2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
2 uyku yaparken aksam 8 de uyuturdum, gece de 1 defa uyanirdi emerdi hemen uyumaya devam ederdi. Sabah 7.30 da kalkardi. Simdi 6.20 de uyaniyor, gece de uyanip 1 saat uyanik kaliyor. Sık sık da uyanıyor 😴
Bu aralar biz de uyku konusunda cok bocaliyoruz. 3gun once gece 4te uyandi ve 6bucuga kadar uyanik kalip o saatte uykuya daldi ve uzunca uyudu tum duzen o an şasti. Sonrasinda 2gundur de gunduz uykularina direniyor ve min.4saat uyanik kalmaya basladi. Haliyle tum duzen sasti, tek uykuya dusmeye calisiyor galiba diye dusunurken dislerini farkettim. Ust disleri patlamis geliyor, sanirim o yuzden bu dalgalanmayi yasadik biz. Sizin de belki bir gecis donemidir. Ayrica ben atak donemine de baglamistim, bu haftalarda atak da varmis.

Kızlar bu mıknatıslı balık tutma oyuncağını asla almayın sabah aklımız çıkyı bi baltık oltanın ucundaki mıknatıs yok ağzındaydı hep olta dedik ki tamam yuttu kafayı yedik sabahtan beri neyse ki başka bi oyuncağa yapışmış yutmamış oğlum çok dikkat edin sevgiler hepinize 🫶🏻🙏🏻
A aaa tamam çok teşekkürler ve sevgiler: )

Bazen benimki de 2 saat uyuyor duruma göre saatlerimiz değişiyor ben artık takılmıyorum kafaya taktıkça strese giriyorum nasılsa her türlü gece en az 2-3 kez uyanıyor😂

Bende de ahşap yapbozlar vardı arkadaş vermişti bilye kadar tutma yerleri vardır ablası buldu Allahtan hemen kaldırıp attım dikkatli olmak şart
Canım ben ahşap oyuncak da sevmiyorum çok haklısın çünkü ağzına alıp ıslatıyo bazı ahşapların kenarları kalkıp kıymık oluyor çok dikkat etmek lazım evet 🫶🏻🙏🏻

Evet işte o yüzden kullanan bir anneden yorum almak istedim
Kullananlar memnun ben de bi acaba diyorum ama eminim benimki alsam kullanmaz öyle oldu ben ek gıdada aldığım bi tek sulukları bir de yemek termosunu çok efektif kullandım kaşık tabak oioi fln hiç kullanamadım öyle kaldı hatta oioi nin silikon önlüğünü bir kere bile takmadım ben karacadan alıcam canım üçlü var set bak hem uygun hem güzel kullanmazsa bizimkini isterse en azından boşa gitmez diye düşünüyorum

Bir de pipetli suluk kullananların tavsiyesi var mı? Akıtma yapmayan dışarda rahat kullanabileceğim bir şey
Munchkin al kafan rahat etsin o kadar söylüyorum annemler bizdeydi geçen ay bu nasıl güzel suluk diye diye suluk övdü bir ay 😁😂 çocuk her pozisyonda amuda kalksa bile su içiliyo hiç akıtmıyor koku yapmıyor. 2 hafta deniz tatilinde elinden düşmedi çok rahat ettik

Markasını yanlış söylemişim Petek11 Petek11 the mia diye bi marka bundan alacağım ben

Eklentiler

• ECDD2AE9-0024-4603-BAE6-7670D34D00DD.png
    ECDD2AE9-0024-4603-BAE6-7670D34D00DD.png
    361,8 KB · Görüntüleme: 38
Selamlar, yaklasik bir ay önce ailecek covid olduk. Oğlumun geceleri hala cok burnu tikaniyor. Yatmadan serum fizyolojik ile bagirta bagirta aciyoruz. Yine de gece saat basi aglayarak uyaniyo. Agzindan nefes aliyo. Mentol damlasi da ise yaramiyor. Doktor burnunda et yok dedi. Bizim gibi olan var mi. Ne yapmak lazim acaba?

2 uyku yaparken aksam 8 de uyuturdum, gece de 1 defa uyanirdi emerdi hemen uyumaya devam ederdi. Sabah 7.30 da kalkardi. Simdi 6.20 de uyaniyor, gece de uyanip 1 saat uyanik kaliyor. Sık sık da uyanıyor 😴

Bu aralar biz de uyku konusunda cok bocaliyoruz. 3gun once gece 4te uyandi ve 6bucuga kadar uyanik kalip o saatte uykuya daldi ve uzunca uyudu tum duzen o an şasti. Sonrasinda 2gundur de gunduz uykularina direniyor ve min.4saat uyanik kalmaya basladi. Haliyle tum duzen sasti, tek uykuya dusmeye calisiyor galiba diye dusunurken dislerini farkettim. Ust disleri patlamis geliyor, sanirim o yuzden bu dalgalanmayi yasadik biz. Sizin de belki bir gecis donemidir. Ayrica ben atak donemine de baglamistim, bu haftalarda atak da varmis.
Kizlar birkaç gündür benim oğlumda böyle..Akşam 9da yatar gece boyu 1 yada 3 kes emmeye uyanır hemen geru uyurdu.Şimdi hem direniyor hem gece 3 civarları mızmızlanarak uyanıyor sabah 7-7:30 kalkıyor 😔😔Diş mi cıkarıyor dedim baktım ama gelen giden yok diş olsa 2-3 günde düzeliyor hayir atak dönemleri mi acaba😐

Kizlar birkaç gündür benim oğlumda böyle..Akşam 9da yatar gece boyu 1 yada 3 kes emmeye uyanır hemen geru uyurdu.Şimdi hem direniyor hem gece 3 civarları mızmızlanarak uyanıyor sabah 7-7:30 kalkıyor 😔😔Diş mi cıkarıyor dedim baktım ama gelen giden yok diş olsa 2-3 günde düzeliyor hayir atak dönemleri mi acaba😐
Valla bizim 4 gun kaldi atağa ama sizinkiler atak döneminde evet 28 gun suruyormus 🤷🏼‍♀️ bir de yurumeye falan basladilar ya onun etkisi olabilirmis. Ya da tek uyku sinyalleri bilemedim.

Ben e- bebekten aldım canım benimki aslında bardakdan da su içmeyi biliyor o yüzden bildiğin büyük pipetli suluklardan aldım gayet memnunum..Fiyatida 44.90.
Ben de almıştım ondan bi tanesi hiç beceremedi çekmeyi
Diğeri de çekip çekip tükürünce kaldırdım
Geçen yine çıkarttım içmeyi bilen de unutmuş içemedi😬

Selamlar, yaklasik bir ay önce ailecek covid olduk. Oğlumun geceleri hala cok burnu tikaniyor. Yatmadan serum fizyolojik ile bagirta bagirta aciyoruz. Yine de gece saat basi aglayarak uyaniyo. Agzindan nefes aliyo. Mentol damlasi da ise yaramiyor. Doktor burnunda et yok dedi. Bizim gibi olan var mi. Ne yapmak lazim acaba?
Bizimde tıkanır genelde burnu uyumadan önce nazal nemlendirici var onu kullanıyoruz sprey şeklinde.
Nem spreyi kuruluk kaynaklı ise tıkanıklık çok işe yarıyor

Valla bizim 4 gun kaldi atağa ama sizinkiler atak döneminde evet 28 gun suruyormus 🤷🏼‍♀️ bir de yurumeye falan basladilar ya onun etkisi olabilirmis. Ya da tek uyku sinyalleri bilemedim.
Benimki henüz yürümüyor 11 ayda emeklemeye başladı anca yaşına doğru sıralanmaya tutunarak yürümeye başladi.28 gün mü 😩

X