2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
sagol canım inşallah. sen nasılsın hersey yolunda mi . acılman falan devam etmiyor inş
Bilmiyorum ki kontrole gitmedim bi daha salı günü gidicem tekrar. Sancım devam ediyor ama özellikle ilaca 2 saat kala zorluyor inatla hastaneye gitmiyorum yapılacak hicbir şey kalmadı çünkü gidersem beni doğuma alırlar diye korkudan

sabretcez ilaç dedigin magnezyum mu ?
bu cocuklar bizi korkuta korkuta bi kaldılar. bugün acilden gelirken dedim onca hafta gecti 7-8 haftacık uslu dur oglum diye .

Canım ciğer geliştirici oldun mu sen her ihtimale karşı

sabretcez ilaç dedigin magnezyum mu ?
bu cocuklar bizi korkuta korkuta bi kaldılar. bugün acilden gelirken dedim onca hafta gecti 7-8 haftacık uslu dur oglum diye .
Yok kuzum adalat kullanıyorum sancılar için magnezyum da günde 3e çıkardı son kontrolde. Ay 7-8 haftada valla gözüm yok artık 5 haftaya bile razıyım inan. Haziranı doğurmadan atlatalım yeter bana

Plt değeriniz nasıl trombosit yani. Cikti mi sonuc? O dusuk oldugu zaman boyle oluyor aspirinden dolayi dusmus olabilir.

Ebet canım sancılar ilk başlayınca olmuşum 28+5 olması lazım
Korkma canım bşey olmaz allahın izniyle bebişler kendini kurtardı çok şükür. Sancılara çok takılma sadce suyuna falan dikkat et eğer su gelme durumu olursa hiç bekleme. Ben 36 dan önce doğum yapacağını pek sanmıyorum hayrlısı olsun tabi

Açıkçası bana da öyle geliyor. Geçen eşime dedim hatta bunlar bizi korkutuyor ama 36dan sonra gelecekler gibi diye.
Doktor suyun gelmezse 2 hafta daha doğurmazsın dedi çok şükür su gelmedi ama her gün zor akşam ediyorum valla. Insan korkuyor çok uğraştık çok bekledik beni en iyi anlayanlardan biri sen olabilirsin

Plt değeriniz nasıl trombosit yani. Cikti mi sonuc? O dusuk oldugu zaman boyle oluyor aspirinden dolayi dusmus olabilir.
evet 171 cıktı onun degeri düşük normalde 220 falandı tahlillerimde .
ben hep pıhtılaşmamın olmasından korkuyordım ama plt yüksek olunca pıhtılaşmaya sebep oluyormuş yani internmete öyle yazıyor

Çok iyi Anlıyorm canım bi de sancının dışında açılma falan varmıydı

Yok kuzum adalat kullanıyorum sancılar için magnezyum da günde 3e çıkardı son kontrolde. Ay 7-8 haftada valla gözüm yok artık 5 haftaya bile razıyım inan. Haziranı doğurmadan atlatalım yeter bana
senin ikizler nazlı. ama benim içimden bi his te 36-37 i görecekler diyo. ben kendimi nedense 37 nci haftaya göre ayarladım. sanki gebelik 40 hafta defilmiş gibi

Bu morluklara sebep olacak kadar dusuk degil ama benim 160 şu an. Sınır 150, ancak 100 ün altina dusunce takibe aliniyor. Bu da degil sebep demek ki. Neyse aspirini birakinca duzelir insallah geçmis olsun

senin ikizler nazlı. ama benim içimden bi his te 36-37 i görecekler diyo. ben kendimi nedense 37 nci haftaya göre ayarladım. sanki gebelik 40 hafta defilmiş gibi
Sezaryen olursa o haftalarda alırlar zaten. Nedense doktorlarda da tüp bebek olunca hemen sezaryen yapalım mantığı var

Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Canım erken doğum için çok üzüldüm ama bebeğinin sağlıklı olduğuna ve hayatta olduğuna çok sevindim allahım Meyra bebeğe uzun omur sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah en kısa sürede toparlar ve hastaneden çıkar dualarim Sizinle

Bu morluklara sebep olacak kadar dusuk degil ama benim 160 şu an. Sınır 150, ancak 100 ün altina dusunce takibe aliniyor. Bu da degil sebep demek ki. Neyse aspirini birakinca duzelir insallah geçmis olsun
asprin ve herhangi bişi kullanmıyorsunuz sizde galba?
ya işte birden oldu anlamadım yapı olarak belki bende morluklara sebep olacak gibidir artık ne düşüncegimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…