- 25 Kasım 2009
- 1.864
- 1.647
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.781
Ben de bundan kullaniyorum, kesinlikle tavsiye ederim cok memnunum
Selam,
Bizde bundan var ben cok memnunum. Oğlum da cok seviyor. Hic akitmiyor, her pozisyonda su geliyor icindeki agirlik sayesinde.
Mayobezden memnun mısınız daha doğrusu hangi markayı deneyimlediniz?Bende Next ten tulum almıştım, bide Gap ten tek uzun kollu UV li üst almıştım. Tek üstü daha cok kullandım altına mayo bezle daha pratik oluyor. Tulum da çok sevimli ama giyip çıkarması biraz zor.
Sana katılıyorum canım bizim oğlanın da üstü uv korumalı aldık vücut lekesi de var diye ama bacak kısmına hiç gerek yoktu üst uzun kollu alt sadece mayo bez çok kullanışlı olduBende Next ten tulum almıştım, bide Gap ten tek uzun kollu UV li üst almıştım. Tek üstü daha cok kullandım altına mayo bezle daha pratik oluyor. Tulum da çok sevimli ama giyip çıkarması biraz zor.
Biz sekizinci ayda geçtik. Öncesinde aldik ama çekemedigi icin kullanamadik. Daha erken gecenlerde var pipet suluklara ama biberon kullanmadiysa zor olabilir alismasi.Selam,bu urune kacinci ayda gectiniz? Hic biberon kullanmamis 6 aylik bebek icin uygun olur mu? Yoksa Munchkinin duyarli gecis bardagini mu alsam
Merhaba munchkin suluklarda çekince suyun zor geldiği söyleniyor sizin tecrübeleriniz nasıl?Munchkin al kafan rahat etsin o kadar söylüyorum annemler bizdeydi geçen ay bu nasıl güzel suluk diye diye suluk övdü bir ayçocuk her pozisyonda amuda kalksa bile su içiliyo hiç akıtmıyor koku yapmıyor. 2 hafta deniz tatilinde elinden düşmedi çok rahat ettik
Cok teaekkkuer, diger modeli alacagim o zamanBiz sekizinci ayda geçtik. Öncesinde aldik ama çekemedigi icin kullanamadik. Daha erken gecenlerde var pipet suluklara ama biberon kullanmadiysa zor olabilir alismasi.
Aaa ben hiç bilmiyordum bunuArkadaşlar ben bilmiyordum sonradan başıma iş gelince öğrendim tatile gidecek olanlar benim gibi olmasın mayo bez kakayı tutuyor ama çişi tutmuyor bebeler çiş yapınca geçiriyor bunu acı bi şekilde çiş yapılmış bebek arabasını çitileyerek tecrübe ettim siz etmeyin inşallah
Aynısını yaşadımArkadaşlar ben bilmiyordum sonradan başıma iş gelince öğrendim tatile gidecek olanlar benim gibi olmasın mayo bez kakayı tutuyor ama çişi tutmuyor bebeler çiş yapınca geçiriyor bunu acı bi şekilde çiş yapılmış bebek arabasını çitileyerek tecrübe ettim siz etmeyin inşallah
Benimki de günde bir defa, yalnızca sabah uyanınca emiyor. Onu da bırakmak istiyorum bir tedaviye başlayacağım için ama ben de merak ediyorum nasıl bırakacağız. Şimdiye kadar azala azala gitti emme süreci. İlk aylardaki gibi doluluk gerginlik yok ama süt geliyor. Emmediği günden itibaren nolacak o süt: )Kızlar Benim kızım artık emmiyor yani cok nadir belki günde birdefa . Ama hala sütüm var nası olacak? Süt boşalmadığı için mastit falan olurmuyum acaba? Yani böle dolu dolu şiş değil tabki ama bebeğim cekınce geliyor yani yada ben sıkınca bakıyorum geliyor
Evet nolacak o süt??Benimki de günde bir defa, yalnızca sabah uyanınca emiyor. Onu da bırakmak istiyorum bir tedaviye başlayacağım için ama ben de merak ediyorum nasıl bırakacağız. Şimdiye kadar azala azala gitti emme süreci. İlk aylardaki gibi doluluk gerginlik yok ama süt geliyor. Emmediği günden itibaren nolacak o süt: )
Ya hala araştırmadım ama şöyle bir fikrim var: her gün emdiği süreyi azalta azalta gidersek, miktarı onu emme miktarı belirlediği için sütümüz git gide azalacak. Böyle böyle limit sıfıra gider mi bilmiyorum: )Evet nolacak o süt??Bende bitsin istiyorum artık zaten emmiyor benim zorumla günde birdefa oda 2 dk. Oda içinde kalıp acaba zararlı olurmu (mastit vs) diye düşündüğümden öyle zorla veriyorum
bu tam olarak benim bebe elinde suluğu içe içe dolaşıyor odadan odaya süreklide meme meme diye bağırıyor vermeyince tşörtümü kaldırıp kafasını sokuyor. Biraz acıksın memeyle açlığını köreltmesin diye bazen vermek istemiyorum ama olmuyor. iştahsızlık zirve bugün sadece meyveli şeyler yedi yemeği reddediyorCanım benim oğlan 11 aylıkken 13,5 kiloydu sonrasında yürümeye başladı ve covid geçirdik. 500 gr verdi . Yanaklarının tontişliği gitti hatta boyu bile uzamamış. 85 cm di 86 olmuş 1 cm uzamış. Bir yaş itibari ile kilo alımı durdu nerdeyse ve iştahsızlık çok. Anca ortalıkta koşuşturup terleyip lıkır lıkır su içiyor
Ben bırakırken günde 2 kez falan emiyorduYa hala araştırmadım ama şöyle bir fikrim var: her gün emdiği süreyi azalta azalta gidersek, miktarı onu emme miktarı belirlediği için sütümüz git gide azalacak. Böyle böyle limit sıfıra gider mi bilmiyorum: )
Merhaba bunu ben de duydum evde iki pipetli suluk var denedim ikisinden de zor çektim. Ancak sonradan öğrendim ki bizim emme gücümüzle bebeler bir değilmiş yani gerçekten oğlum cuk cuk çekiyor suyu ben az az. Çene kasları şu an bizden daha kuvvetli bu yüzden bizim çekişimizle bebelerinki kesinlikle bir değil ben çok aşırı memnunum oğlum da parkta heryerde bunu kullanıyoruzMerhaba munchkin suluklarda çekince suyun zor geldiği söyleniyor sizin tecrübeleriniz nasıl?
Bebeğin emme sıklığına göre sütünüz oturacak ben işe başladım iki hafta önce ilk başta ağrı oldu çünkü bebeğim günde 20 kere emiyordu ama işe başlamamın 5. Gününde süt artık ağrı yapmadı çektikçe benim de var ama ağrı yapmıyor oturdu. Sizin kızınız da bir anda azalttıysa ilk bi ağrı yapar sonra alışır benim memeler kafayı yedi haftasonu full emiyor pazartesi tekrar şişecek taşacakKızlar Benim kızım artık emmiyor yani cok nadir belki günde birdefa . Ama hala sütüm var nası olacak? Süt boşalmadığı için mastit falan olurmuyum acaba? Yani böle dolu dolu şiş değil tabki ama bebeğim cekınce geliyor yani yada ben sıkınca bakıyorum geliyor
Memeye elveda tecrübelerin olursa bizimle de paylaş olur muBenimki de günde bir defa, yalnızca sabah uyanınca emiyor. Onu da bırakmak istiyorum bir tedaviye başlayacağım için ama ben de merak ediyorum nasıl bırakacağız. Şimdiye kadar azala azala gitti emme süreci. İlk aylardaki gibi doluluk gerginlik yok ama süt geliyor. Emmediği günden itibaren nolacak o süt: )