2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba. Oğlum taa 11. Ayda iki tane diş çıkardı. İki tane de iki hafta içinde çıkardı. Ön kesici dişler çıktı yani. Şimdi durmadan dişlerini gıcırdatıyor kıracak neredeyse. Dikkatini başka şeye çekince unutuyor sonra yine. Üzerine düşüp iyice pekiştirmesinden korkuyorum. Öyle gezerken dişlerine zarar vermesinden korkuyorum. Sizlerde var mı böyle bi durum doktora danışmadan size sormak aklıma geldi:KK43:
Aynısı benim oğlumda da vardı zamanla azaldı.Artık sahte gülerken yapıyor bazen.Sanırım yeni diş biraz değişiklerine gidiyor.Dilerim unutmuştur çok itici bir ses çıkıyor çünkü içim bi tuhaf oluyor.

kuzular selam
benim kızcemin kulak hizasında ama kafasında deri altında bir şişlik var yaa .. daha yeni farkettim baya şiş ama daha önceden böyle olsa kesin fark ederdim sanki sonradan büyümüş gibi kırmızı mor falan da değil düşme olamaz deri altında
ne olablr bu ya
Bugun doktora gittim 1 yas kontrolü icin 2 tane var bizde de. Dişler yapiyormuş diş patladiktan sonra kendiliginden gececek endise etmeyin dedi.

Kızlar bu 1 yaş aşıları yan etki yapıyor mu
Daha önce ki aşıların devamı sanırım onlarda ateş vs olamamıştı. Bugün oldu aşıları
3 tane bacaktan yaptılar herkes kafasına göre yapıyor sanırım koldan olanlarda vardı 🤷‍♀️

Daha önce ki aşıların devamı sanırım onlarda ateş vs olamamıştı. Bugün oldu aşıları
3 tane bacaktan yaptılar herkes kafasına göre yapıyor sanırım koldan olanlarda vardı 🤷‍♀️
Biz de pazartesi olduk 2 kol 1 bacak, oncekilerde ates olmustu bunda olmadi. Biraz huzursuzluk o kadar. Ama duyduguma gore 1 hafta sonra dokuntu ates yapma ihtimali varmis kizamik asisi oldugu icin 🤷🏼‍♀️ bakacagiz.

Kızlar bugün oğlum banyodan sonra bi kaç kez iki eliyle kulaklarını kapattı neden sizce kafama takıldı hiç yapıyor. Mu sizinkler

Aynısı benim oğlumda da vardı zamanla azaldı.Artık sahte gülerken yapıyor bazen.Sanırım yeni diş biraz değişiklerine gidiyor.Dilerim unutmuştur çok itici bir ses çıkıyor çünkü içim bi tuhaf oluyor.
Of ben de çok kötü oluyorum oldum olası hoşlanmadığım bi ses yine içim tuhaf oldu🤦🏼‍♀️
Benimki de aynısı yapıyordu ilk çıktığında 1 ay falan yaptı. Sonra bıraktı kendi kendine. Zarar geleceğini sanmıyorum onlar kendi canlarının kiymetini bilir😂 tabi biraz uyarmakta fayda etti benimkini
Üzerine düşünce pekiştirdi, yapma dersem dikkat çektiğini farkettiğim için yapıyor oyunmuş gibi. Başka şekilde oyun yaparsam unutur gibi oluyor. Kaşımaya çalışırken keşfetti bi unutsa 😀 keçe kalemin kağıtta bıraktığı ses bir bu iki ay bayılcam aklıma geldikçe.

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum katlanır bisiklet mi almalı yoksa globber Scooter mı? Ya da yine globber bisiklet mi alsam
Almadıkça yükselen fiyatları beni üzüyor. Karar verip kenara atmam şart🥲

Kışlık alışverişe başlayıp indirim farkeden olursa hatta olmazsa da, bize fikir verse? Kışlık alışveriş linklerinize talibim hadi bizi influence edin

Kızlar bugün oğlum banyodan sonra bi kaç kez iki eliyle kulaklarını kapattı neden sizce kafama takıldı hiç yapıyor. Mu sizinkler
Bizimkinin favori oyunlarından hatta müzik dinlerse parmaklarını sokup kapatıp açıp gülüyor sanırım sesin gidip gelmesi ile eğleniyor 😂
Ya da elleri ile kapatıyor çığlık atıyor
Ay başım şişti dediğimizde mutlaka bu hareketi yapıyor tamamen oyun yani 🤣

Of ben de çok kötü oluyorum oldum olası hoşlanmadığım bi ses yine içim tuhaf oldu🤦🏼‍♀️

Üzerine düşünce pekiştirdi, yapma dersem dikkat çektiğini farkettiğim için yapıyor oyunmuş gibi. Başka şekilde oyun yaparsam unutur gibi oluyor. Kaşımaya çalışırken keşfetti bi unutsa 😀 keçe kalemin kağıtta bıraktığı ses bir bu iki ay bayılcam aklıma geldikçe.

Almadıkça yükselen fiyatları beni üzüyor. Karar verip kenara atmam şart🥲

Kışlık alışverişe başlayıp indirim farkeden olursa hatta olmazsa da, bize fikir verse? Kışlık alışveriş linklerinize talibim hadi bizi influence edin
Benimde aklımda bisiklet ve kabin boy bebek arabası var bi fırsat bulup inceleyip alamadım yoğunluktan. Her baktığımda fiyat artıyo valla stres oluyorum😬 Kaçan bişeyleri kovalıyo gibi hissediyorum ne kadar yorucu bunlara yetişmek😢

Benimki ayın 16sında oldu. 2 bacak 1 kol. Hemşire Bi hafta 10 gün sonra kızamık su çiçeği gibi döküntüler olabilir demişti. Tam olarak dün bel ve popo bölgesinde kızamık gibi kızarlıklıklar oldu. 50-60 tane noktacık vardır en az. Şu anda da sanki biraz rahatsızlığı var ondan dolayı. Ateş yapmadı (ama aşılardan ateşi çıkmadı hiç benimkinin) sadece yapılırken ve sonrasında çok ağladı.

Bu mesaja çok sevindim burada organik Pınar labne yiyor ama Türkiye’de yok peynir de yemiyor kendi yaptığımı omletine karıştırıp da veriyorum üzülmüştüm organik labne bulamayacağım diye süper oldu bu alternatif🤩

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum katlanır bisiklet mi almalı yoksa globber Scooter mı? Ya da yine globber bisiklet mi alsam
+ katlanır bisikletlerinizden memnun musunuz?

Ben katlanır olanı aldığım için memnunum. Çünkü yazlığa taşıyıp duruyorum. Arabamız da küçük bagajı tek başına kaplardı katlanmasa. Evde de koyacak uygun alanım oldu. Yoksa kocaman duracak ya da ayırmak gerekecek, o zaman da üşenirim kullanmaya.
Bebek arabasından daha çok kullanıyoruz şu anda. Sadece tek elle açma kapama gibi özellikleri yok. (Bebek arabasının var da imkansıza yakın bence onu bebekle birlikteyken açmak)
Globber'ı alıp iade ettim sırf bu lojistik ve depolama gibi sebeplerle.

Benimde aklımda bisiklet ve kabin boy bebek arabası var bi fırsat bulup inceleyip alamadım yoğunluktan. Her baktığımda fiyat artıyo valla stres oluyorum😬 Kaçan bişeyleri kovalıyo gibi hissediyorum ne kadar yorucu bunlara yetişmek😢
Bende maclaren atom var doğumdan beri kullanıyorum ama uçmuş, Takiplediğim biri ısrarla sunny baby markasını övüyor baya benziyor benimkine bi bakın isterseniz.
Ben katlanır olanı aldığım için memnunum. Çünkü yazlığa taşıyıp duruyorum. Arabamız da küçük bagajı tek başına kaplardı katlanmasa. Evde de koyacak uygun alanım oldu. Yoksa kocaman duracak ya da ayırmak gerekecek, o zaman da üşenirim kullanmaya.
Bebek arabasından daha çok kullanıyoruz şu anda. Sadece tek elle açma kapama gibi özellikleri yok. (Bebek arabasının var da imkansıza yakın bence onu bebekle birlikteyken açmak)
Globber'ı alıp iade ettim sırf bu lojistik ve depolama gibi sebeplerle.
hangi marka şimdiki? Ben de alsam huzura kavuşcam 😬

1 yaş sonrası gece beslenmesi tamamen bitirilmesi öneriliyor. Biz uyumadan önce mama veriyoruz .uyandıkları zaman da emzik , su veriyoruz. Ya da pişpişliyoruz . Gece beslenmesinin zararları olduğu söyleniyor. Sanırım reflüye falan sebep oluyormuş. Bir de bebeğin uyku kalitesini etkiliyormuş. 1 yaş sonrası hiç uyanmadan uyumasi bekleniyormuş. Siz de gece beslenmesini keserseniz tüm gece uyuyabilir bebeğimiz.
Ben gece beslenmesini kestim gibi ama yine de kesintisiz uyumuyor keşke uyusa. Yatmadan önce gece tok tutan mama fln mı veriyorsunuz pirinç unuyla yapılan internette görmüştüm öyle bi şey mi?

Bu mesaja çok sevindim burada organik Pınar labne yiyor ama Türkiye’de yok peynir de yemiyor kendi yaptığımı omletine karıştırıp da veriyorum üzülmüştüm organik labne bulamayacağım diye süper oldu bu alternatif🤩

Canım ben globber scooter aldım oturaklı da olan çok pişmanım ama içimi ferah tutuyorum diyorum ki archer sakin ol önümüzdeki yıl scooterını kullanır 🥲

Kızlar ben bebeğime fiyat artar diye şimdiden scooter da olabilen globber ışıklı teker bi şey aldım ebeveyn kontrollü de oluyor ancak onu kullanamadım pişmanım dümdüz scooterını alabilirsiniz isterseniz yön vermek çok zor ebeveynliye 1000₺ fazladan verdim ben ettim siz etmeyin 🫠bir de denge bisikleti şart her türlü onu da alıcam inşallah ama o zaman ebeveyn kontrollü değil direkt bir denge bisikleti olanı alıcam 2 yaş üzeri kullanabileceği. Akülü araba almayı düşünmüyorum kendi bana yalvarıp ağlayana kadar yok yani 😅

Tavsiyenize çok acil ihtiyacım var oğlumun poposu dün komple kızarıktı bugün döküntüye dönmüş ama bildiğimiz pişik bu baktıkça içim gidiyor lütfen bana en acılı pişik için ani öneri verin lütfen sudokrem geçirmiyor hametan vardı bulamadım yardımınıza ihtiyacım var 😔 bir haftadır kvalidemler bakıyor ben çalışıyorum ben çalışmaya başladım üç hafta oldu, çocuğuma böyle şeyler oluyor yeterince ilgilenemiyorum diye iyice dibe girdim,parka iniyoruz yemek yiyoruz derken akşam oturup vakit geçirecek zaman da bulamıyorum bi kart bakıp kitap okuyamıyorum çok zordayım çalışan anne varsa aranızda nasıl yetiyorsunuz? Bir de bizim aileler gelip bakıyordu evde artık onlara bir ev tuttuk çok üst üste yaşıyorduk çocuğum kışın sıcak yatağından kalkıp yollara düşecek diye içim de gidiyor çünkü kvler ayaklarına getirilmesini istiyorlar çocuğun çok dertliyim saçtım ortalığa konuşmaya ihtiyacım çoktu affola 🙏🏻

Bende maclaren atom var doğumdan beri kullanıyorum ama uçmuş, Takiplediğim biri ısrarla sunny baby markasını övüyor baya benziyor benimkine bi bakın isterseniz.

hangi marka şimdiki? Ben de alsam huzura kavuşcam 😬
O markalarda içime sinmiyo çocukta😬 teşekkürler tavsiye için yine de🌸 Bisiklet bende bakıyorum katlanan Doona ve şu link bıraktığım var. Scooter için de herkes Micro markasını öneriyor denge olayı çok iyi diye.

archerwoman archerwoman scooter illa ki kullanacak içini ferah tut😊
Tavsiyenize çok acil ihtiyacım var oğlumun poposu dün komple kızarıktı bugün döküntüye dönmüş ama bildiğimiz pişik bu baktıkça içim gidiyor lütfen bana en acılı pişik için ani öneri verin lütfen sudokrem geçirmiyor hametan vardı bulamadım yardımınıza ihtiyacım var 😔 bir haftadır kvalidemler bakıyor ben çalışıyorum ben çalışmaya başladım üç hafta oldu, çocuğuma böyle şeyler oluyor yeterince ilgilenemiyorum diye iyice dibe girdim,parka iniyoruz yemek yiyoruz derken akşam oturup vakit geçirecek zaman da bulamıyorum bi kart bakıp kitap okuyamıyorum çok zordayım çalışan anne varsa aranızda nasıl yetiyorsunuz? Bir de bizim aileler gelip bakıyordu evde artık onlara bir ev tuttuk çok üst üste yaşıyorduk çocuğum kışın sıcak yatağından kalkıp yollara düşecek diye içim de gidiyor çünkü kvler ayaklarına getirilmesini istiyorlar çocuğun çok dertliyim saçtım ortalığa konuşmaya ihtiyacım çoktu affola 🙏🏻
Pişik bebekken olmuştu bi, kantoran denemiştik iyi gelmişti. Kaka yaptıktan sonra acaba poposunu yıkamıyolar mı canım o konuda tembihlesen, sık sık değiştirsinler çişli bezle de çok bekletmesinler. Varsa Bepanthol Sensiderm sür.
Ev konusunda da ne kadar düşünceli davranmışsınız siz, çocugu o eve götürmek bana saçma geldi, çocugun oyuncakları, eşyaları bi düzeni var , hangi birini götürüp getirebilirsin ki, senin evinde bakmaları daha kolay bence🙄

X