2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Belki bebeğin konumu değişmiştir ondan hareketi dışarıdan anlaşılmıyordur bir de o hafta benimde bazen hareket bi çok oluyordu bi az oluyordu. İnşallah korkulacak bir şey yoktur.
Ben bugün çocukluktan beri beraber büyüdüğüm kuzenimin nişanına gidemedim korkudan, hem pandemi süreci hem de sona yaklaşmışken biraz soyutlanmak bu tip stresleri de yaşamamak için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Arkadaslar Benim besik diye bildigim, ingilizcesi cot olan sey 2 yasina kadar kullaniliyor.Benim ki 3 kademeliydi.2 oglumu da ayni besikle buyuttum.3.ye de kalirdi da 2 sipa icinde ziplaya ziplaya kirdilar.simdi yeni almam lazim ama bu sefer burada cot bed dedikleri, oncekinin daha buyugunu alacam.4-5 yasina kadar rahatca kullanabilsin diye.eminim Turkiye'de de vardir cot be cot bedler.

Ben ikisini de aldim oglumdayken zaten gec ve zor olmustu cok hevesliydim karar veremeyince esim ikisinden de aldi istedigim zaman besige istedigim zaman park yataga yatiriyodum ama besigi cok az kullanabildim
Kesinlikle parkyatak der gecerim 3.5 yasina kadar park yatak kullandi biraz buyuyunce seviyesini alcattik yataktan cikti mi dustumu kalktimi korkusu yasamadim hic
Biraz akli erince fermuarini acik biraktim uykusu gelince kendi icine girip yatiyodu uyaninca ordan cikip geliyodu yanimiza
Sonra da direk 1.5 luk yatak alip odasina gecirdim 8 yasinda genis genis uyuyo

Ben de ayni durumdayim kardesim evleniyor 2 gun esyaya bakmaya gel abiye sec kuafore git dogru duzgun oturmadim hep kalabalik yerlerdeydim ve inan dedim ki esime galiba bebek dayanamadi hergun deli gibi hareket eden bebek sessiz sakin
Esim doktor benim dedi ki gun icinde yine hareketlidir de sen farketmemissindir aksamlarini bir iki hareketini hissedip hareketleri azaldi demissindir telas etme 1 kere bile hareket hissetsen 25 26. Haftalarda yeter dedi
Bugun evdeyim bak yine kipir kipir
Galiba ses gurultu hareket algilamamizi azaltiyor

Ben de cok baktim besiklere, chicconun anne yanini alayim dedim ama 6.aydan sonra kullanilmiyormus, bebekler tutunup kalkabildikleri icin tehlikeli. Dedigin gibi park yataklari cok öneren oldu ama ben gorunusune de onem verdigim icin almak istemedim, aldigim model de cok kullanisli bu arada. Ahsap mobilyadan, 2 kademeli yatak yuksekligi var, anne yani olabiliyor, sallanma ve sabitlenme ozelligi var, tum mekanizmasi da ahsap oldugu icin sallanma sirasinda ses yapmiyor ilk basta yuksek kisimda anne yani olarak kullanacagim, bebis hareketlenince de alcak yatak yuksekliginde kullanacagim insallah mesela kuzenimin 2 cocugu var, 1inde park yatak birinde de benim besigin aynisi var, ikisi de ayni ozellikte dedi kullanislilik olarak, o yuzden ben goruntusu de guzel olsun diyip ahsap aldim

Eylül ayı gibi 1 aylık falan acaklar. Tatile gidilir mi ,bebek icin uygun mu acaba. Ben de gitmeyi cok isterdim ama bi bilgim yok
Ben de ekim gibi antalyaya falan gitmek istiyorum orda sezon kapanmamis oluyor o aylarda, cok asiri bunaldim normalde sezonda 3 4 tatil yapardim, salgin korkusundan gidemedim hicbir yere bunalimdayim bebisi saglicakla kucagimiza alsak alissak da cesaretimizi toplayip gitsek keske

Eylül ayı gibi 1 aylık falan acaklar. Tatile gidilir mi ,bebek icin uygun mu acaba. Ben de gitmeyi cok isterdim ama bi bilgim yok
Eylül ayında havalar sıcak oluyor ki geçen sene eylül ayı çok sıcaktı tabi bu sene ne olur bilinmez. Ağustos 18 görünüyo benim doğumum en azından yarı kırkımız çıkmış olur diye düşünüyorum. Onun için Eylül ayına bakıyorum. Ağustos ayı çok erken olur bana göre. Sezaryen olacağım ancak toparlanırım.

iyi geceler , ellerimde ve bacaklarımda bunlar gözüktü bugün . acile gittik corasprin kullanıyorım sadece birde . 32 de bırakacaktım normalde ama corasprini bırak dedi doktor.
bir de corasprini bıraktıktan sonra da devam ederse kalp ve damar cerrahisine git dedi.
bugün sadece piknige gittik aşırı derece de yorulmadım ama bi yorgunluk oldu tabi.
anlamadım neden böyle oldugunu.
nst de ve ultrasonda sıkıntı yoktu

Eklentiler

• CD2707E9-D29F-4D13-95AC-08E0F0DB9DD8.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 94
  • 9F58311A-BDBB-435F-B36D-1AE39712B236.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar merhaba beşik konuşulmuş ben böyle bir şey almayı düşünüyorum ama karar veremedim hem bebek arabasi hem de park yatak.puseti de takılıp çıkabiliyormuş.ya da yoyko mun park yatakları hoşuma gidiyor ondan almayı düşünüyorum.

Güzel olmuş. Bende çikolata ve mağnet düşündümüştüm. Sonra bu anahtarlık da hoşuma gitti ama doğumdan sonra yapılabilecek birşey.
Evet bunlarda guzel gorunuyor aöa ne bılım belkı cocugum adını tasımak ıstemezler diye ben oyle ısımsız tarıhsız yaptrdmdogumdan sonra ugrasamam belkı diye yaptrdım ıkı haftada yaptılar

Nefesimmmsin Nosking Fly3646 ilkem05 archerwoman S Sarisinmelekk

Hiç görmedim daha önce canım neden oluyormuş? Coraspin kesmiş acaba kılcal damarlarda kanama mi olmuş?

Hiç görmedim daha önce canım neden oluyormuş? Coraspin kesmiş acaba kılcal damarlarda kanama mi olmuş?
işte bişey demedi şuanki degerlerine göre kanını cok sıvılaştırmış gibi bişey dedi.
kendi doktoruma da haber verdim acildeyim diye o da dedi corasprini bıraktırabilir dahiliye alakalı bişey olabilir kan sonuclarını gönder demişti. ona da yazdım artık sabah görür.ama elimin biri mordu digeride böyle olunca direk ambulans cagırdık anlamadım .
bacagımı da diyorum acaba bi yere mi vurdum ama hatırlamıyorum. tansiyon normalde 10-5 benim şuan 12-6 falan cıkıyor normal insanlara göre normal olan tansiyon benim için yüksek aslında ne oldugımı anlamadım bundan 4 gün önce idrar testi verdik onda idrarda proteinde yoktı bebek ultrsonda 1 hafta önde cıkıyor ztn hiç bişi anlamadım

Anladım canım bakalım kan sonuçlarına ne diyecek doktorun inşallah geçer kısa zamanda

Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
rabbim meyra bebege hayırlı saglıklı ömür nasip etsin. gelişimi anne karnındam kat kat fazla olsun inşallah . tez zamanda annesinin kucagına gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…