2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kaç gündür diycem fırsat olmuyor: Hayırlı olsun: ) Valla çok sevindim, darısı bizim başımıza.
Amin darisi isteyen herkesin basina saglikla🙏🙏...biz de yillardir istiyorduk ama bi turlu cesaret edemiyorduk...bebek de olunca en azindan denemedik demeyiz diyerek hazir da teklif gelmisken degerlendirelim dedik..simdj bi sekilde burda tutunup donmemeye calisacagiz...ulke sartlari malum pek ic acici gozukmuyor😔...amerikada dogum istiyirdum hani ev araba birakacagima bebegime amerika vatandasligini verirriz diyerek birikimimizi oyle harcayi planliyordum lakin riskli bir gebelik olunca goze alamadim...kismet kanadayaymis bakalim artik Allah razi olsun sizden🙏insallah bi an evvel alisiriz duzenine buranin🌈

Merhabalar
Doğum günü planlarınız hazır mı 🤭 Ağustos’a ne kaldı şunun şurasında 🥹
Biz hazırlanmaya başladık :)
Hediyeliklerini yaptırdım bekliyorum 1-2 haftaya teslim edecekler; kıyafetini bu hafta sipariş vereceğim özel dikim olacak 15-20 güne teslim ederiz dediler.
30 kişilik bir kahvaltı organize ediyoruz, bir org firması ile anLaştık konsept olacak; ama öyle kırmızı başlıklı kız, maşa ve koca ayı falan değil :KK70:
Sevdiklerimiz ile bir araya gelir güzel keyifli bir gün olur diye düşündük :)
Bol bol fotoğraf çekimi, ileride fotoğraflarına bakar tebessüm eder belki :) Şimdilik planlar böyle bakalım :)
7 Ağustos bu arada bizim :)

Amin darisi isteyen herkesin basina saglikla🙏🙏...biz de yillardir istiyorduk ama bi turlu cesaret edemiyorduk...bebek de olunca en azindan denemedik demeyiz diyerek hazir da teklif gelmisken degerlendirelim dedik..simdj bi sekilde burda tutunup donmemeye calisacagiz...ulke sartlari malum pek ic acici gozukmuyor😔...amerikada dogum istiyirdum hani ev araba birakacagima bebegime amerika vatandasligini verirriz diyerek birikimimizi oyle harcayi planliyordum lakin riskli bir gebelik olunca goze alamadim...kismet kanadayaymis bakalim artik Allah razi olsun sizden🙏insallah bi an evvel alisiriz duzenine buranin🌈
Miniklerimiz bizden çok daha kolay adapte olacak yeni ortamlara, sizin de alışma süreciniz su gibi geçsin umarım: ) Burada biz de az buçuk birikimimizi harcıyoruz şimdi, aynı miktarı yurt dışında harcasak daha mantıklı aslında. Buraların iyiye gitmesine daha çok var gibi.. Çok çok iyi düşünmüşsünüz çok iyi yapmışsınız. Kanada deneyimlerinizi de merak ederiz aslında bir ara: )

Kızlar merhaba

Ben daha 2.kez regl oldum, ilk seferde hic agrim yoktu kanama da normaldi ama bu sefer lohusa külodu takmak zorunda kaldım ve butun gece kanama devam etti. Aynı bebeklerin bezi dolar ya sabaha kadar agirlasir ayni oyle oldu. Agrım da hafif var ama kanama asırı fazla. Sürekli ter atıyorum, su iciyorum. Böyle olan var mi? Normal mi acaba?

Kızlar merhaba

Ben daha 2.kez regl oldum, ilk seferde hic agrim yoktu kanama da normaldi ama bu sefer lohusa külodu takmak zorunda kaldım ve butun gece kanama devam etti. Aynı bebeklerin bezi dolar ya sabaha kadar agirlasir ayni oyle oldu. Agrım da hafif var ama kanama asırı fazla. Sürekli ter atıyorum, su iciyorum. Böyle olan var mi? Normal mi acaba?
Geçmiş olsun, normalin dışında bi kanama var gibi duruyorsa bence kontrol amaçlı bi gidin doktora. Bende 2 kez oldum daha ama aksine eskiye göre daha az az oldum

Geçmiş olsun, normalin dışında bi kanama var gibi duruyorsa bence kontrol amaçlı bi gidin doktora. Bende 2 kez oldum daha ama aksine eskiye göre daha az az oldum
Tesekkurler, benim normalde de fazla olurdu ilk 2 gün sonra azalarak biterdi. Ama bu daha da fazla, bakalim bugun 2.günüm eger ki azalmazsa gidecegim doktora. Ilk reglim cok hafifti sevinmistim eskisi gibi olmayacak diye 🤦🏼‍♀️

Kızlar merhaba

Ben de öyle oldum, üçüncüsü yeni bitti. Uzun yıllardır ilk defa kıyafet yatak çarşaf battı ilkinde, sonrasında önlem aldım ama yine kazalar oldu, çok fazlaydı kanamam. Uzun da sürüyor, ilk üç gün aşırı sonrasında da 2-3 gün az az. Doktoruma soramadım ama daha önce regl olan arkadaşların deneyimlerini okumuştum, ona göre normal diye düşündüm de tabi sorsam iyi olur: )

Ben de öyle oldum, üçüncüsü yeni bitti. Uzun yıllardır ilk defa kıyafet yatak çarşaf battı ilkinde, sonrasında önlem aldım ama yine kazalar oldu, çok fazlaydı kanamam. Uzun da sürüyor, ilk üç gün aşırı sonrasında da 2-3 gün az az. Doktoruma soramadım ama daha önce regl olan arkadaşların deneyimlerini okumuştum, ona göre normal diye düşündüm de tabi sorsam iyi olur: )
Ay biraz olsun rahatladim suan böyle olanı duyunca. Gece emzirmeye kalktım da adet kanaması öldürür mü diye google da arattım düşünün öyle korkunç durum😁 cok sagol

Merhabalar
Biz bi gaza geldik dogum gunu kutlayalim diye ama bizim akrabalar ve cevre biraz fazla genis, arkadaslar akrabalar herkes dogum gunu bekliyor bizden😂 kalabalik olacagimiz icin mekan tutalim dedik sonra baktik 100 kisiyi geciyor davetli listesi sonra vazgectik ilk dogum gununu aile arasinda evde kutlayacagiz, hatira olarak da fotograf studyosunda 1yas dogum gunu cekimi yaptiracagiz. Yenidoganken de yaptirmistik cok guzeldi😍 kismetse seneye dogum gununde bahceli eve tasinmis olucaz o zaman organizasyon firmasini eve cagirip kendi bahcemizde kalabalik bi parti yapicaz, hem kendisi de mum ufleyecek yasa gelmis olcak o zaman😂 ilkini boyle geciricez insallah🥰

AAa

Neden acaba ya, biz hic antibiyotik kullanmadik ama merak ettim simdi yine de
Aslında yanlış yazdım tam olarak hasta olup ilaca başladığımızda ara verdirmişti. Onu da şöyle demişti yanlış hatırlamıyorsam, viral enfeksiyon geçirdiği için suan demir kötü virüsleri de güçlendirir, iyileşme sürecini uzatır demişti.

Miniklerimiz bizden çok daha kolay adapte olacak yeni ortamlara, sizin de alışma süreciniz su gibi geçsin umarım: ) Burada biz de az buçuk birikimimizi harcıyoruz şimdi, aynı miktarı yurt dışında harcasak daha mantıklı aslında. Buraların iyiye gitmesine daha çok var gibi.. Çok çok iyi düşünmüşsünüz çok iyi yapmışsınız. Kanada deneyimlerinizi de merak ederiz aslında bir ara: )
Ah insallah cok tesekkur ederiz...saglikla iki yasini doldursun o esnada ingilizcemi gelistirmis olurum sonra da denklik almaya calisacagim, ben de avukatligimi burda yaparim diye dusunuyorum ama hayirlisi tabiki.... saglikla tam duzenimiz otursun burdan bol bol yazarim artik 😁 daha cok takilacagim buralara🙏Rabbim saglik sihhat versin yeter ki...

Bende sipariş verdim şimdi biraz geç kaldık sanırım ama inş diş çıkarma dönemlerimize de yardım eder 🧡
Çok yardımı olur emin olun 🙏🏻💙bizim sıra azı dişlerinde en zoru da oymuş zaten çığlık kıyametler kopuyormuş arkadaşım söyledi inşallah yazın çıkarır soğuk soğuk o fırça iyi gelir inşallah 🙏🏻

Benim kardeşimde hemşire ne kadar korkuyosun antibiyotikten kullansana diyo, anne olunca anlarsın dedim😝 acaba neden ıhlamur verme dedi, sizinde mi boğaz enfeksiyonuydu canım ?
Evet canım direkt boğaz enfeksiyonuydu azitro yazdı 5 gün 2.5 ml lik kaşıkla kullandık Korkmamak gerek antibiyotikten gerekirse kullanılacak ama işte çocuklara gereksiz yük gibi görüyoruz biz ama hemşireler doktorlar kullanılacak diyorsa bilemiyorum itimat etmek gerekiyor. Bu arada bizim üç hafta sürdü öksürük en som o antibiyotiği kullandık ve hem sırttaki döküntüler hem öksürük hem burun akıntısı bitti yani çok etkili bi tedavi oldu bizim için.

Merhabalar
Merhabalar biz son dakika değişikliği ile fotoğraf çekimini yaptırdık geçen gün yürümeye başlamadan dedi fotoğrafçı stüdyo çekimi oldu mini aile çekimi de oldu konseptli fln 😋kutlamayı da tatile denk gelecek ve aileler adanada yaşıyor biz ankarada, ankarada arkadaşlarımız hariç de kimse olmayacağı için bir pasta yaptırıp sahilde vs keseceğiz fotoğraf çekileceğiz o kadar olacak 💙kalabalıkla kutlamak inşallah iki yaşına nasip olur 🥹💙🙏🏻

Kızlar merhaba

Canım ben doğumdan sonra 4. Ay oldum hala çok yoğun ilk 2 gün hem ped hem tampon kullanıyorum çünkü kesinlikle sadece pedle mümkün değil 🤷‍♀️ama bi sorun yok dedi doktor rahim toparlanma süreci 1 yıl sürüyormuş belki ondandır.

Canım ben doğumdan sonra 4. Ay oldum hala çok yoğun ilk 2 gün hem ped hem tampon kullanıyorum çünkü kesinlikle sadece pedle mümkün değil 🤷‍♀️ama bi sorun yok dedi doktor rahim toparlanma süreci 1 yıl sürüyormuş belki ondandır.
Cok tesekkurler sanirim demir kullanmak zorunda kalacagiz 1 sene daha. Cunku bu kadar kanama ile kesin demir eksikligi cikar. Sukur yazdiktan sonraki gun kesildi kanama ilk 2 gün gercekten cok fena oluyor 👎

kızım biraz hasta ishal ve ateşleniyor doktor ilaç verdi asla ve asla içmiyor versem bile hemen çıkarıyor. antibiyotiği meyve püresine karıştırdım ama calpol veya parol asla almıyor ne yapabilirim? yatarak şırınga ile ağzına sıkmıştım bu kez alt değiştirmek için bile yatıramıyorum ağlıyor ilaç sanıp

X