2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de o ara işe başlayacağım yorgunluktan duymazsam diye korkuyorum zaten geçenlerde yataktan düşürdüm hala psikolojim bozuk
Ya çok geçmiş olsun, çok korkmuşsunuzdur telsizden her şekilde duyuluyo zaten, monitör ekranı sürekli açık kalmıyo bildiğim kadarıyla o da sese duyarlı çoğu. Kameranız varmış monitörlü olmasa da bi telsiz alın. Ben oda yanımız olmasına rağmen telsizi açıp yatıyorum.

Bizde 4 gündür hastaydık ateş 39,6 lara kadar fırladı. Tatil dönüşü malum ankara soğuğu çarptı çocuğa. 2 kez hastanede sabahladık. Ama bize antibiyotik vermediler. İdrar ve röntgen çekildi temizdi. Boğazında hafif kızarıklık vardı. Doktor bana sambucol şurup önerdi bağışıklığı geliştirsin diye. Onu kullanmaya başladık şükür hemen atlattık. Ay 4 gün boyunca gece nöbet tuttum ah annelik

Sağol canım Korkmaz mıyım aklım çıktı kızım 3dk ağladıysa ben 3 saat ağladım herhalde Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah dün aldım bir tane Kodak marka hem telefona bağlanıyor hem monitörü var bakalım artık şimdi sırada odası var nasıl bir yatak alsam da kazaya mahal vermesem montesorri yataklar en güvenlisi sanırım burada da kullananlar var? Yorumlarlarsa sevinirim aslında

Kızlar doğum sonrası adet düzenleriniz nasıl. Ben 28. Gün adet olurdum bugün 30. Gün henüz olmadım. Diş ağrım vardı geçen hafta 1 parol içtim gecikme yaparmi?

Kizlar selamlar herkese,
Gecen gunlerde guvenli baglanma konusulmustu, yanlis hatirlamiyorsam bir arkadas bebisinin ondan bagimsiz oyun oynamasindan bahsetmis ve ne guzel guvenli baglanmis diye konusulmustu. O zamandan beri yazicam ama birturlu firsat olmadi. 3 4 gundur kayinvalidemde kaliyodum soguk alginligi vardi bende ve kizim orda cok rahatti beni umursamadi bile kendi kendine oynadi, etrafinda birsuru cocuk vardi onlarla oynadi, bahcede oynadi ben sadece yaninda oturdum kucak istemedi hic. Ama 2gun once geldik ve evde yine bensiz bisey yapamaz oldu. Salonda oyuncaklariyla oynarken mutfaga gidiyorum ve onunla konusarak anlatarak yapiyorum bunu ama yine de deli gibi aglayip pesimden geliyor. Ben bu guvenli baglanma isini beceremedim mi anlamadim neden boyle oldu evde birlikteyken surekli kucak istiyor, bacagima yapisiyor, beni goremeyince salya sumuk agliyor. Baska yerdeyken boyle degil ama, sıkıldığından mi yapiyor yoksa guvenli baglanma mi anlamadim. Nasil anlayacagiz bunu? Yardim pls

Canım güvenli bağlanma da çocuk anne gidince yine sorun çıkarabilir ama anne gelince mutlu olur bu hiç tepki vermeyecek demek değildir yani
Güvensiz bağlanma da anne gider gelir ya umursamaz ya da gelse bile yine sakinleşmez
Kalabalıkta bu tepki normal oyalanacak insanlar var yalnızken size daha yakın olmak istemesi bana normal geldi Hiç kucaktan inmeyecek seviyedeyse sanki naz gibi de tabi
Bağlanma türleri özet şekilde ekliyorum canım ama çokta takılmamak lazım uzun bir süreç 0-2 yaşa kadar olan günü gününe davranışa göre yorumlamak yanıltır bizi boşuna kaygılanmayın yani

Eklentiler

• 70590938-F278-46C2-B84A-CD95D9B1D138.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 4DF8FD16-32A3-4108-B2C4-7700E4F87AFF.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar doğum sonrası adet düzenleriniz nasıl. Ben 28. Gün adet olurdum bugün 30. Gün henüz olmadım. Diş ağrım vardı geçen hafta 1 parol içtim gecikme yaparmi?
Ben 28 günde bir oluyordum. Şuan bu 21 günde bire düştü. 7 gün oluyordum şuan 8-9 günü buluyor. Otomatik olarak adet olmayarak geçirdiğim gün sayısı çok azaldı ve bu durum canımı sıkıyor. Umarım eski düzenime dönerim.

Ben de ilk doğumumdan sonra senin gibi oldum düzelir diye umuyordum daha da beter oldum hasta olmadığım gün 15i bulursa seviniyorum ve 10 gün sürüyor bir de benim doktora da gittim kaç kez herşey normal dediler doğum kontrol hapı veriyorlar diyara içiyorum diye kullanamıyorum hoş kullandığım iki ayda da değişiklik olmamıştı

Kızlar burada bir ara pipetli suluk konuşulmuştu benim oğlum nuk alıştırma bardağının başını kemirdiği için su bir anda boşalıyordu artık kullanamaz hale gelmişti bide küçük geliyordu artık daha çok su içiyordu. Munchkin pipetli suluk aldım o kadar sevdim ki oğlum gidip gelip su içiyor damlatma yok bide öyle bi sistemi var ki pipet kısmı(içindeki) çocuk suluğu hangi yöne çevirirse oraya gittiği için her pozisyonda su içebiliyor çokça tavsiye ederim

Ya cok tesekkur ederim bu gorseller icin, bu gorsellerin kaynagi neresi acaba daha derin okumak incelemek istedim.
Ben gelince mutlu oluyor, kucagima geldiginde zaten direkt guluyor kiskis, hatta esim artik numara yapiyor birak simartma sunu diyor ahsjjfjs ona kalsa agir disiplin uygulayacak cocuga daha 1yasinda bile degil halbuki.
Bazi anlar cok kucakci, birde bu aralar seslere karsi cok hassas, evimiz 2.katta ve yoldan araba gecse korkup bana sariliyor bazen. Bu derece hassas olmasi normal mi bilmiyorum.

Bu suluktan ben de cok memnunum, bizim kiz 2 3 aydir kullaniyor bu suluk sayesinde suyu sevdi oncesinde su icmezdi. Herkese tavsiyem

Resim paylaşabilir misin canım archerwoman
Şu içindeki turuncu şey sayesinde hangi pozisyonda olursa olsun su içiliyor yukarıya kaldırmasına gerek yok ya da bizim alttan desteklememize. İçinden temizleme fırçası da çıktı çok çok beğendim çok akıllıca

Eklentiler

• 745362AA-B71D-48A8-A16A-EEC4B0407D13.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 71
  • 87FFF861-E322-4BE4-A245-B12A89339810.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 65
  • 546D94F8-2562-4288-A76A-29328BD44BE7.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 73
  • A77B1C10-66FD-415C-99B5-9E4D8D4EF451.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 74
Ya bak korkuttun beni bende geçer belki diye kendimi avutuyordum..

Kizlar bebegimin Eli surekli kulaginda cekistirmiyor parmagini icine sokuyor kasitir gibi ediyor. Akintisida biraz var nedendir acaba sizzler de oyle oluyormu doktorami gotursem

Kizlar bebegimin Eli surekli kulaginda cekistirmiyor parmagini icine sokuyor kasitir gibi ediyor. Akintisida biraz var nedendir acaba sizzler de oyle oluyormu doktorami gotursem
Diş çıkartiyor olabilir mi bir dönem araliklarla benimkise yapıyordu.Yada kaşınıyor su kaçmıs vs de olabilir.

Canım dişten olabilir ama akıntı var ise orta kulak iltihabı olması kuvvetli ihtimal geldi bana bence götürün. Çok geçmiş olsun

Bende cok memnunum bu suluktan. Nasil cekilcegini anlamasi uzun surdu ama cok seviyo.

Çok geçmiş olsun, nasıl kullanıyosunuz peki şurubu? Kaç ölçek ?
Odasına montessori almıştık ama korkuluk kısmı hiç istediğim gibi değil, biraz alçak kalıyor. Yanında yokken kalkıp eğilse düşebilir. Daha bunun için erken sanırım. Montessori alacaksanız ayakları yere sıfır olmalı ve korkuluk kısmını yatak konulunca iyi hesaplayınız. Ben hata yaptım o kısımda henüz kullanamıcam. Park yatak aldım kraft calipso 2 alt kademede kullanıyorum memnunum, güvenlik sorunuda olmuyor. Kaliteside güzel, çadır kumaş değil keten. Ön kısım file olduğu için zaten etrafıda görüyor sıkılmadı seviyor yatağını.

aynı durum bende de var ya montessori korkulukları var ama yatak yüksekliğiyle çok rahat düşebilecek seviye de sadece uyku rutininde oyun alanı olarak kullanıyoruz
Yatağında yatamıyor hala park yatağa devam
Korkuluklarını boy hizasında yükseltilmeyi düşünüyorum bende böyle 4 yaşında ancak yatar gibi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…