- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.561
Belki bebeğin konumu değişmiştir ondan hareketi dışarıdan anlaşılmıyordur bir de o hafta benimde bazen hareket bi çok oluyordu bi az oluyordu. İnşallah korkulacak bir şey yoktur.Sevgili anne adayları, yardımınıza ihtiyacım var. 25hafta bitti çok şükür, açılmaların başlamasıyla herkes düğüne başladı, dün akşam 5te kına bugün saat 2de de düğün vardı. Çok yakın akrabam olduğu için kınaya da düğüne de erken gidip geç çıktım. Herkesten uzaktım ama ses gürültü hareket epey yoruldum. Dün akşam 4den önce kınaya gitmeden öncesine kadar bebek hareketlerini hissediyordum, akşam yemek yerken tam göbeğimin 6 parmak altında tam ortada bir noktada ağrı hissettim.sonra Bu yalnızca ordaki kası kullanırken yani oturup kalkarken eğilirken ağrımaya başladı. Hani çok yürüdüğünüz günün ertesi günü bacak kasınız ağrır ya aynı onun gibi ama küçük bir nokta ağrıyor bazı hareketlerde. Ve hareketi de dün kınadan beri belli belirsiz belki 1 2 defa hissettim. Hele bugün neredeyse hiç. Evde kalp dinleme cihazı var onunla dinledim sorun yok gibi insallah ama tedirgin de oldum baya, bu kadar uzun hissetmemek normal mi sizce. Pazartesi doktora gideceğim ama acil bir şeyse diye de endişe ettim, böyle bir durum yaşayan oldu mu? Teşekkürler şimdiden herkese
Ben bugün çocukluktan beri beraber büyüdüğüm kuzenimin nişanına gidemedim korkudan, hem pandemi süreci hem de sona yaklaşmışken biraz soyutlanmak bu tip stresleri de yaşamamak için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.