- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 47
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.521
Eyvah ozaman benimkiler çekti. Ben çok anlamadım ütüledim hepsini artık doğunca anlarızCanım ben oglumda 1 sefer bebek programinda kullandim. Kıyafetler düdük gibi çıktı. Oyüzden max 1 saat 15 dakikalık program yetiyor.
Güzel olmuş. Bende çikolata ve mağnet düşündümüştüm. Sonra bu anahtarlık da hoşuma gitti ama doğumdan sonra yapılabilecek birşey.Kızlar anahtarlık yaptrdım nasıl olmuseve zoyarete gelen yakınlarıma vermek ıcın
Benim eşimin de izni yok, olsa da korkarım gerçi cesaret edememAh ah benim gidecek bir yerim bile yok eşimin izni de yok tatil işi yalan yani benim için öyle tatile gitmeyi aşeriyorum
Bnde kafam dağılsın çok istiyorum çok fazla bebeğimin kilosunu kafaya takıyorum doğumu kafaya takıyorum son zamanlar daha rahat geçer derken daha düşünceli geçiyorBenim eşimin de izni yok, olsa da korkarım gerçi cesaret edememBiz de bu sene gidemeyeceğiz, seneye insallah bebişle daha güzel olur
Sonlara yaklaştıkça benim de içime korku geliyor düşünmemeye çalısıyorum, dogum videolari izlemeyi biraktim artikBnde kafam dağılsın çok istiyorum çok fazla bebeğimin kilosunu kafaya takıyorum doğumu kafaya takıyorum son zamanlar daha rahat geçer derken daha düşünceli geçiyor
Ben o zayif dogurmak isteyen annelerdenimSonlara yaklaştıkça benim de içime korku geliyor düşünmemeye çalısıyorum, dogum videolari izlemeyi biraktim artiken son kafaniza takacaginiz sey kilosu olsun bence, bir tanıdığımın bebegi tansiyon yuksekliginden dolayi erken sezeryan olmak zorunda kaldı 1980 gramdı. Maşallah sonradan toparladı. Kilolu bebek saglikli bebek anlamina gelmiyor Kilo almasin da kolay dogurayım diye uğrasanlar var
Ya bnde 3500 3700 civarı olsa yeterli benim içinSonlara yaklaştıkça benim de içime korku geliyor düşünmemeye çalısıyorum, dogum videolari izlemeyi biraktim artiken son kafaniza takacaginiz sey kilosu olsun bence, bir tanıdığımın bebegi tansiyon yuksekliginden dolayi erken sezeryan olmak zorunda kaldı 1980 gramdı. Maşallah sonradan toparladı. Kilolu bebek saglikli bebek anlamina gelmiyor Kilo almasin da kolay dogurayım diye uğrasanlar var
Maşallahhhh ne diyim haklisinizBen o zayif dogurmak isteyen annelerdenim
Ogullarim 55 ve 56 cm dogdular ve Gorunurde bir Deri bir kemiktiler.kilolari da 3500, 3750 Idi.kilolu olsalardi Zor olurdu dogum Benim icin.
NeeeYa bnde 3500 3700 civarı olsa yeterli benim için
Sanırım benimkiler de çektiEyvah ozaman benimkiler çekti. Ben çok anlamadım ütüledim hepsini artık doğunca anlarız
Eyvah ozaman benimkiler çekti. Ben çok anlamadım ütüledim hepsini artık doğunca anlarız
Sanırım benimkiler de çektiamabizim kıyafetlerimiz de 40 derecede yıkanıyor çekmiyor ki o neden çeksin
Biz bunu çocuklar doğduğunda küçük gelirse aa çekmiş derizSanırım benimkiler de çektiamabizim kıyafetlerimiz de 40 derecede yıkanıyor çekmiyor ki o neden çeksin
Zaten ilk doğunca büyük geliyor canim. O mini mini ellikler bile ellerinden düşüyor..
Canım ben derecelerini düşürdümrenklileri 30 da beyazlıları 40 da yıkadım. Çok yüksek programa gerek yok bence30 dereceye bile el sokamayızBenim bebek programım 60 90 derece arasinda 3.5 saat sürüyor. 40 derece ile 60 derece çok farkediyor. Birde bebiş kıtafetleri daha dazla pamuklu olduğundan çok sıcak ve uzun yıkamada sertleşiyor. Ama zaten aldigimiz hastane çıkıslari baya büyük geliyor sıkıntı olmaz.
Benimki de 40 dereceydi ama 3 saate yakındıBenim bebek programım 60 90 derece arasinda 3.5 saat sürüyor. 40 derece ile 60 derece çok farkediyor. Birde bebiş kıtafetleri daha dazla pamuklu olduğundan çok sıcak ve uzun yıkamada sertleşiyor. Ama zaten aldigimiz hastane çıkıslari baya büyük geliyor sıkıntı olmaz.
Aynen hastanede fln anlarızBiz bunu çocuklar doğduğunda küçük gelirse aa çekmiş derizütü de yapılınca yine aynı boyutuna gelmiştir