-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.901
Güle güle kullanın scooter de cok güzeldir eminim ama ben bu yazda kullanayım diye aldık. Bebeğim de cok keyif alıyor kurula kurula geziyor vallahiGüle güle kullanınben bu görseldekinden aldım memnun kalmadım scooter olsun ileride diye aldım şimdi oturaklı kullanırım diye ancak oturaklı hiç kullanışlı değil scooter kullanışlı olacak sonradan 9 yaşına kadar kullanılıyor 50 kg ya kadar ama oturaklı tavsiye etmem direkt scooterını alabilirmişim bin lira fark var arada çünkü ama iade etmedim fiyatlar yükselmeden scooter alıp koyayım dedim sizinki denge bisikleti oluyor annem alacak önümüzdeki yaş doğum gününde sözü var bize bizim bebek arabası kabin tipi şu an onu kullanıyoruz biz de
Ediyorum canımAy gerçekten mi yönlendirme için ebeveyn tutacağı varya onunla sağ sol yapıyorum bilmiyorum benim elim kolum oldu ben çok memnun kaldım ya heryere onunla gidiyoruz instagramdan da görüyorsundur beni :) gerçi bilmiyorum ben seni takip ediyorum ama sen beni ediyor musun bilmiyorum
Her şeyleri sürekli değişiyor. Bizim de kaka sayısı 2'den bire düştü. Yeni bir güncelleme gelmiş olabilir size de: )1 yaş itibari ile kaka miktarı azalan var mı? Oğlum hergün ilk uykusundan sonra öğle yemeği vaktinde kaka yapar. Ama 1 yaş itibari ile öyle dolu dolu yapmıyor. Az mı besleniyor yetmiyormu acaba? Yoksa çok hareketli koşuşturuyor sürekli bu mu etkili? Endişeleniyorum
Oy kıyamam, geçmiş olsun. Havuz önermiyorlar zaten ama ben de soktum otelde. Döndüğümüzden beri göz damlası kullanıyoruz: )Kızlar tatilinden bildiriyorum havuz kullanımına dikkat edin derim
Sitede sakin zamanlarda havuza sokuyorum hiç sorun yaşamadım ama burda çocuğun ağzı mantar oldudoktora görsel attım ilaç verdi aldık ama havuza sokma denize sokabilrsin dedi. Yüksek ihtimal havuzda kaptı maalesef.
Ağız içi damakları dudak içi pamukçuk gibi beyaz ama aft değil dili püfür püfür kabarık çenesi de ucuk gibi yara oldu. Dili dışaeda duruyor açıyor sürekli üstüne dişte geliıor her şey birbirine girdi yemeden içmeden kesildi valla tatil defterini kapadım ya
Olabilir canımHer şeyleri sürekli değişiyor. Bizim de kaka sayısı 2'den bire düştü. Yeni bir güncelleme gelmiş olabilir size de: )
Cok gecmis olsun canim, uzuldum valla kotu olmus. Ben de tatilde sadece denize sokucam, havuza sokmicam. buguna kadar hep kendi havuzumuza soktum bisey olmadi, denizde de bi sikinti yasamayiz insallahKızlar tatilinden bildiriyorum havuz kullanımına dikkat edin derim
Sitede sakin zamanlarda havuza sokuyorum hiç sorun yaşamadım ama burda çocuğun ağzı mantar oldudoktora görsel attım ilaç verdi aldık ama havuza sokma denize sokabilrsin dedi. Yüksek ihtimal havuzda kaptı maalesef.
Ağız içi damakları dudak içi pamukçuk gibi beyaz ama aft değil dili püfür püfür kabarık çenesi de ucuk gibi yara oldu. Dili dışaeda duruyor açıyor sürekli üstüne dişte geliıor her şey birbirine girdi yemeden içmeden kesildi valla tatil defterini kapadım ya
Denize, havuza gün içinde kaç kez girdireceğinize bağlı. Ben her girdirip cıkarmam da ıslak beklemesin diye cıkarıyorum bazen 2 bazen 3 kullanıyorum. Kum da yürütürken kaydırmaz patikler iyi oluyor.Ben de tatile gidicem diye endişeliyim erteledim durdum korkuyorumMayo bez günde ortalama kaç tane gidiyor? Güneşlikli simitlerden falan mı aldınız denizde havuzda neyle üstte kaldı? Benimki şapka da takmıyor. Bi de şu kaydırmaz ayakkabı/ patiklerden hangisi makbul? Ayakları tombikli bebek için
tek uyku olunca sabah kaçta uyanıp gece kaçta gece uykusuna geçiş yapıyorKizlar biz bir anda tek uykuya düştük nasil oldu anlamadim
Bu hafta yazliga geldik ve kuzenler havuz vs derken uyaniklik sureleri cok artti ben de tek uyku yaptirdim ve simdilik sorun yasamiyoruz. Umarim bu ani geçişin surekliligi de olur
Fakat bir sorun yasiyoruz: yemek saatleri...
Normalde sabah ogle aksam 3ogun yaptirirdim ve her uykusundan sonra bunlari planladigim icin sorun yasamazdim. Ama simdi yemek saatlerini nasil ayarlayacagimi sasirmis durumdayim.MadammS canim ben yine sana da danisayim uyaniklik saatlerinde yemek saatlerini nasil planlayacagiz tek uykuda? Senin vardir bilgin
Canım öğlen uykusunu 2 saat ve üzeri uyuyorsa keyfi de yerindeyse tek uyku yeterlidir bazı günler yine 2 uyku ihtiyacı olabilir günün akışına göre ilerlersinKizlar biz bir anda tek uykuya düştük nasil oldu anlamadim
Bu hafta yazliga geldik ve kuzenler havuz vs derken uyaniklik sureleri cok artti ben de tek uyku yaptirdim ve simdilik sorun yasamiyoruz. Umarim bu ani geçişin surekliligi de olur
Fakat bir sorun yasiyoruz: yemek saatleri...
Normalde sabah ogle aksam 3ogun yaptirirdim ve her uykusundan sonra bunlari planladigim icin sorun yasamazdim. Ama simdi yemek saatlerini nasil ayarlayacagimi sasirmis durumdayim.MadammS canim ben yine sana da danisayim uyaniklik saatlerinde yemek saatlerini nasil planlayacagiz tek uykuda? Senin vardir bilgin
Merhaba yeni gördüm çalışma hayatı artı çocuk bakımı sık giremiyorum k bakmayınMerhaba,Ankara’da mı verdiler kreşe?Ankara’da 0-2 yaş kreş aramaya başladım ben de.Kayınvalidemler uzak oturuyor bakıcıdansa kreş daha mantıklı geliyor bana.
Ben de şu meşhur kolluktan alıp pişman olanlardanım biz de hep simitte takıldık ama genelde kucakta başkasında değil sadece benimle girdi denize alışınca başkasıyla da durdu ama hep kucakta ardından simitteydi. Benim kolluk bozuk galiba oğlan devrildi hep büyüdükçe işe yarar inşallah önümüzdeki yıl bakıcaz artıkKaydırmaz babet gibi olanlar kullanışlı geldi bana
Tenteli simit aldım ama içinde durmak istemedi suda durmak istiyor keske kolluk alsaydım dedim şişirdiğimizle kaldık
Mayo bezi sadece suya sokarken giydirdiğim için günde 1-2 kullandık 1 pakette 10 tane var yetti yani.
Şapka bizimki de takmıyor sürekli kafasını ıslattım saç diplerini de kremledim yanmasın diye
Ben denemedim dışarda evde bi denedim yapamayınca sıkıldım o parçalarını çıkarıp direkt scooter yaptım ve oğlum sanki scooter işini erken çözecek sürüyor gibiGüle güle kullanın scooter de cok güzeldir eminim ama ben bu yazda kullanayım diye aldık. Bebeğim de cok keyif alıyor kurula kurula geziyor vallahiyönlendirme konusunda da çok iyi bence gayet sağa sola döndürüyorum deneyenler neden beceremedi anlamadım :)) bizimkini de 5 yasına kadar kullanıyormuş sanırım. 3 tekerlekli bisiklet oluyor ıkı tekerlekli oluyor dediğin gibi denge bisikleti de oluyor
tek uyku olunca sabah kaçta uyanıp gece kaçta gece uykusuna geçiş yapıyor
Uzun ayakta kalınca uykuya geçmesi iyice zorlaşıyor bende 1 hafta 2. Uyku reddi yaşadım ama her gün yılmadan 2. Uykuya uyumasa da yatırdım 1 saat uğraştım uyumadı hiç ama 1 haafta sonunda düzeldi şükürMadammS bu soruyu ben de çok merak ediyorum benim hayat pert duruma göre kvalideme anne lütfen şu saatte yatır şu kadar uyusun dicem tek uykuya geçmeliyiz biz erken yapıyor ilk uykuyu ama ikinci uyku istemiyor artık uykusu bile olsa ve gece uykusuna geçiş çok uzadığı için mesela 1 de uyanıyor 9 da yatıyor çok yoruluyor gece mahvoluyorum
Normalde sabah 8de uyanirdi ama yazliktayken duzen sasti. Sabah 10da uyandi gece de 22.30 23.00civari uyudu hep. 11-12 saat gece uykusu, 2-2,5saat de gunduz uykusu yapti. Tabii gunduz uykularinda normalde deliksiz uyur ama ilk basta o kadar uzun sure uyumadi, ben uyandiginda pispislayarak tekrar uyuttum. En az 2saati doldurmasini bekledim.tek uyku olunca sabah kaçta uyanıp gece kaçta gece uykusuna geçiş yapıyor
Evet min.2saat uyuyor. İlk basta ben 2saati doldurana kadar uyandikca pispisladim ama mesela bugun hic uyanmadan 2.15saat uyudu. Tek uykuda israrci degilim aslinda, artik biraz ona birakicam dedigin gibi bazi gunler 2uyku yaptirabilirim. oncesinde 1saatlik ve 45dk.lik 2uyku yapiyordu o zaman da iyiydi duzen. Hatta tek uykuya gectigimizden beri gece uyanmalari artti ama onun yerini yadirgamayla alakasi var mi onu da dusunuyorum simdi. Evimize geldik, 2 3 gun de evde gozlemleyecegim. Eger tek uyku fazla yorulup sık uyanmasina neden oluyorsa da 2kisa uyku yaptiririm artik.Canım öğlen uykusunu 2 saat ve üzeri uyuyorsa keyfi de yerindeyse tek uyku yeterlidir bazı günler yine 2 uyku ihtiyacı olabilir günün akışına göre ilerlersin
Sadece tek uykunun kalitesi için uyku öncesi tam öğüne denk gelmemesi lazım
Sabah uyandı süt kahvaltı vs olabilir
Uyku öncesi süt ya da meyve gibi ara öğünde olabilir ama öğle yemeği uyandıktan sonra olması gerekiyor hem uyku kaka ile bölünmez hemde uzun uyur
Saatlerini tam bilmediğim için öğün bölemem ama öğle yemeği uyandıktan sonra
Akşam yemeği uykudan 1 saat önce bitmiş olmalı şeklinde
Sütte her hangi bir durum yok uyku öncesi içip yatabilir
Bizimde 1 hafta tek uyku yaptı 12. Ay uyku gerilemesi kaynaklı oldu bence ben yine de 2. Uykuya zorladım 1 saat uyumasa da uğraştım vs öyle öyle geri geldi 2 uyku düzeni ben geç geçmek istiyorum