- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.941
Düğün vs için hiç üzülmeyin zaten öyle böyle geçip giden birkaç saat yorgunluk denilebilir dış çekim için de bebeğinizi alır gidersiniz bi onunla bi onsuz poz verirsiniz benim arkadaşlarım dış çekimi artık erkek arkadaşlarıyla bile yapıyolar çok güzel oluyor Ama nikahı bekletmenize gerek yok yurtdışında da olsanız yapılmıyor mu illa türkiyede mi olmak gerekiyor zaten çok kısa bir seremoni o da aslında yapılabilirValla canım ben hiç birşeyimi görmedim maleseff hep içimde kaldı ne adam akılı babamın evinden çıktım ne dügün yapabildik ne nikah e cocuğumun hastane çıkışıda istediğim gibi olmayacak kayinbabam veffat etti için en azından bunu yapmak istiyorum eşimle evlenmeye karar verdik evimizi hazırladık eve çıktık düğün tarihi koyduk korona geldi iptal oldu geçen yıl bu yıl düğün yapacaktık hamile kaldım . Seneye ancak nikah yapacağiz çocukla dügün yapmak bana doğru gelmiyor ancak dış çekim yapacağım nasip olursa inşallah hamileliğim hiç istediğim gibi geçmedi geçen oturup ağladım hiç bir hazırlıgımı yapamıyorum diye herşeyimi annem yapıyor sağolsun en azından bunu yapmak istedim bakalim zaten şimdi istiyorumda lohusalik nasil geçecek bilmiyorum belki 2/3 gün lük belki 40 gün tutarim o an ki psikolojime bağlı