- 16 Eylül 2020
- 353
- 426
- 35
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.621
Kesinlikle aynı fikirdeyimm normal ahşap bebek odası beşiklerini bile yükseltme aparatları var artık, park yatak konusunda ben de inat ettim evet yorumlar olumlu ama asla gözüme hitap etmiyor ben anne yanı beşik aldım ama şu kumaş gibi olanlardan yatakla birleşenlerden ilk 6 ay onu kullanıcam ayrı olarak oda da yaptık sonrasında odasında beşiğinde uyuyacakBen tonlarca olumsuz yoruma ragmen park yatak almayacagim sanirim...yani ahsap olup asansorlu olan da var bir tarafi tamamen cikan da var...cocuk akli erince zaten bir tarafini sokerim gider normal yatak gibi uyur...dusme konusuna gelince park yataklar bana portatif geliyor diye onu devirmek daha kolay diye dusunuyorum bir de ahsap yataklar da asansorlu oldugu icin en alt seviyede kullanirsam cocuk yine tirmanamayacak...yani 3-4yasina kadar ahsap olanlarda da kullanilan var ...ee ben ne diye gidip o cirkin seyleri alayim yani katlanmasi disinda hic bir farklari yok bence bilakis gozume de hitap etmiyor...aylardir cikamiyordum icinden ama sanirim ben park yatagi inatla almayacamdigerini de kullandiktan sonra goruslerimi kesnlikle buraya yazacam ki fikir olsun insanlara...inadimla ya rezil olacam veya vezir
Sıkıntı yapma canım gayet iyi bence rahat 2 ay atlatırsın ben 0.8 mm ile 1 bucuk ay atlatım 20 günde 1.5 cm 0.3mm olduAçıklık 1 cm serviks 24 mm
Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah...Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzuHanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Kuzum geçmiş olsun o bacaktaki varis di mi bende de var ellerin şişmesini anlayamadım amaiyi geceler , ellerimde ve bacaklarımda bunlar gözüktü bugün . acile gittik corasprin kullanıyorım sadece birde . 32 de bırakacaktım normalde ama corasprini bırak dedi doktor.
bir de corasprini bıraktıktan sonra da devam ederse kalp ve damar cerrahisine git dedi.
bugün sadece piknige gittik aşırı derece de yorulmadım ama bi yorgunluk oldu tabi.
anlamadım neden böyle oldugunu.
nst de ve ultrasonda sıkıntı yoktu
Benim eşim mi çok rahat bilmiyorum benim bacağımda bu varislere bu da varis mi diyor sana doktorun git mi dedi bu varisler için?iyi geceler , ellerimde ve bacaklarımda bunlar gözüktü bugün . acile gittik corasprin kullanıyorım sadece birde . 32 de bırakacaktım normalde ama corasprini bırak dedi doktor.
bir de corasprini bıraktıktan sonra da devam ederse kalp ve damar cerrahisine git dedi.
bugün sadece piknige gittik aşırı derece de yorulmadım ama bi yorgunluk oldu tabi.
Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Canım ben ne corapin ne kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum elimde değil ama benim de bacağımda bunlardan var. Ben de ilk bi yere vurdum sandım geçmeyince anladım öyle olmadığını bayadır var ben deişte bişey demedi şuanki degerlerine göre kanını cok sıvılaştırmış gibi bişey dedi.
kendi doktoruma da haber verdim acildeyim diye o da dedi corasprini bıraktırabilir dahiliye alakalı bişey olabilir kan sonuclarını gönder demişti. ona da yazdım artık sabah görür.ama elimin biri mordu digeride böyle olunca direk ambulans cagırdık anlamadım .
bacagımı da diyorum acaba bi yere mi vurdum ama hatırlamıyorum. tansiyon normalde 10-5 benim şuan 12-6 falan cıkıyor normal insanlara göre normal olan tansiyon benim için yüksek aslında ne oldugımı anlamadım bundan 4 gün önce idrar testi verdik onda idrarda proteinde yoktı bebek ultrsonda 1 hafta önde cıkıyor ztn hiç bişi anlamadım
Şimdi bacaklarımı açıp tekrar baktım benim böyke yuvarlak gibi olanlar alt bacağımın alt arka kısmındaydı şu an belli belirsiz kalmış bu kadar mor değil kuru fırçalama yapıyorum günde ikiye çıkarayım bari. Ama alt bacağımın tam diz kapağının arkasına gelen yerde de var orası baya mor zaten bu durum canımı çok sıktığı için etek giymiyorum önceden sadece etek giyerdimiyi geceler , ellerimde ve bacaklarımda bunlar gözüktü bugün . acile gittik corasprin kullanıyorım sadece birde . 32 de bırakacaktım normalde ama corasprini bırak dedi doktor.
Sezeryan istiyorsan 38 de alırım dedi canımSana doktorun dedi mi şu zaman alırız diye
Cnm bende böyle bişey le karsılaşmadım. İlk etapta ödem sandım. Ama Dr coraspinden olabilir demiş. Korkma ciddi bişey değildir inş
Allah yar ve yardımcın olsun olsun cnm inş Meyramız saglıkla evine dönecek dualarımız sizinleHanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Israrla park yatağa çirkin diyosunuz :) bir sürü anne ( bende dahil ) aldığımızı söylememize rağmen :) canınız sağ olsun siz en güzel beşiği alın :) biz zaten zar zor bebek sahibi olduğumuz için park yatağa ( şu çirkin olana ) evin en güzel eşyası muamelesi yapıyoruz . Bize bebek için aldığımız her şey dünyanın en güzel şeyi geliyo . Bebek bezleri ıslak mendillerde dahil . :) umarım sizde bu gözle bakabilirsiniz ve aradığınız “güzel” beşiği bulabilirsiniz . SevgilerleBen tonlarca olumsuz yoruma ragmen park yatak almayacagim sanirim...yani ahsap olup asansorlu olan da var bir tarafi tamamen cikan da var...cocuk akli erince zaten bir tarafini sokerim gider normal yatak gibi uyur...dusme konusuna gelince park yataklar bana portatif geliyor diye onu devirmek daha kolay diye dusunuyorum bir de ahsap yataklar da asansorlu oldugu icin en alt seviyede kullanirsam cocuk yine tirmanamayacak...yani 3-4yasina kadar ahsap olanlarda da kullanilan var ...ee ben ne diye gidip o cirkin seyleri alayim yani katlanmasi disinda hic bir farklari yok bence bilakis gozume de hitap etmiyor...aylardir cikamiyordum icinden ama sanirim ben park yatagi inatla almayacamdigerini de kullandiktan sonra goruslerimi kesnlikle buraya yazacam ki fikir olsun insanlara...inadimla ya rezil olacam veya vezir
Kızlar doğumda hemşireye verilecek kıyafet tulum olmak zorunda mı? Yoksa alti patikli ve üstü ayri olanlardan da oluyor mu
Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Cok gecmıs olsun inşallah cok coookkk saglıklı bir bebek olur tez zamanda toparlanır meyra bebekHanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
içimi rahatlattın canım ztn artık o kadar düşünmekten yoruldum ki , bıraktım doktorlar ne derse onu yapacagım .Şimdi bacaklarımı açıp tekrar baktım benim böyke yuvarlak gibi olanlar alt bacağımın alt arka kısmındaydı şu an belli belirsiz kalmış bu kadar mor değil kuru fırçalama yapıyorum günde ikiye çıkarayım bari. Ama alt bacağımın tam diz kapağının arkasına gelen yerde de var orası baya mor zaten bu durum canımı çok sıktığı için etek giymiyorum önceden sadece etek giyerdimeşim bunlar hafif varis demişti ameliyatlık varis değil korkulacak bi şey yok kan dolaşımın arttı bebek için ekstra kan pompalıyor vücudun ondandır doğunca normale döner demişti annemde de var varis.. ben kan sulandırıcı vs hiç kullanmadım gebeliğin başından beri
ellerimde karardı benim birden bir daha olursa öyle git dediBenim eşim mi çok rahat bilmiyorum benim bacağımda bu varislere bu da varis mi diyor sana doktorun git mi dedi bu varisler için?
içimi rahatlattın canım ztn artık o kadar düşünmekten yoruldum ki , bıraktım doktorlar ne derse onu yapacagım .