda tembihlesen, sık sık değiştirsinler çişli bezle de çok bekletmesinler. Varsa Bepanthol Sensiderm sür.
Ev konusunda da ne kadar düşünceli davranmışsınız siz, çocugu o eve götürmek bana saçma geldi, çocugun oyuncakları, eşyaları bi düzeni var , hangi birini götürüp getirebilirsin ki, senin evinde bakmaları daha kolay bence
Yok normal mama veriyoruz. Sütüm çok fazla yok , bir de ikiz bebekler oldukları için, ama yine de uyandıkları zaman oluyor , 1 yaşından sonra uyanmalar azalıyor dahaçok hareketli oldukları için sanırım yoruluyorlar. Bir de diş sıkıntılarının bitmesi lazım uyanmamasi için. Diş çıkarma dönemleri epey sancılı geçiyor çünkü.Ben gece beslenmesini kestim gibi ama yine de kesintisiz uyumuyor keşke uyusa. Yatmadan önce gece tok tutan mama fln mı veriyorsunuz pirinç unuyla yapılan internette görmüştüm öyle bi şey mi?
İnstagramda psktansu ve ozgeertikarici var ben de onları takip ediyorum bir bak istersenOf ben de çok kötü oluyorum oldum olası hoşlanmadığım bi ses yine içim tuhaf oldu
Üzerine düşünce pekiştirdi, yapma dersem dikkat çektiğini farkettiğim için yapıyor oyunmuş gibi. Başka şekilde oyun yaparsam unutur gibi oluyor. Kaşımaya çalışırken keşfetti bi unutsakeçe kalemin kağıtta bıraktığı ses bir bu iki ay bayılcam aklıma geldikçe.
Almadıkça yükselen fiyatları beni üzüyor. Karar verip kenara atmam şart
Kışlık alışverişe başlayıp indirim farkeden olursa hatta olmazsa da, bize fikir verse? Kışlık alışveriş linklerinize talibim hadi bizi influence edin
Nasıl bir şey aldın canım foto atabilir misin ya da linkBen katlanır olanı aldığım için memnunum. Çünkü yazlığa taşıyıp duruyorum. Arabamız da küçük bagajı tek başına kaplardı katlanmasa. Evde de koyacak uygun alanım oldu. Yoksa kocaman duracak ya da ayırmak gerekecek, o zaman da üşenirim kullanmaya.
Bebek arabasından daha çok kullanıyoruz şu anda. Sadece tek elle açma kapama gibi özellikleri yok. (Bebek arabasının var da imkansıza yakın bence onu bebekle birlikteyken açmak)
Globber'ı alıp iade ettim sırf bu lojistik ve depolama gibi sebeplerle.
Neden pişmansın binemiyor mu ben de eşimi ikna etmeye çalışıyordum onun içinCanım ben globber scooter aldım oturaklı da olan çok pişmanım ama içimi ferah tutuyorum diyorum ki archer sakin ol önümüzdeki yıl scooterını kullanır
Geçmiş olsun çok eğer dağılma varsa pişikte göz göz doktorumuz mantara dönmüş demişti bizde ve mantar kremi kullandık inanır mısın sabahına geçmişti ismi daktarin orada var mı bilmiyorum zeytinyağı da iyi diye duydum olmadı bir aile hekimine gösterin en azındanTavsiyenize çok acil ihtiyacım var oğlumun poposu dün komple kızarıktı bugün döküntüye dönmüş ama bildiğimiz pişik bu baktıkça içim gidiyor lütfen bana en acılı pişik için ani öneri verin lütfen sudokrem geçirmiyor hametan vardı bulamadım yardımınıza ihtiyacım varbir haftadır kvalidemler bakıyor ben çalışıyorum ben çalışmaya başladım üç hafta oldu, çocuğuma böyle şeyler oluyor yeterince ilgilenemiyorum diye iyice dibe girdim,parka iniyoruz yemek yiyoruz derken akşam oturup vakit geçirecek zaman da bulamıyorum bi kart bakıp kitap okuyamıyorum çok zordayım çalışan anne varsa aranızda nasıl yetiyorsunuz? Bir de bizim aileler gelip bakıyordu evde artık onlara bir ev tuttuk çok üst üste yaşıyorduk çocuğum kışın sıcak yatağından kalkıp yollara düşecek diye içim de gidiyor çünkü kvler ayaklarına getirilmesini istiyorlar çocuğun çok dertliyim saçtım ortalığa konuşmaya ihtiyacım çoktu affola
Sarı kantaron yağı iyi geliyor ama o geçirmezse doktorlar bi krem veriyorlar, onu hametanla karıştırıp sürünce 2 günde geçiyor. Bizim inatçı pişiğimiz öyle geçmişti. Ya antibiyotikli ya kortizonlu bi kremdi valla hatırlayamıyorum, bebeler hafızamızı da emiyor sanırsam: ) yediği bir şey de dokunmuş olabilir, sıcaklar da.. domatesi, karpuzu fazla kaçırma ihtimali var mı?Tavsiyenize çok acil ihtiyacım var oğlumun poposu dün komple kızarıktı bugün döküntüye dönmüş ama bildiğimiz pişik bu baktıkça içim gidiyor lütfen bana en acılı pişik için ani öneri verin lütfen sudokrem geçirmiyor hametan vardı bulamadım yardımınıza ihtiyacım varbir haftadır kvalidemler bakıyor ben çalışıyorum ben çalışmaya başladım üç hafta oldu, çocuğuma böyle şeyler oluyor yeterince ilgilenemiyorum diye iyice dibe girdim,parka iniyoruz yemek yiyoruz derken akşam oturup vakit geçirecek zaman da bulamıyorum bi kart bakıp kitap okuyamıyorum çok zordayım çalışan anne varsa aranızda nasıl yetiyorsunuz? Bir de bizim aileler gelip bakıyordu evde artık onlara bir ev tuttuk çok üst üste yaşıyorduk çocuğum kışın sıcak yatağından kalkıp yollara düşecek diye içim de gidiyor çünkü kvler ayaklarına getirilmesini istiyorlar çocuğun çok dertliyim saçtım ortalığa konuşmaya ihtiyacım çoktu affola
Hemen yarın kantoron alıcam bunu duymuştumSiliyorlar pamuk kullanıyoruz biz doğduğundan beri bugün de yıkamışlar ama çocuğun çok fena anlatamam o kadar kötü ki… İhmal ettilerse ben yokken ne diyim bilmiyorum eşim konuştu ben de konuştum sık sık değiştirin diye… şimdiye kadar hiç olmuşluğu yok böyle… çiş varken kaç saat tutmak gerek max sence?
Evet eşim özellikle istedi artık çocuklu hayata adapte olalım başbaşa kalalım dedi önümüzdeki yıl zaten temelli bitiyor ya kreş ya bakıcı inşallah…
Evet çok üzülüyorum soğukta nasıl çıkacak sıcak evden konforundan ayrılacak diye düşünüyorum en çok oyuncakları paylaştırır arada getir götür yaparım hiç sorun değil canımı sıkan soğuk Ankara kışında çocuğumu sıcacık evden her sabah çıkarmak…
Çok geçmiş olsun kıyamamHemen yarın kantoron alıcam bunu duymuştumSiliyorlar pamuk kullanıyoruz biz doğduğundan beri bugün de yıkamışlar ama çocuğun çok fena anlatamam o kadar kötü ki… İhmal ettilerse ben yokken ne diyim bilmiyorum eşim konuştu ben de konuştum sık sık değiştirin diye… şimdiye kadar hiç olmuşluğu yok böyle… çiş varken kaç saat tutmak gerek max sence?
Evet eşim özellikle istedi artık çocuklu hayata adapte olalım başbaşa kalalım dedi önümüzdeki yıl zaten temelli bitiyor ya kreş ya bakıcı inşallah…
Evet çok üzülüyorum soğukta nasıl çıkacak sıcak evden konforundan ayrılacak diye düşünüyorum en çok oyuncakları paylaştırır arada getir götür yaparım hiç sorun değil canımı sıkan soğuk Ankara kışında çocuğumu sıcacık evden her sabah çıkarmak…
Canım sıcaklarda çok etkili tabi bizde de bu ara ekstra bide isilik durumları var bel ve ense bölgesinde. Ve cıplak geziyor cıplak uyuyor ona rağmen..Hemen yarın kantoron alıcam bunu duymuştumSiliyorlar pamuk kullanıyoruz biz doğduğundan beri bugün de yıkamışlar ama çocuğun çok fena anlatamam o kadar kötü ki… İhmal ettilerse ben yokken ne diyim bilmiyorum eşim konuştu ben de konuştum sık sık değiştirin diye… şimdiye kadar hiç olmuşluğu yok böyle… çiş varken kaç saat tutmak gerek max sence?
Uzman değilim doktorunuza sorun tabiki ama sıcakta güneşin altında kalmadıysa sonkullanım tarihine kadar bozulmuyormuş sadece açıldıktan bir ay sonra etkisi azalıyormuş diye duymuştumBirde bu calpolu ne zaman aldigimizi unuttum tekrardan aldirmistim esime ama cok mu hassas birsey hemen bozulmusmudur.
Canım evet göz göz oldu bize de eczacı bir krem verdi mantara da iyi geliyormuş inşallah sürdüm bugün geçecekNasıl bir şey aldın canım foto atabilir misin ya da link
Neden pişmansın binemiyor mu ben de eşimi ikna etmeye çalışıyordum onun için
Geçmiş olsun çok eğer dağılma varsa pişikte göz göz doktorumuz mantara dönmüş demişti bizde ve mantar kremi kullandık inanır mısın sabahına geçmişti ismi daktarin orada var mı bilmiyorum zeytinyağı da iyi diye duydum olmadı bir aile hekimine gösterin en azından
Bilmiyorum ne yedirdi içirdiler evde olan ne varsa onu yiyor bu ara az tuzlu yapıyolar yemekleri ama işte ben çalışınca ne yazık ki kontrolümden çıktı bu iş vaktim olsa yemeğini de yapıp bırakıcam acil bir düzene ihtiyacım var yetişemiyorum ne yazık ki…Sarı kantaron yağı iyi geliyor ama o geçirmezse doktorlar bi krem veriyorlar, onu hametanla karıştırıp sürünce 2 günde geçiyor. Bizim inatçı pişiğimiz öyle geçmişti. Ya antibiyotikli ya kortizonlu bi kremdi valla hatırlayamıyorum, bebeler hafızamızı da emiyor sanırsam: ) yediği bir şey de dokunmuş olabilir, sıcaklar da.. domatesi, karpuzu fazla kaçırma ihtimali var mı?
Bu arada bence zaten en ideali yakında yaşayan ve kendi evlerinde bebeye bakan anneanne babaanne ve dedeler, valla maşallah süper olmuş : ) çocuklarımız adapte olurlar kendileri için yapılan böyle düzenlemelere.
Ben eskilerin nasıl çocuk büyüttüğüyle kıyaslayıp rahatlıyorum bazen. Mis gibi büyüyecekler bizimkiler.
* Bir de ben her pişik kremini denedim, en güzeli bepantol baby bence.
Weleda muhtesem bi pisik kremi. İkinci üçüncü sürüşte acik yarali pisikleri bile geciriyor. Oglumun dogdugundan beri egzamasi var. Kortizollu krem verdiler, kullanmadim. Egzamayi bile bu kremle tedavi ettik.
Canım sıcaklarda çok etkili tabi bizde de bu ara ekstra bide isilik durumları var bel ve ense bölgesinde. Ve cıplak geziyor cıplak uyuyor ona rağmen..
Bende çalışıyorum 7.aydan beri hastada oldu, pişikte oldu, 3 kere düşüp dudagını da patlattı, kedi maması yedi, yumurtadan zehirlendi vs bunlar ben 7-24 evde olsam da olacaktı annelik çok büyük bir serüven her durumda kendini suçlamamalısın canım
Pişik konusunda günde ört 5-6 bez değiştirşyoruz 2 si kakalı oluyor, kaka zaten yaparken anlaşıldığı için hemen değiştiriyoruz. Çiş bezi şişince değişiyoruz. En etkili yöntem Popo açık gezdirmeni öneririm havalansın diye sık sık yıkamakta iyi geliyor musluğun altına tutuyoruz oh foşur foşurve çiş kaka sonrası mutlaka 1 saat açık bırakıyoruz çok mutlu oluyor henüz bir kaza yaşamadık
günlük pişik kremi dışında, mustelanın bi kremi var onu kullanıyorum isilik, pişik, kızarık, morarma vs çok iyi geliyor. Hafif baktım kızarmış pişiğe dönecek ondan sürüyorum hemen alıyor kızarıklığı da.
Benim egzamalarıma bile iyi geldigörselini ekliyorum.
Canım ateşi çok yüksek değil korkma öncelikle o seyirlerde geçen ateş diş olabilir. Benim oğlumun dişte hiç ateşi olmamıştı ta ki azılar çıkana kadar. Anlıyorsun. Korkunç ağlıyor 37 lerde geziyor ateş aha diyorsun ve geliyor korkma yüksek bi ateş değil.. yeni calpol al emin değilsen çok yükselirse başka şeyler kullanılır dolven vs gibiBirde bu calpolu ne zaman aldigimizi unuttum tekrardan aldirmistim esime ama cok mu hassas birsey hemen bozulmusmudur.
Merhaba kızıma babası doğum günü hediyesi globber aldı. aşırı memnunum artık bebek arabasını kullanmıyorum bile hep onunlayız çok çok tavsiye ederim:)+ katlanır bisikletlerinizden memnun musunuz?
Bizim bisikletimizde görselde eklediğimiz gibi çok ama çok memnunuz heryere artık bu bisikletle gidiyoruz pazara markete avmye hatta doktora bileCanım evet göz göz oldu bize de eczacı bir krem verdi mantara da iyi geliyormuş inşallah sürdüm bugün geçecekMantar olduğunu ilk defa duydum ben de çok üzgünüm ilk pişiğiydi kendimi suçluyorum
Globber ebeveyn kontrollü scootera yön veremiyorsun canım olmuyor sürülmüyor yoksa çocuk oturuyo tutuyor ama çocuk ağırlıkla oturunca yön verilmiyor. Benim amacım oğluma şimdiden fiyat artmadan bisiklet scooter almaktı normal scootera çevirdik evde duruyor üstüne çıkıyo şimdilik önümüzdeki yıl kullanır inşallah sitede iki yaş çocukları çok güzel sürüyor
Dermotyrosid diye bi kremmiş eski mesajlardan buldum, galiba mantar kremi. Çok az kullanınca etki göstermişti ki ben de minik bebeğim diye doğal olmayan bir krem kullanmak istemiyordum. Siz zaten sorarsınız doktora: ) Bir d, hametanla değil bepantol ile karıştırıp kullan demiş o zaman doktor. Hametanı o vakit dönüşümlü kullandığımı hatırlıyorum.Bilmiyorum ne yedirdi içirdiler evde olan ne varsa onu yiyor bu ara az tuzlu yapıyolar yemekleri ama işte ben çalışınca ne yazık ki kontrolümden çıktı bu iş vaktim olsa yemeğini de yapıp bırakıcam acil bir düzene ihtiyacım var yetişemiyorum ne yazık ki…
O krem ne acaba bizimki mavi kapaklı bi şey yarına kadar beklicem geçmezse doktora direkt. Baya azaldı ama şu an çok şükür minik bi alanda kaldıÇok teşekkür ederim bepantole geçeyim mustela gerçekten iyi değil sanırım ya da sıcağa dayanamadı çocuk benim bakımımdan çıkınca sebebini de bilemiyorum ki.
Evet belki zorlanacağım vakit kaybı olacak git geller vs ama buna ihtiyacımız vardı bizim de ayrı ev olayı güzel olacak inşallah evimde bornozla dolaşmayı özledim jshsjfhdhd