Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar , cinsiyet öğrenen bir çok anne oldu erkek bebek isim ne düşünüyorsunuz ? Bizde hiç yok hala🥹
Kız da olsa erkek de olsa aklımda Toprak ismi var.
Zaten göbüş basen ve göğüs üçlüsüne kullanmak lazimmis bu kremleri falan. Lierac alcam galiba bende
Bana eczacım onu söylememişti acemilik işte 🤣
Kızlar bir de gümüş kapaklar için ne düşünüyorsunuz alsam mı?
Ben normal kalkan kullanmıştım lansinoh krem ile. Ama yakın çevremde kullanıp memnun kalan çok.
Herkes normal olduğunu söylüyor ama doktor biraz fazla dedikçe içimdeki o hissi atamıyorum. Fetal dna için belirli bir hafta olması gerekiyor mu
10. Haftadan sonra herhangi bir zaman olabilirmiş. Kusura bakma oğlum hasta o sebeple çok geç yazabildim.
Şu reflü yataklarını tatlım
Bebegin boynunu kıvrık tuttuğu için riskli gibi birsey diyordu
Bulursam buraya atarım
Bana drum önermişti reflü yatağını Juno daha yumuşak bi de ana kucağı gibi galiba
Kızlar bana dua edin sabah serklaj yapılacak bebeğimle birlikte sağsalim kurtulup sorunsuz atlatalım süreci
Canım dualarım seninle sağlıkla inşallah 🙏
Gecenin bu saatinde açım diye mutfaga gittim ve ekmek kemirdim arkadaşlar söyleyeceklerim bu kadar 😁
Aynı benn ama yememek için direniyorum 🤣🤣

Kızlarrr günaydınn💗 Sata göre bugün 13+3 olduk. Dün idrarımda yanma oldu doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendiğim için Monural Saşe al bi tane iç dedi ancak antibiyotik olduğu için eczaneden alamadım. Acile gittik acilde olan doktor gebe olduğun için kan ve idrar testi almadan ilacı yazamam dedi. Sonuclarım gece cıkmıs Bakteri 0-50 referans aralığında olması gerekirken benimki 492,30 baya yüksek çıkmış. Başına böyle bir şey gelen var mı, endişelendim baya bebise etkisi olur mu falan🥹

Kızlarrr günaydınn💗 Sata göre bugün 13+3 olduk. Dün idrarımda yanma oldu doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendiğim için Monural Saşe al bi tane iç dedi ancak antibiyotik olduğu için eczaneden alamadım. Acile gittik acilde olan doktor gebe olduğun için kan ve idrar testi almadan ilacı yazamam dedi. Sonuclarım gece cıkmıs Bakteri 0-50 referans aralığında olması gerekirken benimki 492,30 baya yüksek çıkmış. Başına böyle bir şey gelen var mı, endişelendim baya bebise etkisi olur mu falan🥹
Canım geçmiş olsun ilaçlarını kullanmaya başla doktoruna yolladın mı sonuçları ne diyor?

Ya sorma. Hayatımda hiç yapmadığım birşey. İlk hamileliğimde de bi defa bile gece bişey yemedim ama bunda geceleri ve sabah uyanınca bir açlık bastırıyor anlatamam🙈
Ay canim ben gece her wc icin uyaninca açım. Sabah açım. Aksam yemek saati yaklaşınca açım yemekten max 3 saat sonra açım 😁 yani allahtan fazla yiyemiyorum da yoksa kilo cok almistim 🤷🏻‍♀️

Kız da olsa erkek de olsa aklımda Toprak ismi var.

Bana eczacım onu söylememişti acemilik işte 🤣

Ben normal kalkan kullanmıştım lansinoh krem ile. Ama yakın çevremde kullanıp memnun kalan çok.

10. Haftadan sonra herhangi bir zaman olabilirmiş. Kusura bakma oğlum hasta o sebeple çok geç yazabildim.

Bana drum önermişti reflü yatağını Juno daha yumuşak bi de ana kucağı gibi galiba

Canım dualarım seninle sağlıkla inşallah 🙏

Aynı benn ama yememek için direniyorum 🤣🤣
Yememek lazim aslinda bence de ama bazi geceler ben dayanamiyorum da yiyorum. Yoksa en temizi yememek.

Canım geçmiş olsun ilaçlarını kullanmaya başla doktoruna yolladın mı sonuçları ne diyor?
Teşekkür ederim canım. Dün geç olduğu için ilacı yazdıramadık. Henüz kullanmaya başlamadım ama antibiyotik ya zararı olur mu diye korkmadım değil😞Doktora attım sonucu bugün aile hekimine yazdırcam canım. Bu arada ben çok geriden geliyorum sana da çok geçmiş olsun canım🌸 Allahım bebislerimizi korusun🙏🏻🫶🏻🥺

Kizlar bu gece bir mide ağrısına uyandim anlatamam. Gecenin bi vaktinde acliktan ekmek yemistim, yumusak hamur ekmekler olur ya onlardandi. Artik o mu mideme oturdu anlamadim ama bi uyandim agriyla. O kadar korktum kii.. hala da agrim devam ediyor. Resmen midem kasilmaktan mide cevrem agrimis ve yetmez gibi hala da mide agrisi devam ediyor. Biraz dinlensin diye sadece su ictim. Biraz daha uyuyup uyanınca bi ılık süt içerim iyi gelir umuduyla. Bildiginiz baska birsey var mi ilaçsız mide agrisi geçiren? Aşırı zor arkadaşlar hic kimse yaşamasın bu agriyi mümkünse 🙁

Günaydın canim gecmis olsun. Akıntın falan olmus muydu hic ? Gebelikte idrar yolu enfeksiyonlari cok oluyormus diye okumustum. Doktorun ic diyorsa ilacini ic birsey olmaz. Ilerlerse daha zor olur.

Teşekkür ederim canım. Dün geç olduğu için ilacı yazdıramadık. Henüz kullanmaya başlamadım ama antibiyotik ya zararı olur mu diye korkmadım değil😞Doktora attım sonucu bugün aile hekimine yazdırcam canım. Bu arada ben çok geriden geliyorum sana da çok geçmiş olsun canım🌸 Allahım bebislerimizi korusun🙏🏻🫶🏻🥺
Önceki hamileliğimde kullanmıştım sıkıntı olmadı şükür. Zaten drlar bu tarz ilaçları duruma göre veriyolar

Canım ilaç konusunda doktorlar kâr zarar mantığında bakıyorlar kullanmamak daha zararlı olacaksa bebek için yazıyorlar. Ki zaten hamileyken içilebilen antibiyotikler var için rahat olsun🙏🏼 teşekkür ederim Allah daha beterinden korusun bizleri ve bebeklerimizi🌸

Günaydın canim gecmis olsun. Akıntın falan olmus muydu hic ? Gebelikte idrar yolu enfeksiyonlari cok oluyormus diye okumustum. Doktorun ic diyorsa ilacini ic birsey olmaz. Ilerlerse daha zor olur.
Akıntım arada oluyordu ama dra sorduğumda kaşıntı, koku ve idrarda yanma yoksa zararsız demişti. Şimdi yanma olunca bir şüphelendim canım. Teşekkür ederim en kısa zamanda başlayacağım ilacı kullanmaya🥹

Kızlar bugün öğleden sonra çok korktum. Tuvaletimi yaptım peçeteye sildiğimde pıhtılı kan geldiğini gördüm. Elim ayağım titredi o kadar korktum ki anlatamam. Doktoruma yazdım gelmemi söyledi. Eşim işten nasıl geldi o yolu nasıl gittik bilmiyorum. Bebeğime bir şey oldu diye çok korktum. Neyse ki bebeğim iyi fakat bende plasenta previa tanısı aldım. Doktorum da üste çıkabileceğini söyledi. Hastaneye gidene kadar hatta bebeğimin kalp atışını duyduktan sonra da ağladım ama çok şükür bebeğim iyi... Bol su içmemi, istirahat etmemi ve moral bozmamamı söyledi. Kanamam olabilirmiş fazla olursa iletişime geçeceğiz. Günde iki kere ağızdan progestan verdi. Pazartesi bir daha kontrole gideceğim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dualarınızı bekliyorum kızlar.
Çok geçmiş olsun canım .. Her şey güzel olacak sen içini ferah tut senin küçük yaramaz annesi dinlensin yatsın istemiş :)
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼 Dualarım seninle

Cs
Kızlar bugün öğleden sonra çok korktum. Tuvaletimi yaptım peçeteye sildiğimde pıhtılı kan geldiğini gördüm. Elim ayağım titredi o kadar korktum ki anlatamam. Doktoruma yazdım gelmemi söyledi. Eşim işten nasıl geldi o yolu nasıl gittik bilmiyorum. Bebeğime bir şey oldu diye çok korktum. Neyse ki bebeğim iyi fakat bende plasenta previa tanısı aldım. Doktorum da üste çıkabileceğini söyledi. Hastaneye gidene kadar hatta bebeğimin kalp atışını duyduktan sonra da ağladım ama çok şükür bebeğim iyi... Bol su içmemi, istirahat etmemi ve moral bozmamamı söyledi. Kanamam olabilirmiş fazla olursa iletişime geçeceğiz. Günde iki kere ağızdan progestan verdi. Pazartesi bir daha kontrole gideceğim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın dualarınızı bekliyorum kızla
Çok geçmiş olsun canım ☹️ Ama bebiş iyi önemli olan bu çok dikkat et kendine 💗💗

Aaa canım ben erkek sandım senin bebeğini demek şeninde benim gibi kızçen olacak. Mina miray zeynep masal asel güzel isimler ben arya düşündüm ama başına bi isim eklemek istiyorum kızlarım hep iki isimli anlamlı güzel isim bulmak çok zor gerçekten
Bide haklısın yaaaa ben şahsen kendi annem babam dahil büyük ismi koymaya karşıyım. Onların gönlü olacak diye günümüze aykırı isim koymak istemem
12 haftada tahmin olarak erkek demişti doktor. Bizim boncuk biraz ileride gidiyor maşallah muhtemelen ondan erkek olarak düşündü. 14+5 te gittim açtı bacakları gösterdi teyzesi 🥰 ben de hep erkek diye hissediyordum herkes kız diyordu 😁 anne baba isimlerini hiç düşünmüyorum kendim o konuda yaralıyım 😄 sağ olsun bizimkilerin de bir beklentisi ya da istegi yok ama gerçekten karar vermek çok 💗💗 son ana kadar boncuk, minnoş, devam edeceğiz herhalde

Canım bende oldu geçenlerde, kaşıntı ve hafif yanma vardı, fitil verdi ve bol su içmemi tavsiye etti. 2 litre suyun içine birkaç dilim limon da ekledim bol bol su tükettim. Gebelikte çok sık görülüyormuş hormonlardan dolayı flora değişiyormuş, bir de kızılcık kaynattım şekersiz tükettim hızlıca düzeldi

Kizlar bu gece bir mide ağrısına uyandim anlatamam. Gecenin bi vaktinde acliktan ekmek yemistim, yumusak hamur ekmekler olur ya onlardandi. Artik o mu mideme oturdu anlamadim ama bi uyandim agriyla. O kadar korktum kii.. hala da agrim devam ediyor. Resmen midem kasilmaktan mide cevrem agrimis ve yetmez gibi hala da mide agrisi devam ediyor. Biraz dinlensin diye sadece su ictim. Biraz daha uyuyup uyanınca bi ılık süt içerim iyi gelir umuduyla. Bildiginiz baska birsey var mi ilaçsız mide agrisi geçiren? Aşırı zor arkadaşlar hic kimse yaşamasın bu agriyi mümkünse 🙁
Canım geçmiş olsun. Dün ben de bir ilki yaşadım. 15+4 olduk o kadar bulantım oldu kusmadim dün afedersin fışkırır gibi korkunç bir kusma yaşadım. İnsanlar ilk trimester de zorlanıyor ben 2. De başladım. Şimdiye kadar hiç mide sorunu bulantı yaşamayan biriydim. 2 sene yatalak babaneme baktım öghh demedim bu neydi şok içerisindeyim. Bebisler bizi zorlamaya başladı galiba. Doktorunla görüşüyorsan nane limonu bir sor istersen bana iyi geldi belki sana da faydası olur

X