2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet kesinlikle en etkili yöntem ben sadece 1 ay önce kullandık diye ikilemde kaldım, suan ateşi düştü, öksüğü tek tük bakalım takip ediyorum.

. Kizlar uykuyla ilgili bisey sormak istiyorum, ozellikle MadammS gorurse sevinirim
Simdi biz 2uyku yapiyoruz, sabah uykusundan uyaninca 3saat sonra 1.uykuya, 1.uykudan uyanip 3bucuk saat sonra 2.uykuta yatiyor. 2.uykudan uyandiginda da 4saat sonra gece uykusuna yatiyor. Tek uykuya gecis ne zaman olacak acaba, sinyallerini nasil alicaz?
Bazen disardaysak, misafir varsa ya da baska evdeysek sabah uykusundan uyandiginda 4saat sonra ilk uykuya geciyor, epey uyanik kalabiliyor. Tek uyku zamani yaklasiyor gibi hissediyorum o yuzden ama sinyaller nasil ve tek uykuya dusunce uyku araliklari nasil olacak bu konuda bilgi verebilir misiniz

Canım en erken 13. Ay öncesinde 2 uykuya hala ihtiyacı var çünkü.
Uyanıklık süreleri normal şuan da zaten böyle böyle açılarak tek uyku dönemine hazır olacak sadece araları daha fazla açmamaya çalışın daha zamanı var çünkü
Bizde de durum aynı sabah 7:30 kalkıyor 3-3,5 ve 4 uyanıklık süresi 2şer saattende 2 uyku uyuyor
Yatışı 9 u geçmeye başladı bende uykuları kısaltmaya başladım 1 bucuk saat olunca kaldırıyorum ya da 2 saat uyuduysa 2. Uykuyu 1 saat yapıyorum gibi dengeliyorum

Bizde de durum aynıydı calpol ve öksürük şurubunu vermek işkenceydi valla
Şöyle çözdüm demir damlasını seviyor oceon olan onun başlığından kullanıyorum damlatma şeklinde onunla veriyorum. Oyalarken oyun arasında fışttt yapıyorum
Oceon görseli bulamadım ama şuna benziyor başlık

Eklentiler

• 62E48CF5-7F9B-445B-8C3A-CC51C46B194B.png
    288,3 KB · Görüntüleme: 20
Çok geçmiş olsun. Ateş düşürücü fitil önerdi mi doktor, denediniz mi? Şurupla barışana kadar fitil iyi olabilir.

Canım merhaba uzun zamandır yazmıyorsun ben de seni merak etmiştim Çok duydum böyle olan tarif ettiğin gibi çok geçmiş olsun ben6. Aydan beri oluyorum eskisi gibi(doğumdan öncesi) hatta eskiden acılı olurdu şimdi hiç karın ağrısı bile yaşamıyorum

Merhaba evet benim cadı sağolsun vakit kalmiyor buralara girip bakmaya Ancak uyuduktan sonra aksam işlerden zaman kalirsa. Ne guzel senin adina sevindim, ben de adet agrilarinin gectigini duymustum dogumdan sonra. Benim de hafifledi evet ama kanama neden artti bilmiyorum. Gecicidir umarim

Ay ne güzel sizin bebek dinliyor mu sizi sakince kitap okurken ben elime kitap alınca saldırıp kapıyor elimden asla sakin durmuyor

Kızlar sizce bebek kamerası kullanmak gerekir mi 1 yaşından sonra 14.ayında odayı ayıracağız galiba yanımızdaki odada yatacak şimdilik gündüz izlemek için xiaomi kullanıyorum telefondan takip ediliyor. Odayı ayırınca monitörlü olanlardan almalı mıyım ki

Yok canim ben de 2 uykuyla devam edicem zaten henuz o kadar uykulari acilmadi, hazir oldugunu dusunmuyorum zaten dedigin gibi vakti de gelmedi henuz. Ben belirtileri ne olacak onu merak ediyorum, tam yaz tatillerine seyahatlere denk gelecek cunku 13.ay, acaba belirtileri kacirir miyim diye dusunuyorum. Birde tek uykuya dusunce sabah uykudan uyandiktan kac saat sonra uyutucaz sadece 2saatlik uykuyla mi duracak 13.ay bizim seyahatlere denk gelecek tek uyku olursa nasil olacak planlamasini kuruyorum kafamdadaha simdiden kafamda deli sorular 3uykudan 2 uykuya cok rahat gecmistik ins tek uykuya gecis de rahat olur

Başlarda 2. Uyku telafi uykusu 30-40 dk falan yapıp tamamen kesilecek sonra
5 - 5,5 saat olacak uyanıklık süresi örnek tablo
7 kalkış
12 uyku (2-2,5 saat)
8 yatış gibi
Bence tek uykuya düşüş daha zor olacak gibi geliyor bana
Şuanda zaten 2. Uykudan sonra gece uykusuna kadar 4 saat ayakta kalabiliyor ama sabah ilk uyku arası çok kısa orayı başarmak biraz zor geçecek gibi tek uykuyu günün ortasına koyacağımız için
13. Ay en erken 18. Ay da da geçen var duruma göre çözeceğiz artık
En net belirti gece uykusu bozuluyor çünkü gündüz uykusu fazla gelmeye başlıyor

Ben ayırdım odasını, hemen yan oda, telsiz açık oluyo ama zaten en ufak sesi duyuyoruz yani ben eşim değil gece monitörle izlemek gerekli mi bilemedim zaten kalktıkça ben girip bakıyorum.

Ben ayırdım odasını, hemen yan oda, telsiz açık oluyo ama zaten en ufak sesi duyuyoruz yani ben eşim değil gece monitörle izlemek gerekli mi bilemedim zaten kalktıkça ben girip bakıyorum.
Ben de o ara işe başlayacağım yorgunluktan duymazsam diye korkuyorum zaten geçenlerde yataktan düşürdüm hala psikolojim bozuk

demir damlasını seviyor ona ağzını açıyor diye aynı yöntemi denedim boşta bundan vardı calpol çektim yok direk attı ağzından püskürttü resmen tattan biliyor zaten normalde yemek yerken de önce dilini değiriyor ne diye sevdiği bişeyse ağzını açıyor değilse kilit gülmüyor bile yemek verirler diye
Çok geçmiş olsun. Ateş düşürücü fitil önerdi mi doktor, denediniz mi? Şurupla barışana kadar fitil iyi olabilir.
çok teşekkür ederim 2-3 kez fitil verdim mecbur ama etkisi kısa sürüyor süreklide vermek belki yanlıştır diye en azından şurup alsın diye ısrar etmiştim. doktora sormadım fitili direk parol yazmış asla almadı yine calpol bazen yutuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…