2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
bir şey danışacağım benim kız 11 aylıkken 10.600 kilodaydı ve 11 aylık yürümeye başladı hiç yerinde durmuyor dün 1 yaş aşısı olduk. tartıya koyunca tam durmadı 10- 10 buçuk arası dedi. kilo vermiş. yürüdüğü için böyle kilo verilir mi kilo kaybı yaşayan var mı?
bir de aşırı iştahsız çok yemek seçiyor doğru düzgün yemiyor sürekli emmek istiyor. Yemeği nasıl sevdirebilirim gündüz emzirmeyi sadece uykuda mı yapmalıyım diğer türlü saat başı emiyor elini sokuyor tşörtümü açıp kafasını gömüyor kıyamıyorum da. muhtemelen vitaminsiz de kalıyordur az yemek yediği için. az yese de ayda 300-400 gram alırdı şimdi bi o kadar vermiş olmasına üzüldüm

Bizimde 1 yaş kontrolünde 9. Ay kilosuyla aynı çıktı. Ama çok hareketli . Yürümeye başladı. Eskisinden daha az emiyo ve yiyo. Sağlıklı olsunlar da napalım artık

Osman gonulal videolarına hareket arttığı için kilo alma hızında azalma veya az bir miktar kilo kaybı olabilir diyordu
Önceki ölçümle aynı tartıda yapilmadiysa da eksik çıkma ihtimali var
500 gr hata payı normal mi bilmiyorum gerçi bilene sormakta fayda var
1 yas civarı iştahta azalma benimkilerde de oldu
Kaşık reddi de yaşadık hatta tamamen blw yaparak geçici bir çözüm buldum
Onda da bir süre sonra yiyeceklere dil degdirip yere atma olarak devam etti süreç
1 yas kontrolünde kan değerlerine de bakıldı her şey normal olunca çok üzerinde durmadım karınlarını doyuracak kadar yiyorlar demek ki dedim
Şimdi çok şükür her şeyi yiyorlar bi tanesi sadece haşlanmış yumurta yemiyor
Tam anlamıyla düzelmesi de 2 hafta kadar önce oldu bu arada
Şu an tam 13,5 aylıklar

Sevindim duzelmelerine benim kizim şu anda yemek secmeye başladı 11 aylik olunca

Ya maşşallah yiyesim geldi benim oğlum da 11 kilo ama böyle tombul durmuyor sanki çıplakken ya da anayız ya kendi yavrumuz hep zayıf hep aç sendromu var mpmpkğkğkğ

Ben fırça ve macun aldım sürüyorum minicik tüküremiyor yutuyor öylebizim 8 tam diş 4 azı minicik uçlarıyla göründüler önce ben fırçalıyorum sonra eline veriyorum macun milkshake aromalı diye mi bilmiyorum çok seviyor

Oğlum bu ay 300 gr verdi ve yürümeye başladı 11-12 ay arasında yani. Çok normal dedi doktor. Benim oğlum da yemek seçiyor yemek yemiyor haftasonu ben evdeyken sadece meme. Ben yokken gayet yiyormuş ona rağmen kilo verdi. Yanında olduğunuz için yemiyor ama artık mide kapasiteleri 300-400 ml ve sadece anne sütü doyurmayı geçtim tek başına besleyici değil. Ben çok meme isterse biraz emzirip süt bitti annecim hadi kapatalım diyip kapatıyorum. İsterse süt gelmemiş daha gelince vericem diyorum. Şu an anlamıyo gibi görünse de devam edicem böyle böyle bakalım

Tatile giden anneler bebiklere nereden mayo aldınız?Bir tane next'ten almıştım o geldi bir tane daha istiyorum ama çok da bulamadım.Carters fena değildi var mı başka öneriniz?

Tatile giden anneler bebiklere nereden mayo aldınız?Bir tane next'ten almıştım o geldi bir tane daha istiyorum ama çok da bulamadım.Carters fena değildi var mı başka öneriniz?
Uv koruma mı aldınız ?
Ben normal mayo mu alsam yoksa dalgıç kıyafeti gibi olan kapalı uv korumalılardan mı alsam bilemiyorum ya 10 gündür düşünüyorum az zamanımız kaldı hala alamadım.

Uv koruma mı aldınız ?
Ben normal mayo mu alsam yoksa dalgıç kıyafeti gibi olan kapalı uv korumalılardan mı alsam bilemiyorum ya 10 gündür düşünüyorum az zamanımız kaldı hala alamadım.
Bende arada kaldım ya
Korumalı falan ama sanki bunaltıcı geldi ben giymek istemezdim tabi yanmasında kuzum ama

Uv koruma mı aldınız ?
Merhaba bize uv korumalilardan verdiler bir defa kullandik hic uygun gelmedi giyip cikarmasi cok zor ve islaninca oyle saatlerce oturtmak istemezssiniz bebegi denize gireceginiz yerde golgede kumda oynatacaksaniz gerek yok normal mayo alin guneste kumda oynayacak ise dalgic kiyafetini alin denize sokup cikarinca cikartmak gerek.ben denize sokup cikarinca mayoyu cikarip hemen bez taktim oyle oynadı.

İyi geceler anneler

Ben aslıyı ilk gordugumden beri cirpiniyorum, daha önce de burada paylastim. Sma tip 1 ölümcül kas hastasi Aslı, 10 aylık dünyalar güzeli, 7 makine kullaniyor gün içinde, ateşi yukseliyor, bazen agirlasiyor nefes darligi yasiyor hastaneye yatiyor, sma etkisini gosteriyor artik her birinizin evladı var, empati yapin, ya bu hastalikla doğsaydi? Yardim istemeyecek miydiniz? Ben dusundukce agliyorum, kendi kizimin yerine koyuyorum. Mesela dogumgunu kutlamasi yapmayacagiz biz, Asliya bagis yaptik onun yerine.

Sizlerden ricam 10-20 tl farketmez ne kadar gonlunuzden koparsa yardim edin bu guzel meleğe ki yaşasın

Şuan kampanyanin yarisina gelindi, geriye 1 milyon tl civari kaldı, desteklerinizle cabucak toplanacak eminim, bagis yapamazsaniz duyurun, anlatin, paylasin

Valilik İzinli İban
ALICI:AHMET ÇİÇEK
TR hesabı:
TR700001000464576402895004
Açıklama: Aslı Çiçek Yaşasın

YURTDIŞI IBAN / Auslandskonto
Alıcı:SMA KIDS
NL25 BUNQ 2068134675
Açıklama: spende für Aslı Çiçek

Bende arada kaldım ya
Korumalı falan ama sanki bunaltıcı geldi ben giymek istemezdim tabi yanmasında kuzum ama
Ay dimi ya ...
Bilemedim bende , bana gına gelir mesela onu giyinsem..

3 sene önce yeğenim vardı tatilde 14 aylıktı hatırlıyorum mayo gyinmişti hiçte öyle yanma falan olmadı yani sürekli kremliyorduk her 30 dk da bir

Canım benim oğlan 11 aylıkken 13,5 kiloydu sonrasında yürümeye başladı ve covid geçirdik. 500 gr verdi . Yanaklarının tontişliği gitti hatta boyu bile uzamamış. 85 cm di 86 olmuş 1 cm uzamış. Bir yaş itibari ile kilo alımı durdu nerdeyse ve iştahsızlık çok. Anca ortalıkta koşuşturup terleyip lıkır lıkır su içiyor

Kızlar bebeğimi biraz babası ile basbasa bıraktım elimi yikamaya gittim balkonda duran kovanin icindeki renkli toplari vermis hemen oynasın diye birden aglamaya basladi bir baktim ari avcunun icinde sokmus korktum yanimizdaki ozel hastaneye gittim pediatri bahcede gordum acile gideyim mi dedim gidin dedi isikta bakti ignesi kalmis mi diye alkol surup pansuman yapti gelince eve actik kolonya surebilirsiniz dedi fenistil bide alerji surubu verdi bi kere icecek alerji surubunu.Evden cikmadan da ben buz koydum biraz eline alerjisi var midir dedim olsa simdiye kadar belli olurdu dedi doktor.Insallah kimsenin basina gelmesin

Uv koruma mı aldınız ?
Uv korumalı aldım.Bir tanesi tulum gibi olandan diğer ikisi alt üst takım.3 tane aldım girip çıkınca çıkartırım hemen diye düşündüm.

Bende Next ten tulum almıştım, bide Gap ten tek uzun kollu UV li üst almıştım. Tek üstü daha cok kullandım altına mayo bezle daha pratik oluyor. Tulum da çok sevimli ama giyip çıkarması biraz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…