2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet canım alttan baktı. Uzunluğa her kontrolde bakıyor zaten bi sorun görürse alttan da bakıyor. Kısalma olmasa açılmayı da fark etmeyecekti
Sen stres yapma canım onlar geleceği zamanı biliyor. Tüp bebek olunca Eveet sezeryan yanlısı oluyorlar sende 2 katı olurlar çünkü ikiz 🥰

Sezaryen olursa o haftalarda alırlar zaten. Nedense doktorlarda da tüp bebek olunca hemen sezaryen yapalım mantığı var
valla bende de o mantık var ne yalan söyleyeyim:)
39 0 olunca deşin alın diyorum. ama buraya çatır çatır normal dogum yaptım ywzarsam şaşmayın :) neyi büyük konştımsa buluyo

Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Allahım size bağışlasın bebişinizi inşallah🤲🏻 Merak etmeyin küçücükte olsalar çok güçlüler. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız❤️

asprin ve herhangi bişi kullanmıyorsunuz sizde galba?
ya işte birden oldu anlamadım yapı olarak belki bende morluklara sebep olacak gibidir 🤪😂 artık ne düşüncegimi bilemedim
Benim normalde de 200 ün üstüne ciktigi cok nadirdi, evet aspirin kullaniyorum ben de kucuk kan noktaciklari cikiyor vucudumda, bir de cok hassas bastirinca ya da bi yere vurdugumda hemen ufak morluklar oluyor kan oturuyor. Onemli bisey degildir insallah 🙏🏻

şimdilik yolunda agustos grubuna bi kurşun döktürmek lazom
Aynen valla bizim gurupta hiç birimiz normal rahat hamilelik geçirmiyoruz inşallah şu agustosu goruruz şimdiden 3 doğum yapan arkadaşlarımız var aramızda hepimiz riskli hamilelik geçiriyoruz en azindan şu 32 yo atlatalım gerisi gelir diye düşünüyorum

valla bende de o mantık var ne yalan söyleyeyim:)
39 0 olunca deşin alın diyorum. ama buraya çatır çatır normal dogum yaptım ywzarsam şaşmayın :) neyi büyük konştımsa buluyo
Nasip kuzum tamamen ben de hep normal hayal ediyordum ama 40 haftaya kadar dayanacak takatim kalmadı 🤣

İnan ki kullanışlı olması benim için daha önemli, tütülü beşikleri hiç sevmiyorum ben. Doğduğunda bebek anneden ayrılmadığı için kullanılmıyor, sonra da bebek büyüdüğü için kullanılmıyor üç beş ay için evin içinde boşuna yük o beşikler. Chicco gibi markaların anne yanı beşikleri çok pahalı. Onlar da max 6 ay ömürlüymüş, günah. Park yatak doğumdan itibaren uzun süre kullanılıyormuş sonra da oyun alanı oluyormuş içine iyi bir yatak alıp kullanmak bana da mantıklı geliyor. Derleyip kaldırması da kolay, bebek yatağında uyuyacağı için gittiği yeri yadırgamaz. Ama bu parkların hangisini almalı?
Ben tonlarca olumsuz yoruma ragmen park yatak almayacagim sanirim...yani ahsap olup asansorlu olan da var bir tarafi tamamen cikan da var...cocuk akli erince zaten bir tarafini sokerim gider normal yatak gibi uyur...dusme konusuna gelince park yataklar bana portatif geliyor diye onu devirmek daha kolay diye dusunuyorum bir de ahsap yataklar da asansorlu oldugu icin en alt seviyede kullanirsam cocuk yine tirmanamayacak...yani 3-4yasina kadar ahsap olanlarda da kullanilan var ...ee ben ne diye gidip o cirkin seyleri alayim yani katlanmasi disinda hic bir farklari yok bence bilakis gozume de hitap etmiyor...aylardir cikamiyordum icinden ama sanirim ben park yatagi inatla almayacam🤣digerini de kullandiktan sonra goruslerimi kesnlikle buraya yazacam ki fikir olsun insanlara...inadimla ya rezil olacam veya vezir🤣🤣🤣🤣

Ilk gebeligimde kalbi durdu bebegimin dusuk yaptim, tromboz paneli test sonucunda 4g/5g ve C677T heterozigot cikti. O yuzden aspirin kullaniyorum. Sizde ne var?
sadece corasprin kullanıyorsınuz yani?
32 den sonra doktor kesilmesi gerekiyor dedi mi corasprin için .
sanırım benim tüp bebek oldugu için önlem amaclı verdiler

Ben de cok baktim besiklere, chicconun anne yanini alayim dedim ama 6.aydan sonra kullanilmiyormus, bebekler tutunup kalkabildikleri icin tehlikeli. Dedigin gibi park yataklari cok öneren oldu ama ben gorunusune de onem verdigim icin almak istemedim, aldigim model de cok kullanisli bu arada. Ahsap mobilyadan, 2 kademeli yatak yuksekligi var, anne yani olabiliyor, sallanma ve sabitlenme ozelligi var, tum mekanizmasi da ahsap oldugu icin sallanma sirasinda ses yapmiyor☺️ ilk basta yuksek kisimda anne yani olarak kullanacagim, bebis hareketlenince de alcak yatak yuksekliginde kullanacagim insallah ☺️ mesela kuzenimin 2 cocugu var, 1inde park yatak birinde de benim besigin aynisi var, ikisi de ayni ozellikte dedi kullanislilik olarak, o yuzden ben goruntusu de guzel olsun diyip ahsap aldim☺️
Hayirli olsun model ne aldiniz nereden aldiniz paylasmaniz mumkunmu

Hanımlar bem dogum yaprım 28+4 920 gr alsilar bebegimi bugun nst si bozuldu diye dua edin olur mu meyra bebegime hepinize zamanında 4saglikli dogumlar dilerim
Dualarimiz ve tum pozitif enerjimiz onunla...guclu bir bebis Meyra..saglikla Rabbimin izniyle onu kollariniza alacaksiniz...sakin uzulmeyin🤲🤲🤲🦋🥰

sadece corasprin kullanıyorsınuz yani?
32 den sonra doktor kesilmesi gerekiyor dedi mi corasprin için .
sanırım benim tüp bebek oldugu için önlem amaclı verdiler
Simdilik bisey soylemedi doktorum ama evet 32 de biraktirir gibi geliyor bana da. Aslında perinatolog aspirine bile gerek yok dedi ama onlem amacli kullandirdi kendi doktorum. Tüp bebek olunca iğne bile veriyolar yine iyi sadece aspirin vermisler size.
başınız sagolsun bu arada :/ kaçıncı haftada oldu peki
Sagolun 7 haftalikken kalp atisi yavasti, hic kanamam yoktu, 3 gün hastanede yattim dusuk olmasin diye igneler yaptilar hep yattim, 1 hafta sonra kontrole gittim durmustu kalbi, 9-10.haftaya kadar bekletti doktor kurtaj olma bosuna kendin dusur dedi, o sirada pandemi basladi zaten evde dusuk yaptim. Baya yipratici oldu embriyo ve kese dahil herseyi gormek ama bugüne şükür, sağ salim kucagimiza alacagiz insallah bebeklerimizi 🙏🏻

iyi geceler , ellerimde ve bacaklarımda bunlar gözüktü bugün . acile gittik corasprin kullanıyorım sadece birde . 32 de bırakacaktım normalde ama corasprini bırak dedi doktor.
bir de corasprini bıraktıktan sonra da devam ederse kalp ve damar cerrahisine git dedi.
bugün sadece piknige gittik aşırı derece de yorulmadım ama bi yorgunluk oldu tabi.
anlamadım neden böyle oldugunu.
nst de ve ultrasonda sıkıntı yoktu
Coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum ama böyle bir şey olmadı hiç. Önceki gebelikte de kullandım. Bi şekilde zorladın ya da bir yerlere falan mı çarptın acaba? Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Sağlıklı sihhatli bir şekilde hastaneden bebeğinle ayrılırsın inşallah. Rabbim Meyra bebeğe hayırlı uzun bir ömür nasip etsin.

X