- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.761
Bizimde 1 yaş kontrolünde 9. Ay kilosuyla aynı çıktı. Ama çok hareketli . Yürümeye başladı. Eskisinden daha az emiyo ve yiyo. Sağlıklı olsunlar da napalım artıkbir şey danışacağım benim kız 11 aylıkken 10.600 kilodaydı ve 11 aylık yürümeye başladı hiç yerinde durmuyor dün 1 yaş aşısı olduk. tartıya koyunca tam durmadı 10- 10 buçuk arası dedi. kilo vermiş. yürüdüğü için böyle kilo verilir mi kilo kaybı yaşayan var mı?
bir de aşırı iştahsız çok yemek seçiyor doğru düzgün yemiyor sürekli emmek istiyor. Yemeği nasıl sevdirebilirim gündüz emzirmeyi sadece uykuda mı yapmalıyım diğer türlü saat başı emiyor elini sokuyor tşörtümü açıp kafasını gömüyor kıyamıyorum da. muhtemelen vitaminsiz de kalıyordur az yemek yediği için. az yese de ayda 300-400 gram alırdı şimdi bi o kadar vermiş olmasına üzüldüm
Osman gonulal videolarına hareket arttığı için kilo alma hızında azalma veya az bir miktar kilo kaybı olabilir diyordubir şey danışacağım benim kız 11 aylıkken 10.600 kilodaydı ve 11 aylık yürümeye başladı hiç yerinde durmuyor dün 1 yaş aşısı olduk. tartıya koyunca tam durmadı 10- 10 buçuk arası dedi. kilo vermiş. yürüdüğü için böyle kilo verilir mi kilo kaybı yaşayan var mı?
bir de aşırı iştahsız çok yemek seçiyor doğru düzgün yemiyor sürekli emmek istiyor. Yemeği nasıl sevdirebilirim gündüz emzirmeyi sadece uykuda mı yapmalıyım diğer türlü saat başı emiyor elini sokuyor tşörtümü açıp kafasını gömüyor kıyamıyorum da. muhtemelen vitaminsiz de kalıyordur az yemek yediği için. az yese de ayda 300-400 gram alırdı şimdi bi o kadar vermiş olmasına üzüldüm
Sevindim duzelmelerine benim kizim şu anda yemek secmeye başladı 11 aylik oluncaOsman gonulal videolarına hareket arttığı için kilo alma hızında azalma veya az bir miktar kilo kaybı olabilir diyordu
Önceki ölçümle aynı tartıda yapilmadiysa da eksik çıkma ihtimali var
500 gr hata payı normal mi bilmiyorum gerçi bilene sormakta fayda var
1 yas civarı iştahta azalma benimkilerde de oldu
Kaşık reddi de yaşadık hatta tamamen blw yaparak geçici bir çözüm buldum
Onda da bir süre sonra yiyeceklere dil degdirip yere atma olarak devam etti süreç
1 yas kontrolünde kan değerlerine de bakıldı her şey normal olunca çok üzerinde durmadım karınlarını doyuracak kadar yiyorlar demek ki dedim
Şimdi çok şükür her şeyi yiyorlar bi tanesi sadece haşlanmış yumurta yemiyor
Tam anlamıyla düzelmesi de 2 hafta kadar önce oldu bu arada
Şu an tam 13,5 aylıklar
Ya maşşallah yiyesim geldi10.ay kontrolünde 10370 di 11.ayda gitmedik 1 yaşta gidecegiz ama cok almadi sanki en fazla 10600 olmustur benceya biz 6. Ve 7.aylarda cok şişkoyduk sonralarda boy uzayinca eşitlendi galiba oranti bi foto koydum bakin cok komik burada 8 aylikmis. Kiz bu arada erkek sanmayin
Ben fırça ve macun aldım sürüyorum minicik tüküremiyor yutuyor öyleBenim bebeğimin dişi bir kaç hafta önce çıktı, şimdi de ikincisi geliyor.
Doktor da hiç fırçalama hakkında bir şey demedi.
Doktorda hep deliler gibi ağladığı için yazsam da etsem de soramıyorum.
Ne zaman fırçalayacağız, ne zaman diş doktoruna götürülüyor? Nasıl fırçalanıyor?
Oğlum bu ay 300 gr verdi ve yürümeye başladı 11-12 ay arasında yani. Çok normal dedi doktor. Benim oğlum da yemek seçiyor yemek yemiyor haftasonu ben evdeyken sadece meme. Ben yokken gayet yiyormuş ona rağmen kilo verdi. Yanında olduğunuz için yemiyor ama artık mide kapasiteleri 300-400 ml ve sadece anne sütü doyurmayı geçtim tek başına besleyici değil. Ben çok meme isterse biraz emzirip süt bitti annecim hadi kapatalım diyip kapatıyorum. İsterse süt gelmemiş daha gelince vericem diyorum. Şu an anlamıyo gibi görünse de devam edicem böyle böyle bakalımbir şey danışacağım benim kız 11 aylıkken 10.600 kilodaydı ve 11 aylık yürümeye başladı hiç yerinde durmuyor dün 1 yaş aşısı olduk. tartıya koyunca tam durmadı 10- 10 buçuk arası dedi. kilo vermiş. yürüdüğü için böyle kilo verilir mi kilo kaybı yaşayan var mı?
Masallah ona daYa maşşallah yiyesim geldibenim oğlum da 11 kilo ama böyle tombul durmuyor sanki çıplakken ya da anayız ya kendi yavrumuz hep zayıf hep aç sendromu var mpmpkğkğkğ
Uv koruma mı aldınız ?Tatile giden anneler bebiklere nereden mayo aldınız?Bir tane next'ten almıştım o geldi bir tane daha istiyorum ama çok da bulamadım.Carters fena değildi var mı başka öneriniz?
Lcw’den almıştım ordada güzel mayolar var bakın istersenizTatile giden anneler bebiklere nereden mayo aldınız?Bir tane next'ten almıştım o geldi bir tane daha istiyorum ama çok da bulamadım.Carters fena değildi var mı başka öneriniz?
Bende arada kaldım yaUv koruma mı aldınız ?
Ben normal mayo mu alsam yoksa dalgıç kıyafeti gibi olan kapalı uv korumalılardan mı alsam bilemiyorum ya 10 gündür düşünüyorum az zamanımız kaldı hala alamadım.
Merhaba bize uv korumalilardan verdiler bir defa kullandik hic uygun gelmedi giyip cikarmasi cok zor ve islaninca oyle saatlerce oturtmak istemezssiniz bebegi denize gireceginiz yerde golgede kumda oynatacaksaniz gerek yok normal mayo alin guneste kumda oynayacak ise dalgic kiyafetini alin denize sokup cikarinca cikartmak gerek.ben denize sokup cikarinca mayoyu cikarip hemen bez taktim oyle oynadı.Uv koruma mı aldınız ?
Ben normal mayo mu alsam yoksa dalgıç kıyafeti gibi olan kapalı uv korumalılardan mı alsam bilemiyorum ya 10 gündür düşünüyorum az zamanımız kaldı hala alamadım.
Decathlondan aldım ben yazın başından beri kullanıyoruz . Üstü uzun kolu uvkorumalı altı şortTatile giden anneler bebiklere nereden mayo aldınız?Bir tane next'ten almıştım o geldi bir tane daha istiyorum ama çok da bulamadım.Carters fena değildi var mı başka öneriniz?
Ay dimi ya ...Bende arada kaldım ya
Korumalı falan ama sanki bunaltıcı geldi ben giymek istemezdim tabi yanmasında kuzum ama
Canım benim oğlan 11 aylıkken 13,5 kiloydu sonrasında yürümeye başladı ve covid geçirdik. 500 gr verdi . Yanaklarının tontişliği gitti hatta boyu bile uzamamış. 85 cm di 86 olmuş 1 cm uzamış. Bir yaş itibari ile kilo alımı durdu nerdeyse ve iştahsızlık çok. Anca ortalıkta koşuşturup terleyip lıkır lıkır su içiyorbir şey danışacağım benim kız 11 aylıkken 10.600 kilodaydı ve 11 aylık yürümeye başladı hiç yerinde durmuyor dün 1 yaş aşısı olduk. tartıya koyunca tam durmadı 10- 10 buçuk arası dedi. kilo vermiş. yürüdüğü için böyle kilo verilir mi kilo kaybı yaşayan var mı?
Uv korumalı aldım.Bir tanesi tulum gibi olandan diğer ikisi alt üst takım.3 tane aldım girip çıkınca çıkartırım hemen diye düşündüm.Uv koruma mı aldınız ?
Bende Next ten tulum almıştım, bide Gap ten tek uzun kollu UV li üst almıştım. Tek üstü daha cok kullandım altına mayo bezle daha pratik oluyor. Tulum da çok sevimli ama giyip çıkarması biraz zor.Tatile giden anneler bebiklere nereden mayo aldınız?Bir tane next'ten almıştım o geldi bir tane daha istiyorum ama çok da bulamadım.Carters fena değildi var mı başka öneriniz?