- 22 Kasım 2023
- 222
- 64
- 28
Bebege su asamada zarari olur mu acaba?Ağrıları kasılmaları krampları olan arkadaşlar magnezyum eksikliğiniz olabilir, doktorunuz ilerki aylarda takviyeye başlatır rahat edersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebege su asamada zarari olur mu acaba?Ağrıları kasılmaları krampları olan arkadaşlar magnezyum eksikliğiniz olabilir, doktorunuz ilerki aylarda takviyeye başlatır rahat edersiniz.
Kan bakıldı herşey iyi dedi doktorum ama inşallah dediğin gibi olur sürekli dinlenme modundayim ama bugün hiç kalkamadım ağrılardan dolayı
Bebege su asamada zarari olur mu acaba?
Tabi ki .. ay bitmezEvet ya birde o var insanın içini yer durur
Yediklerim genelde sindirimi zor olacak şeyler oluyor haklısınız ama adet sancısı gibi ve beyaz akıntılı olunca korkuttu maden suyunu ablamda söylemişti bebek yerini genişletiyor diye bağlar geriliyor ağrı yapıyormuş maden suyuda kemik gelişimi başlayacağı için iyi geliyormuş hem bebeğe hem bizeRahim genişliyor ya normal
Yediklerinize de dikkat edin bu haftalarda sindirim zorlaşıyor o da ağrı yapabilir
Yediklerim genelde sindirimi zor olacak şeyler oluyor haklısınız ama adet sancısı gibi ve beyaz akıntılı olunca korkuttu maden suyunu ablamda söylemişti bebek yerini genişletiyor diye bağlar geriliyor ağrı yapıyormuş maden suyuda kemik gelişimi başlayacağı için iyi geliyormuş hem bebeğe hem bize
SelamGünaydın güzel anneler
Bugün 8+0 im.2 gündür sadece peçeteye gelen pembe bazen kirmizi akinti var .Dün gittim.ultrasonda kanama alani yok
.ama bende bildiğiniz pembe arada kirmizi sadece peçeteye gelen bir durum var.doktorum kan sulandiriciyi keselim 1 2 gün dedi.anlamadik.başina gelen var mı?
Bebek gayet iyi bu arada .Biraz stres oldum..
Çok teşekkür ederim ona da bakıldı yoktu tedbiren yine toz tek kullanımlık ilac ve fitil verildi onuda kullandım geçen hafta kasılmaları rahmin büyümesine bağlıyorum ama küçük bı kanama alanı göründüğü için son kontrolde onun büyümesinden keseye zarar vermesinden dolayı korktumEvet evet çok iyi maden suyu günde bir tane, yukarıdaki arkadaşa da yazdım hatta.
Bir idrar testi verin isterseniz enfeksiyona da baksınlar o da temiz çıkarsa hiç takılmayın.
Çıkmasa da takılmayın tedavisi var :)
Idrar enfeksiyonu da dediğiniz ağrıları yapar
Benn 8+4 deyim son 2 gündür sağ kasigimda inanılmaz bi ağrı sancı karışımı bı şeyler yaşıyorum hatta sag bacağıma bile vuruyo doktor geçen hafta gittim en son doktora bunların olcagini soylemisti rahim büyüyüp genisledigi için oluyomus o yüzden takmamaya çalışıyorum bende hafif pembe kırmızı kahverengi lekelenmeler olabilir hepsi normal demisti o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum bendeHanımlar merhaba çok alakasız ama 9 hafta ve sonrasında olup ara ara kasık ağrısı çeken var mı? Bugün baya baya adet sancısı çekiyorum geçmişti bu 6 haftadan sonra baya hafiflemişti :/
Ben de 10+0 dayım ara ara kasık ve bel ağrısı yaşıyorumHanımlar merhaba çok alakasız ama 9 hafta ve sonrasında olup ara ara kasık ağrısı çeken var mı? Bugün baya baya adet sancısı çekiyorum geçmişti bu 6 haftadan sonra baya hafiflemişti :/
Ben ilk bebek yağıyla başlayacam sanırım kilolu olduğum için erken başlayayım diyorum kilo çatlaklarımda var derinleşmesin iyice 3.aydan sonra da bı fenomenin tavsiye ettiği yorumların iyi olduğu yağ buldum heralde onu devam ederim hala arayıştayım LAST TOUCH Çatlak Önleyici Cilt Bakım Yağı ( Hamilelik-Sporcu Çatlakları-Hızlı Kilo Alıp Verme ) 150 ML Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ? Ne kullancaksınız ya da ? İlk hamileliğimde lierac ve bio oil kullandım çatlamadım hiç hep ama şimdi baktım bu fiyat ne lieracta şok oldum 3 4 tüp bitirmiştim var mı bi önerileriniz acaba
O kadar çok ne testi yapıldı ki? Rutin kan testleri, ikili test ve aynı dönemde fetal dna, şeker yüklemesi hariç başka ne yapıldı size? Çoğu doktor üçlü dörtlü testi hiç yaptırmıyor bile.Benim ilk hamileligim tr de idi. Ne test varsa yaptırdım tüm hamileligim test sonucu beklemekle endise ile gecti. Hic bir sorun yoktu ama cok fazla aciklama cok fazla endise getiriyordu
Simdi yurtdisindayim. 8 haftaligim. 1 kere gittim doktora. Kan aldilar ne sonuc cikti hic bilmiyorum. Olumsuz bisey olursa ararlarmis. Demek ki dedim olumsuz bisey yok. Hamile olduğumu bile unutuyorum cogunlukla
Trdeki doktorlarin cok çok başarılı, esi benzeri olmadığını dusunuyorum. Ama sonucta onlar da özel sektör calisani ve onlarin da mutlaka üzerlerinde kar ettirme baskisi vardir
Tr de olsam kesin ben de fetal dna 400 500 eur ne kadarsa verip yaptirirdim. Ama burada diyorum amaan bisey varsa zaten soylerler.
Çok teşekkür ederim ona da bakıldı yoktu tedbiren yine toz tek kullanımlık ilac ve fitil verildi onuda kullandım geçen hafta kasılmaları rahmin büyümesine bağlıyorum ama küçük bı kanama alanı göründüğü için son kontrolde onun büyümesinden keseye zarar vermesinden dolayı korktum
Bu arada Allah razı olsun iyi hatırlattınız maden suyunu içer içmez hafifledi sancılarım
hiç duymamıştım canım bakayım, valla ben de bade natural in gördüm bi de shea yağı duydum ama almadım açıkçası bi iki fikir sorayım dedimBen ilk bebek yağıyla başlayacam sanırım kilolu olduğum için erken başlayayım diyorum kilo çatlaklarımda var derinleşmesin iyice 3.aydan sonra da bı fenomenin tavsiye ettiği yorumların iyi olduğu yağ buldum heralde onu devam ederim hala arayıştayım LAST TOUCH Çatlak Önleyici Cilt Bakım Yağı ( Hamilelik-Sporcu Çatlakları-Hızlı Kilo Alıp Verme ) 150 ML Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dediğiniz tüm belirtiler var kusma bulantı aserme baş dönmesi yok ama vücut ağrıları hat safhada Evet progestanı verdi fitil olarak tedavinin başından kullanıyorum devam dedi küçüktü alan ama kafaya takınca insan ister istemez dinleyip takılıyor çok sağolun içimi ferahlatiniz gerçekten böyle takılınca karşı bı fikir alip rahatlıyor insan teşekkür ederimBu aylarda gerçekten çok normal içinizi ferah tutun kramplar, batmalar, gaz sancıları hatta kabızlık, hafif regl sancıları, sırt-bel ağrıları
Bir de kişiye göre de boyut değiştirebiliyor o yüzden okuyup, canınızı sıkmayın.
Benim oğlumda sıfır belirtiyken, bu gebeliğimde yaşamadığım belirti ağrı kalmadı :)
Muhtemelen kendinizi de çok dinliyorsunuz, psikolojik olarak da etkilenebiliyorsiniz
Kanama alanınız için progestan verdi mi doktor?
Shea butterı kuzenime procsinden almıştık ama faydasını görmediğini söyledi düzenli kullandı mi bilmiyorum bunun yorumlari güzeldi 4 haftadan itibaren eski izleri de geçirmiş ondan dolayı buna ek bı kremde bulursam ikisini kullanırım bendehiç duymamıştım canım bakayım, valla ben de bade natural in gördüm bi de shea yağı duydum ama almadım açıkçası bi iki fikir sorayım dedim
Mide ağrısı beni de bitirdi. Sürekli bişey yesem de midem ağrımasa diye düşünüyorum ama geçmiyor. 12-14. Haftada çoğunlukla geçiyor.Kızlar bulantılar kesin olarak 12. Haftadan sonra biter mi , benim gücüm kalmadı da
Ne demek ciddi bir şey olsa doktor bunu bastıra bastıra söylerdi merak etmeyin hiç progestan harika bi ilaç alanıda tamamen yok ederDediğiniz tüm belirtiler var kusma bulantı aserme baş dönmesi yok ama vücut ağrıları hat safhada Evet progestanı verdi fitil olarak tedavinin başından kullanıyorum devam dedi küçüktü alan ama kafaya takınca insan ister istemez dinleyip takılıyor çok sağolun içimi ferahlatiniz gerçekten böyle takılınca karşı bı fikir alip rahatlıyor insan teşekkür ederim
İkilide bir sıkıntı yoksa onlara gerek yokki zaten ki ikili bile hata payı çok yüksek bu yüzden fetal dna yaptırıyor annelerO kadar çok ne testi yapıldı ki? Rutin kan testleri, ikili test ve aynı dönemde fetal dna, şeker yüklemesi hariç başka ne yapıldı size? Çoğu doktor üçlü dörtlü testi hiç yaptırmıyor bile.