2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar anahtarlık yaptrdım nasıl olmuseve zoyarete gelen yakınlarıma vermek ıcın
Güzel olmuş. Bende çikolata ve mağnet düşündümüştüm. Sonra bu anahtarlık da hoşuma gitti ama doğumdan sonra yapılabilecek birşey.

Eklentiler

• Screenshot_20210605-092053_Gallery.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20210605-092242_Gallery.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 53
bende tatile gitmek istiyorum haftaya denize girme kısmını doktora sormadım yola bişey dememişti ama denizi de soracagım. 30 dan sonra sıkıntılı oldugunu bilsem gecen haftalarda giderdim hoş o zamanda kısıtlama vardı. baştan beri nerdeyse 4 ay evde yattıgım için artık cinnet seviyesine geldim.
kardeşimininde 7 saatlik bir yolda kız istemesi var ama gidemicem yoldan dolayı degil de daha cok covidden korkuyorum. o kadar sabrettim ne olacaksa burada da olur ama iş yerim bile hep idare etmişken kendi keyfimden hastalıga yakalanmak mantıklı gelmedi :)
napalım inş bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alıp saglıkla büyütürüz yani deliler gibi gezicem cocukla yarı kırkından sonra her akşam bebek arabası ile yüryüş bile düşünüyorum yaz bebegi olacak sonucta

Benim eşimin de izni yok, olsa da korkarım gerçi cesaret edemem Biz de bu sene gidemeyeceğiz, seneye insallah bebişle daha güzel olur
Bnde kafam dağılsın çok istiyorum çok fazla bebeğimin kilosunu kafaya takıyorum doğumu kafaya takıyorum son zamanlar daha rahat geçer derken daha düşünceli geçiyor

Bnde kafam dağılsın çok istiyorum çok fazla bebeğimin kilosunu kafaya takıyorum doğumu kafaya takıyorum son zamanlar daha rahat geçer derken daha düşünceli geçiyor
Sonlara yaklaştıkça benim de içime korku geliyor düşünmemeye çalısıyorum, dogum videolari izlemeyi biraktim artik en son kafaniza takacaginiz sey kilosu olsun bence, bir tanıdığımın bebegi tansiyon yuksekliginden dolayi erken sezeryan olmak zorunda kaldı 1980 gramdı. Maşallah sonradan toparladı. Kilolu bebek saglikli bebek anlamina gelmiyor Kilo almasin da kolay dogurayım diye uğrasanlar var

Ben o zayif dogurmak isteyen annelerdenim
Ogullarim 55 ve 56 cm dogdular ve Gorunurde bir Deri bir kemiktiler.kilolari da 3500, 3750 Idi.kilolu olsalardi Zor olurdu dogum Benim icin.

Ya bnde 3500 3700 civarı olsa yeterli benim için

Ay ben tatile cesaret edemem uzak yerlere anca memlekette karadeniz sahiline falan gidebilirim sanırım aman o da dert kiyafet mi almaya ugrascam kapaliyim da hasema alma şartı olur açık olsam yine giy bikini git

Kızlar denize girecek olanlara yazmak istedim. Deniz kenarında oturduğum için ben 17 mayıstan beri hemen her gün denize giriyorum. Doktorum herhangi bir riskim olmadığı için girebilirsin dedi ve denizin temiz olmasına, denizden çıktıktan sonra asla ıslak mayo bikini ile oturulmaması, denizde nefes tutup dalış yapılmaması ve kramp girmesi ihtimaline karşı hep ayakların yere basabilecek seviyede yüz dedi sizin de aklınızda olsun

Sanırım benimkiler de çekti amabizim kıyafetlerimiz de 40 derecede yıkanıyor çekmiyor ki o neden çeksin

Benim bebek programım 60 90 derece arasinda 3.5 saat sürüyor. 40 derece ile 60 derece çok farkediyor. Birde bebiş kıtafetleri daha dazla pamuklu olduğundan çok sıcak ve uzun yıkamada sertleşiyor. Ama zaten aldigimiz hastane çıkıslari baya büyük geliyor sıkıntı olmaz.

Canım
Zaten ilk doğunca büyük geliyor canim. O mini mini ellikler bile ellerinden düşüyor. .

Canım ben derecelerini düşürdümrenklileri 30 da beyazlıları 40 da yıkadım. Çok yüksek programa gerek yok bence30 dereceye bile el sokamayız kısa programda da düşündüm aslında sadece hassas programın nasıl çalıştığını da görmek istedim.

Benimki de 40 dereceydi ama 3 saate yakındı zaten benim oğlan iri değil belki daha bile iyi oldu bu da ders olsun bana bi daha yıkamam bizimki gibi yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…