2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Emzirme atleti bakıyorum netten ame kaplı emzirme atleti almak istiyorum. Tekrar bir de sütyen takmamak için. Alan var mı marka model önerileniz var mı? Bi ara LCW gördüm ama şimdi bakıyorum yok.
Ben almıştım kaplı olanlardan hem öncen düğmeli hem askıdan çıtçıtlı. Kaplı olduğu için tam açılmıyor göğsün önü, kapak tam kıvrılmadığı için rahatsız ediyor. Bebek büyüyünce yine kullanılır da küçükken kullanamam diye düşünüyorum. Denemiş olsam almazdım.
 
Kızlar merhaba benim bebeğim hala dönmedi bir kaç haftadır Spining Babies egzersizlerini yapıyorum. Bu konuda tecrübesi olan ya da benimle aynı durumda olan var mı?
Ben her doktora gittiğimde baş aşağı duruyordu. En son 2 hafta önce gitmiştim yine öyleydi. Hıçkırıklarını hep göbeğimin altında duyuyordum. Doktordan sonra sanırım döndü iki haftadır hıçkırıklar hep karnımın üstünde. Ne zaman döneceği hiç belli olmuyor🤷🏻‍♀️ 38 haftadan sonra bile aşağı dönebilirmiş. Ama şimdi aşağı döndürsen bile yine geri de dönebilir biraz şansa kalıyor
 
Herkese çok teşekkür ederim Saat üçten beri hastanedeyim gece üçte nişan geldi sancıdan duramadım hastaneye yazlık bol bol yürüyorsun dediler Ağrı'dan sancıdan Öldüm bittim normal doğum olduğu için biraz zor belden ağrı kesici istedim şimdi daha rahatım Ama daha 5 santim açılma oldu olur Dua eden bir an önce kucağıma alayım geceye kalmasın durmadan aşağıdan kontrol yapılıyor son 3 saattir yürümediğim için açıldı Lütfen kimseyi korkutmak için yazmıyorum deneyimi paylaşıyorum

Canim umarim iyisindir merak ediyorum seni
 
Benim bacak kramplarım bile geçti 😅 diyorum çocuk gelmekten vazgeçti öyle hafifledim ki uykularım bile kesintisiz oldu bi kaç gündür 😃 sanırım gelmeye niyeti yok yalancı sancılar da gitti 😃 hamile değilmiş gibi hissediyorum heralde 41i göreceğiz 😃
Bilâkis bebeğin gelmesine yakın böyle bir rahatlık ve hafiflik oluyor. :)
 
Benimki normal yumurtalık kıstıydı. Hamilelikten önce de yıllardır vardı. 1.5 cme kadar düştü. Mr filan çektirdim çok uğraştım. Sonra doktorum hemen hamile kal dedi, tedavi olmana gerek yok küçülecek vs. Dedi. Ama bebekle beraber büyüdü 15 cm oldu. Ilk doğumum tekrarlar mi bilemiyorum.
Merhabalar benim de 7cm basit kistim vardı. İlac tedavisi ile 1.8 cm ye düştü doktor dedi bu kendiliğinden gecer. simdi Bebek için ugrasıyoruz, benim de olmuyor önümüzdeki ay klomene baslayacağım. Acaba benim de kistim hamile kaldıgımda büyür mü böyle sizinki tamamen kaybolmamıs miydi.
 
Sağlıkla gelsin kuzucuğun canım. Valla onca ay bekleyip şu son haftaları beklemek niye zor acep 😄 valla penguen gibiyim artık geç uyuyorum zaten bacaklarım ağrımaya başladı şişik hissediyorum. Heralde eli kulağında rabbim tüm annelerimizi sağsalim evladına kavuştursun.
Amin inşallah canım 🤲
Heyecanlar tavan yapmış şekilde 🥰
 
sezeryan tarihini ne zamana verdi doktor canım ?
Ayyy hala gün veremedi 😬 dün kontrolüm vardı. Cuma günü hastanedeki son günüm. Gel son Testlerini burda yapalım sonrasını da konuşuruz dedi. Ama diğer hastaneye geçmeden net bir şey diyemeyecek bence 😅haftaya da hiç ümidim yok yani 🤓 heyecanla bekliyorum ☺️ Senin doktorun da vermedi tarih di mi ?
 
Doğum yapan arkadaşlar sizden ve refakatçiden covid testi istendi mi ? Doğum yapacağım hastane isteğe bağlı dedi ama bazıları da zorunlu diyor.
Hastanelere bağlı sanırım. Benim gittiğim hastanede zorunlu. Planlı sez. ise öncesinde yapılıyor paket fiyatına dahil, ani acil doğum olursa da kandan yapılacak daha hızlı olsun diye extra ücret alıyorlar
 
X