Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, son adet tarihim 20 ekim ve bu ayki adetime 4 gün var. Az önce şeffaf akıntının içinde kılcak damar gibi gözüken kırmızı renkte kan gördüm. Ama çok çok minimal. Birsürü kılcak damar görüntüsü gibi. Yerleşme kanaması mı sizce? Dün ve bugün 1'i farklı marka olmak üzere 4 tane erken gebelik testi yaptım. 3ü prodoctor marka. 10. Dakikadan sonra hepsinde silik ama net gözüken 2. Çizgi çıktı. Geçen ay da test yapmıştım hiçbir testte kesinlikle 2. Çizgi çıkmıyordu. 2 farklı markalı 4 testte de pozitif çıkması hamilelik olabilir mi🥰 Nisan ayında dış gebelik yaşadım, bu yüzden yerleşme kanaması olmamıştı. Ama belirtim çoktu, şu an hiç belirtim yok. Sadece önceki geneliğimde canım deli gibi turşu suyu istiyordu, şu an zeytini hiç sevmeyen yiyemeyen bir insan olduğum halde canım zeytin çekiyor sürekli dolabı açıp zeytinle bakışıyorum🙄 Düşüncelerinizi bekliyorum❤️
Bence hamile olabilirsiniz çünkü bende adetime 3 kala teste silik çıktı

Kızlar merhaba
Ben 6+2 de bebeğide gördüm kalp atışını da dinledim bebek 4 mmdi. Bugün 7 haftam devlete gittim ve üstten baktığında zor gördü kalp atışı için çok küçük dedi 4mm miş bebek ve 6+1 sin dedi. Ultrason cihazına göre ve alttan bakma ya göre bu durum değişir mi? Bebek büyümedi mi hiç anlamadım ben kafam çok karıştı

Ben ve krakerim Dr yolundayız. İns bugün hep güzel haberler alalım

Eklentiler

• IMG_3609.jpeg
    IMG_3609.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba
Ben 6+2 de bebeğide gördüm kalp atışını da dinledim bebek 4 mmdi. Bugün 7 haftam devlete gittim ve üstten baktığında zor gördü kalp atışı için çok küçük dedi 4mm miş bebek ve 6+1 sin dedi. Ultrason cihazına göre ve alttan bakma ya göre bu durum değişir mi? Bebek büyümedi mi hiç anlamadım ben kafam çok karıştı
İnan cihaz farkı, Dr farkı. Milimetreden küçük ölçümler bunlar. İmgeyi azcık kaydırsa farklı çıkar sonuç. Olabildiğince aynı yerde yaptırmak lazım takibi. Gönlünü bulandırma :anneadayı:

Günaydın kızlar,
Sat a göre Bugün 5+0 ım, haftaya Cumaya dr randevusu aldım, folik asit kullanan var mı aranızda, hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben daha başlamadım. Yani doktor tavsiyesi için haftaya mı beklesem yoksa kendimdirek eczaneden alsam mı bilemedim de

İnan cihaz farkı, Dr farkı. Milimetreden küçük ölçümler bunlar. İmgeyi azcık kaydırsa farklı çıkar sonuç. Olabildiğince aynı yerde yaptırmak lazım takibi. Gönlünü bulandırma :anneadayı:
İnşallah canım çok sağol valla ya kendi doktorum çok iyi ben devlette de kaydım olsun acil vs bir şey olursa diye gidiyorum da eşimde kızdı zaten farklı farklı gidiyorsun diye 😅 neyse cumartesi kendi doktoruma gidicem zaten inşallah Allah’ın izniyle sorun çıkmaz

Günaydın kızlar,
Sat a göre Bugün 5+0 ım, haftaya Cumaya dr randevusu aldım, folik asit kullanan var mı aranızda, hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben daha başlamadım. Yani doktor tavsiyesi için haftaya mı beklesem yoksa kendimdirek eczaneden alsam mı bilemedim de
Günaydın, sağlıkla gelsin inşallah 😊
Ben bebek düşünmeye başladığımdan beridir düzenli kullanmaya çalışıyorum kendi kendime. Doktora gittiğimde de devam et demişti. Yurtdışındayım o yüzden marka önerisi farklı olabilir.

Hayırlı olsun bebişiniz benim de 2015 kızım temmuz 11 doğumlu şimdi 2025 Temmuz 12 gösteriyor beklenen doğum 😂😂
Benimde 16sı gözüküyor ama sezaryen falan yine ilk haftaları buldunuz muyum bilmiyorum 1 temmuz oglum da sağlıkla gelsinler

Günaydın kızlar,
Bana aile hekimim gebelik düşündüğüm için önceden başlatmıştı folbiol diye bir
Marka sonrasında kadın doğuma gittiğimde Cuaniwe diyer bir marka önerdi daha faydalı olduğunu söyledi sağlık ocağının yazdığına ücret ödememiştim doktorun önerdiği 500₺ idi

Kızlar sat 1 ekim ama geç döllenme oldu bende kaç artı kaç olduğumu henüz bilmiyorum 😂 pazartesi randevum var ama asla zaman geçmiyor kendimi dinlemekten helak oldum artık 2 kaybımda olunca çok endişeliyim

Kızlar sat 1 ekim ama geç döllenme oldu bende kaç artı kaç olduğumu henüz bilmiyorum 😂 pazartesi randevum var ama asla zaman geçmiyor kendimi dinlemekten helak oldum artık 2 kaybımda olunca çok endişeliyim
Senin muayeneyi ben de dört gözle bekliyorum :KK68::KK51:

Dr dan çıktım şimdi. Tahliller temiz. Hafif idrar yolu enf için bol su iç dedi. Kan uyuşmazlığı var mı diye eşimin de bilgilerini aldı.

Yine asistan yaptı ultrasonu. Biraz zorlandı. Derin nefes alma diyor bana. Benim kalbim göğüs kafesime sığmıyorki :KK22:Tuttum nefesimi. Buldu keseyi. Dr geldi müşahedeye. Kese haftasıyla uyumlu. Bebek de göründü. :KK37: Dr yaklaştırdı. Bak şu küçük noktaya deli gibi atıyor. O kalbi dedi. Elhamdülillah 😌 Şimdi sesini dinlemeyeceğiz çünkü çok küçük etkilenmesin dedi. Siz gördükten sonra dinlemeye gerek yok dedim.

Bulantı için ilaç yazdı. 2-3 hafta sonra gel tekrar dedi. Yapılacak testler için form doldurdum. Kağıt verdi vs. Bizden haberler 😊

Eklentiler

• IMG_3610.jpeg
    IMG_3610.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3611.jpeg
    IMG_3611.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3613.jpeg
    IMG_3613.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın kızlar,
Bence haftaya cumayı bekleme. Çünkü bebeğin oluştuğu günlerdesin. İyi bi marka al kullanmaya başka.

Dr bana elenatal 1 diye bi takviye önerdi.
Ben folidoce aldım. 28 tablet. 275 tl

Dr dan çıktım şimdi. Tahliller temiz. Hafif idrar yolu enf için bol su iç dedi. Kan uyuşmazlığı var mı diye eşimin de bilgilerini aldı.

Yine asistan yaptı ultrasonu. Biraz zorlandı. Derin nefes alma diyor bana. Benim kalbim göğüs kafesime sığmıyorki :KK22:Tuttum nefesimi. Buldu keseyi. Dr geldi müşahedeye. Kese haftasıyla uyumlu. Bebek de göründü. :KK37: Dr yaklaştırdı. Bak şu küçük noktaya deli gibi atıyor. O kalbi dedi. Elhamdülillah 😌 Şimdi sesini dinlemeyeceğiz çünkü çok küçük etkilenmesin dedi. Siz gördükten sonra dinlemeye gerek yok dedim.

Bulantı için ilaç yazdı. 2-3 hafta sonra gel tekrar dedi. Yapılacak testler için form doldurdum. Kağıt verdi vs. Bizden haberler 😊
Güzel geçmesine ve her şeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle güzel devam eder 🌸🥰 devlet hastanesinde fetal dna yapılıyor mu kagıtta yazıyor da

Arkadaşlar benim lekelenmem böyle somon rengi gibi devam ediyor Dr a gittim şimdi kan verip geldim ultrasonla baktı şu an zaten kese gözükmezmiş daha ama rahim duvarın kalınlaşmış kesenin yerleşeceği alan temiz kist vs bişey yok dedi beta yükseldiyse Protestan başlatacak ama ilk başlarda böyle lekelenme beklemeyiz herşey olabilir dedi
Canım nasılsın son durumun ne aklimdasin kac gündür

Bir şey soracağım,

Dün sata göre 5+6'da gittim karından baktı 10 küsür mm kese gördük. Yolk da çok az göründü ama bebek falan görünmedi. Bana verdiği kağıtta 6+1 yazıyordu. Hemen hemen kese boyutumuz aynı bende bebek ve kalp atışı yok neden olabilir ?

X