- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.741
Benimki hala emeklemiyor bile sürünmüyor da. Oturdugu yerde popo ustunde 360 derece dönmeyi ögrendi daha yeniBenimki henüz yürümüyor 11 ayda emeklemeye başladı anca yaşına doğru sıralanmaya tutunarak yürümeye başladi.28 gün mü
Bizim de covidden sonra aynisi oldu 2 ay gecmedi. Her gun serum fizyolojik, hatta deniz tuzlu su bile yaptimSelamlar, yaklasik bir ay önce ailecek covid olduk. Oğlumun geceleri hala cok burnu tikaniyor. Yatmadan serum fizyolojik ile bagirta bagirta aciyoruz. Yine de gece saat basi aglayarak uyaniyo. Agzindan nefes aliyo. Mentol damlasi da ise yaramiyor. Doktor burnunda et yok dedi. Bizim gibi olan var mi. Ne yapmak lazim acaba?
Benimki de biraz tombik aslında kilolu duenuyor ama iri kalipli bir bebek 2-3 yaş hatta 4 yaş bile giydiriyorum salaş olsun diye t-shirtleri fln.Benimki hala emeklemiyor bile sürünmüyor da. Oturdugu yerde popo ustunde 360 derece dönmeyi ögrendi daha yenidaha dün yattigi yerden güc alip da kalkmaya calisti ilk defa cok tembel ya. Tutunup duruyor ayakta siralama yok daha sorun etmiyorum nasilsa yuruyecek bu rahat gunlerim.
Valla 28 gun gazamiz mubarek olsun cümleten
Benimki de öyleydi de kullanmayınca unuttuAaa bende öğreteyim diye aldım ağzına dayadığım gibi içmeye başladı sanki önceden biliyormuş gibi :)
Ya kilodan da olabilir kesinlikle bizim de fazlaydi herkesin bebeği dönüyodu biz dönemiyoduk sağa solaBenimki de biraz tombik aslında kilolu duenuyor ama iri kalipli bir bebek 2-3 yaş hatta 4 yaş bile giydiriyorum salaş olsun diye t-shirtleri fln.
Ondan geç başlıyor hel diye düşünüyorum emeklemeye bile.Bide biraz ürkek korkuyor bazen kendisi babasının ellerinden tutup evi gezmek istiyor ,bazende biz yürütmeye çalışıyoruz bırakacagımızı anladığı an yere atiyor kendini canıda çok tatlı az düşsün hemen ağlanıyor yalandan nazlıSanırım biraz geç başlayacağız yürümeye dediğin gibi bunlar son rahat günler gerçi emekleyince o rahatlık biraz bitti ama.
28 gün atak dönemiyse ben uykuyu unutayim o zaman günlerdir zombi gibiyim uyku akıyor gözlerimden
Parmaklıklı bi mekanda guzel sıralıyorlar balkon ve ya teras parmaklığı gibi parmaklıklı demir kapilara da sıkı sıkı tutunuyorlarYa kilodan da olabilir kesinlikle bizim de fazlaydi herkesin bebeği dönüyodu biz dönemiyoduk sağa solasanirim 8.ayda döndü doktor da kilodan diye soyledi zaten paniklemedim hiç, ama simdi ben de evde yurutuyorum disarda yurutuyorum her gun, bir de park yatagimiz var onda ayakta durup tutunuyo uzun sure hosuna gidiyo kilolar gitmeye basladi
Kaç kilo ölçüldü son kontrolde sorması ayıpYa kilodan da olabilir kesinlikle bizim de fazlaydi herkesin bebeği dönüyodu biz dönemiyoduk sağa solasanirim 8.ayda döndü doktor da kilodan diye soyledi zaten paniklemedim hiç, ama simdi ben de evde yurutuyorum disarda yurutuyorum her gun, bir de park yatagimiz var onda ayakta durup tutunuyo uzun sure hosuna gidiyo kilolar gitmeye basladi
Bizim evin balkonu yok parmaklikli hic bi alan yok ama siralamak isteyen bebek her yerde siralar benceParmaklıklı bi mekanda guzel sıralıyorlar balkon ve ya teras parmaklığı gibi parmaklıklı demir kapilara da sıkı sıkı tutunuyorlar
10.ay kontrolünde 10370 di 11.ayda gitmedik 1 yaşta gidecegiz ama cok almadi sanki en fazla 10600 olmustur benceKaç kilo ölçüldü son kontrolde sorması ayıp
Ya maşallah ne kadar tontiş10.ay kontrolünde 10370 di 11.ayda gitmedik 1 yaşta gidecegiz ama cok almadi sanki en fazla 10600 olmustur benceya biz 6. Ve 7.aylarda cok şişkoyduk sonralarda boy uzayinca eşitlendi galiba oranti bi foto koydum bakin cok komik burada 8 aylikmis. Kiz bu arada erkek sanmayin
Ikiz de olsalar demek ki her bebek bir degil lafi kanitlanmis oluyor burda, yoksa bir sorun yok aslindaYa maşallah ne kadar tontiş
Benimkilerden biri de hep tombik gitti de
Az önce yazdıklarınla birebir aynı şeyleri yaşadık biz de
Ikiz olunca bi de ister istemez kıyaslama oluyor evde
O emekliyor bu niye emeklemiyor, o tutunup kalkıyor bu niye kalkamıyor diye uyuyamamisligim vardır
Bize de doktor kilodan dolayı motor gelişimi geriden geliyor demişti
İkisinin arasında 2 kilo fark var ama zayıf olan daha geç yürüdü
Yürümeyle beraber kilo artış hızı ciddi anlamda yavaşlıyor zaten keşke bize de yarasa
Ben ikisine de 6.aydan sonra parmağa takılan silikon diş fircalarindan almıştımBenim bebeğimin dişi bir kaç hafta önce çıktı, şimdi de ikincisi geliyor.
Doktor da hiç fırçalama hakkında bir şey demedi.
Doktorda hep deliler gibi ağladığı için yazsam da etsem de soramıyorum.
Ne zaman fırçalayacağız, ne zaman diş doktoruna götürülüyor? Nasıl fırçalanıyor?
Ek gıdada seçicilik daha fazla oluyor ya illa sevmediği bir şeyler çıkıyor bebelerinIkiz de olsalar demek ki her bebek bir degil lafi kanitlanmis oluyor burda, yoksa bir sorun yok aslindaevet gercekten bir de anne sutu cok sisiriyor bebekleri simdi azaldi emmesi o da cok farketti. Kilon 56 yaziyor ayniyiz bence cok normal niye bize de yarasa dedin
Ek gıdada seçicilik daha fazla oluyor ya illa sevmediği bir şeyler çıkıyor bebelerin
Kiloyla ilgili değil benim problemim sekille ilgili
Skinny fatim şu an kelimenin tam anlamıyla
Tatile geldiğimden beri spor da yapmıyorum beslenmeme de hiç dikkat etmiyorum
Neyse ki bitti eve dönüyoruz gider gitmez geri spora baslicam
Walla paraya kıydım skip hop suluk aldım Çelik olanından inşallah hakkını verir doddl çatal kaşığı da almıştım ama daha elime ulaşmadan iptal ettim çatalı kullanabiliyor kızım şu an kaşığı da düz biraz çukur değil muchkin alabilirim sanırım fotodakinden dediğine de bakıcam ya da skip hop alırım onu da işte bu ikisi arasında kaldım şu anMunchkin al kafan rahat etsin o kadar söylüyorum annemler bizdeydi geçen ay bu nasıl güzel suluk diye diye suluk övdü bir ayçocuk her pozisyonda amuda kalksa bile su içiliyo hiç akıtmıyor koku yapmıyor. 2 hafta deniz tatilinde elinden düşmedi çok rahat ettik
Anneme babama sorsan benimkiler de süperKizlar komşumuz geldi 6 aylık torunu var herşey süper diye anlattı
HaklısınAnneme babama sorsan benimkiler de süper