- 25 Haziran 2014
- 190
- 221
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin minnoş inşallah canımm bende erkek hissediyordum hep valla tatlı falan da baya yiyordum ekşiden nefret ediyordum belirtiler de o yöndeydi ama demek bunlarda hurafe yaaa kişiden kişiye değişiyor bence bünye meselesi12 haftada tahmin olarak erkek demişti doktor. Bizim boncuk biraz ileride gidiyor maşallah muhtemelen ondan erkek olarak düşündü. 14+5 te gittim açtı bacakları gösterdi teyzesi ben de hep erkek diye hissediyordum herkes kız diyordu anne baba isimlerini hiç düşünmüyorum kendim o konuda yaralıyım sağ olsun bizimkilerin de bir beklentisi ya da istegi yok ama gerçekten karar vermek çok son ana kadar boncuk, minnoş, devam edeceğiz herhalde
Ben acayip ekşi yedim ya, hatta ilk isteğim pancar turşusuydu kilolarca yemiş olabilirim. Ama normalde de tatlıyla hiç aram yok zaten. Sağlıklı iyi olsunlar da kız da bizim erkek de bizim hepimiz için güzel bir hamilelik doğum süreci olsun inşallahSağlıkla gelsin minnoş inşallah canımm bende erkek hissediyordum hep valla tatlı falan da baya yiyordum ekşiden nefret ediyordum belirtiler de o yöndeydi ama demek bunlarda hurafe yaaa kişiden kişiye değişiyor bence bünye meselesi
Aaa hayırlı olsun hoşgeldiniz benimde içimden geçiyordu grubumuzda hiç ikiz olmadı diye demek sizi bekliyormuşuzYaş 38. Son adet 30 Eylül 6+3 bugün. Bu arada ikizmiş
Kuzucum çok geçmiş olsun benimde 2 hafta önce yükselmişti ama biraz daha azdı. Banada manurol ve bitane hap verdi cranberry diye. Cranberry nin enfeksiyon temizleme özelliği varmış bana hapını verdi antibiyotik yok içinde dedi 3 gün kullandım sabah akşamKızlarrr günaydınn Sata göre bugün 13+3 olduk. Dün idrarımda yanma oldu doktoruma yazdım enfeksiyondan şüphelendiğim için Monural Saşe al bi tane iç dedi ancak antibiyotik olduğu için eczaneden alamadım. Acile gittik acilde olan doktor gebe olduğun için kan ve idrar testi almadan ilacı yazamam dedi. Sonuclarım gece cıkmıs Bakteri 0-50 referans aralığında olması gerekirken benimki 492,30 baya yüksek çıkmış. Başına böyle bir şey gelen var mı, endişelendim baya bebise etkisi olur mu falan
Cevabın için teşekkür ederim canım insan cidden içinde bir canlı olunca stresleniyor. Umarım ben de kısa sürede kurtulurumCranberryi de soracağım aile hekimine monural saşeyi sadece 1 tane içtin dimi canım?Kuzucum çok geçmiş olsun benimde 2 hafta önce yükselmişti ama biraz daha azdı. Banada manurol ve bitane hap verdi cranberry diye. Cranberry nin enfeksiyon temizleme özelliği varmış bana hapını verdi antibiyotik yok içinde dedi 3 gün kullandım sabah akşam
Sende canını hiç sıkma geçecek kuzum
Evet canım 1 geceCevabın için teşekkür ederim canım insan cidden içinde bir canlı olunca stresleniyor. Umarım ben de kısa sürede kurtulurumCranberryi de soracağım aile hekimine monural saşeyi sadece 1 tane içtin dimi canım?
Çok geçmiş olsun, ne kusuru. Teşekkür ediyorumKız da olsa erkek de olsa aklımda Toprak ismi var.
Bana eczacım onu söylememişti acemilik işte
Ben normal kalkan kullanmıştım lansinoh krem ile. Ama yakın çevremde kullanıp memnun kalan çok.
10. Haftadan sonra herhangi bir zaman olabilirmiş. Kusura bakma oğlum hasta o sebeple çok geç yazabildim.
Bana drum önermişti reflü yatağını Juno daha yumuşak bi de ana kucağı gibi galiba
Canım dualarım seninle sağlıkla inşallah
Aynı benn ama yememek için direniyorum
Günaydın, bulantılı, uykusuz bu gece zor geçti benim. Sen nasılsın ?Günaydın kızlar naber nasılsınız
Bende de gecen hafta idrarda bakteri ve keton cikti. Pazartesi randevum var, bakalim ne diyecek.Kuzucum çok geçmiş olsun benimde 2 hafta önce yükselmişti ama biraz daha azdı. Banada manurol ve bitane hap verdi cranberry diye. Cranberry nin enfeksiyon temizleme özelliği varmış bana hapını verdi antibiyotik yok içinde dedi 3 gün kullandım sabah akşam
Sende canını hiç sıkma geçecek kuzum
Amin Allah razı olsun herkese rabbim saglikla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahGrubumuzun ilk ve tek ikizlerii sağlıkla gelsinler
Hoşbulduk çok tesk ederim.Aaa hayırlı olsun hoşgeldiniz benimde içimden geçiyordu grubumuzda hiç ikiz olmadı diye demek sizi bekliyormuşuz
Ben de çok teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun, ne kusuru. Teşekkür ediyorum
Amin inşallah. Tek yumurta mı çift mi?Amin Allah razı olsun herkese rabbim saglikla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy maşallah sağlıkla gelsinn tek ikiz çocuk annişimiz sensin galibaaYaş 38. Son adet 30 Eylül 6+3 bugün. Bu arada ikizmiş
Benim de o haftalarda sanirim cok agrimisti. Biraz da kabizlik olmustu, gaz agrisiyla beraber zor yurudum 1 2 gun. Gece sirt ustu yatmayin, ben hamile yastigi aldim U seklinde olanlardan tavsiye ederim. Bir de youtubedan oturdugum yerden hamileler icin sirt agrisina iyi gelen egzersizler yapmistim 10 dklik videolarla.Kızlar bel ağrısı olan var mı ya bugüne kadar hiç bel ağrısı çekmedim bugün var biraz normal midir emin olamadım 12+0 dayım
Benim de tam 12. Hafta başında bel ağrım oldu normal herhaldeKızlar bel ağrısı olan var mı ya bugüne kadar hiç bel ağrısı çekmedim bugün var biraz normal midir emin olamadım 12+0 dayım