- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.561
Belki bebeğin konumu değişmiştir ondan hareketi dışarıdan anlaşılmıyordur bir de o hafta benimde bazen hareket bi çok oluyordu bi az oluyordu. İnşallah korkulacak bir şey yoktur.Sevgili anne adayları, yardımınıza ihtiyacım var. 25hafta bitti çok şükür, açılmaların başlamasıyla herkes düğüne başladı, dün akşam 5te kına bugün saat 2de de düğün vardı. Çok yakın akrabam olduğu için kınaya da düğüne de erken gidip geç çıktım. Herkesten uzaktım ama ses gürültü hareket epey yoruldum. Dün akşam 4den önce kınaya gitmeden öncesine kadar bebek hareketlerini hissediyordum, akşam yemek yerken tam göbeğimin 6 parmak altında tam ortada bir noktada ağrı hissettim.sonra Bu yalnızca ordaki kası kullanırken yani oturup kalkarken eğilirken ağrımaya başladı. Hani çok yürüdüğünüz günün ertesi günü bacak kasınız ağrır ya aynı onun gibi ama küçük bir nokta ağrıyor bazı hareketlerde. Ve hareketi de dün kınadan beri belli belirsiz belki 1 2 defa hissettim. Hele bugün neredeyse hiç. Evde kalp dinleme cihazı var onunla dinledim sorun yok gibi insallah ama tedirgin de oldum baya, bu kadar uzun hissetmemek normal mi sizce. Pazartesi doktora gideceğim ama acil bir şeyse diye de endişe ettim, böyle bir durum yaşayan oldu mu? Teşekkürler şimdiden herkese
Ben ikisini de aldim oglumdayken zaten gec ve zor olmustu cok hevesliydim karar veremeyince esim ikisinden de aldi istedigim zaman besige istedigim zaman park yataga yatiriyodum ama besigi cok az kullanabildimAhh aylardir ben de cikamadim bu isin icinden...ama benzetmeniz gerrcekten harika bana da kamp sandalyesi gibi geliyor su park yataklar...dun ikeaya gittim nkrmal bebek karyolalalrina bakmak icin...cok guzeller lakin tek bir ozellik istedim o da yoktu..anne yanina yapistirup yattigim yerden bebegeimi izlemek istiyorum.ben ama.ikeadakiler 2 kademeli ve 2. Kademe de dahi benim yatagin asagisinda oluyor o yuzden ordan da almayacam..park yataklari zaten ne kadsr kullanisli deseler de derme catma duruyirlarmeltem.mobilyanin besikleri baya iyi diyorlar.hafta ici de onlara bakacagim insallah artik karar verip alirim
Ben de ayni durumdayim kardesim evleniyor 2 gun esyaya bakmaya gel abiye sec kuafore git dogru duzgun oturmadim hep kalabalik yerlerdeydim ve inan dedim ki esime galiba bebek dayanamadi hergun deli gibi hareket eden bebek sessiz sakinSevgili anne adayları, yardımınıza ihtiyacım var. 25hafta bitti çok şükür, açılmaların başlamasıyla herkes düğüne başladı, dün akşam 5te kına bugün saat 2de de düğün vardı. Çok yakın akrabam olduğu için kınaya da düğüne de erken gidip geç çıktım. Herkesten uzaktım ama ses gürültü hareket epey yoruldum. Dün akşam 4den önce kınaya gitmeden öncesine kadar bebek hareketlerini hissediyordum, akşam yemek yerken tam göbeğimin 6 parmak altında tam ortada bir noktada ağrı hissettim.sonra Bu yalnızca ordaki kası kullanırken yani oturup kalkarken eğilirken ağrımaya başladı. Hani çok yürüdüğünüz günün ertesi günü bacak kasınız ağrır ya aynı onun gibi ama küçük bir nokta ağrıyor bazı hareketlerde. Ve hareketi de dün kınadan beri belli belirsiz belki 1 2 defa hissettim. Hele bugün neredeyse hiç. Evde kalp dinleme cihazı var onunla dinledim sorun yok gibi insallah ama tedirgin de oldum baya, bu kadar uzun hissetmemek normal mi sizce. Pazartesi doktora gideceğim ama acil bir şeyse diye de endişe ettim, böyle bir durum yaşayan oldu mu? Teşekkürler şimdiden herkese
Oyle bi zorunlulugu yok ama alt ust olarak vermek daha pratik oluyor alt degistirmede muayenede kontrolde falan daha kolayKızlar doğumda hemşireye verilecek kıyafet tulum olmak zorunda mı? Yoksa alti patikli ve üstü ayri olanlardan da oluyor mu
Ben de cok baktim besiklere, chicconun anne yanini alayim dedim ama 6.aydan sonra kullanilmiyormus, bebekler tutunup kalkabildikleri icin tehlikeli. Dedigin gibi park yataklari cok öneren oldu ama ben gorunusune de onem verdigim icin almak istemedim, aldigim model de cok kullanisli bu arada. Ahsap mobilyadan, 2 kademeli yatak yuksekligi var, anne yani olabiliyor, sallanma ve sabitlenme ozelligi var, tum mekanizmasi da ahsap oldugu icin sallanma sirasinda ses yapmiyorPark yatak mı beşik mi hangisi daha kullanışlı? Ben beşik almak istemiyorum üç beş ay sonra kullanışsız olacak bir şeye yatırım yapmak gereksiz geliyor. Park yatak kullanışsız olabilir mi baya kamp sandalyesi gibi çünkü o da.
Ben de ekim gibi antalyaya falan gitmek istiyorum orda sezon kapanmamis oluyor o aylarda, cok asiri bunaldim normalde sezonda 3 4 tatil yapardim, salgin korkusundan gidemedim hicbir yere bunalimdayimEylül ayı gibi 1 aylık falan acaklar. Tatile gidilir mi ,bebek icin uygun mu acaba. Ben de gitmeyi cok isterdim ama bi bilgim yok
Eylül ayında havalar sıcak oluyor ki geçen sene eylül ayı çok sıcaktı tabi bu sene ne olur bilinmez. Ağustos 18 görünüyo benim doğumum en azından yarı kırkımız çıkmış olur diye düşünüyorum. Onun için Eylül ayına bakıyorum. Ağustos ayı çok erken olur bana göre. Sezaryen olacağım ancak toparlanırım.Eylül ayı gibi 1 aylık falan acaklar. Tatile gidilir mi ,bebek icin uygun mu acaba. Ben de gitmeyi cok isterdim ama bi bilgim yok
Evet bunlarda guzel gorunuyor aöa ne bılım belkı cocugum adını tasımak ıstemezler diye ben oyle ısımsız tarıhsız yaptrdmGüzel olmuş. Bende çikolata ve mağnet düşündümüştüm. Sonra bu anahtarlık da hoşuma gitti ama doğumdan sonra yapılabilecek birşey.
iyi geceler , ellerimde ve bacaklarımda bunlar gözüktü bugün . acile gittik corasprin kullanıyorım sadece birde . 32 de bırakacaktım normalde ama corasprini bırak dedi doktor.
bir de corasprini bıraktıktan sonra da devam ederse kalp ve damar cerrahisine git dedi.
bugün sadece piknige gittik aşırı derece de yorulmadım ama bi yorgunluk oldu tabi.
anlamadım neden böyle oldugunu.
nst de ve ultrasonda sıkıntı yoktu
Hiç görmedim daha önce canım neden oluyormuş? Coraspin kesmiş acaba kılcal damarlarda kanama mi olmuş?iyi geceler , ellerimde ve bacaklarımda bunlar gözüktü bugün . acile gittik corasprin kullanıyorım sadece birde . 32 de bırakacaktım normalde ama corasprini bırak dedi doktor.
bir de corasprini bıraktıktan sonra da devam ederse kalp ve damar cerrahisine git dedi.
bugün sadece piknige gittik aşırı derece de yorulmadım ama bi yorgunluk oldu tabi.
anlamadım neden böyle oldugunu.
nst de ve ultrasonda sıkıntı yoktu
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce bebeğine de kavuşursunHanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Çok geçmiş olsun canım.saglikli bir şekilde hastaneden çıkar inşallah dua edicem senin için.Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
işte bişey demedi şuanki degerlerine göre kanını cok sıvılaştırmış gibi bişey dedi.Hiç görmedim daha önce canım neden oluyormuş? Coraspin kesmiş acaba kılcal damarlarda kanama mi olmuş?
Anladım canım bakalım kan sonuçlarına ne diyecek doktorun inşallah geçer kısa zamandaişte bişey demedi şuanki degerlerine göre kanını cok sıvılaştırmış gibi bişey dedi.
kendi doktoruma da haber verdim acildeyim diye o da dedi corasprini bıraktırabilir dahiliye alakalı bişey olabilir kan sonuclarını gönder demişti. ona da yazdım artık sabah görür.ama elimin biri mordu digeride böyle olunca direk ambulans cagırdık anlamadım .
bacagımı da diyorum acaba bi yere mi vurdum ama hatırlamıyorum. tansiyon normalde 10-5 benim şuan 12-6 falan cıkıyor normal insanlara göre normal olan tansiyon benim için yüksek aslında ne oldugımı anlamadım bundan 4 gün önce idrar testi verdik onda idrarda proteinde yoktı bebek ultrsonda 1 hafta önde cıkıyor ztn hiç bişi anlamadım
sagol canım inşallah. sen nasılsın hersey yolunda mi . acılman falan devam etmiyor inşAnladım canım bakalım kan sonuçlarına ne diyecek doktorun inşallah geçer kısa zamanda
rabbim meyra bebege hayırlı saglıklı ömür nasip etsin. gelişimi anne karnındam kat kat fazla olsun inşallah . tez zamanda annesinin kucagına gelsinHanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim