- 15 Ekim 2020
- 432
- 395
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.481
Sağol canım içim rahatladı ilk hamilelik deneyimim olduğu için aklıma gelmeyen kalmıyorBence kilosu haftasina gore cok iyi canim benimde 27+4 te 1200 28+4 te 1330 cikmisti bende cok az kilo almıs zanetmistim ama gercekten bu haftaya gore iyi kiloymus hareketleri de her kadina gore degisiyor mesela ben hareketsiz oldugum icin sabah uyandigim andan itibaren yatana kadar hisediyorum ama bazi kadinlar hep harekette oldugu icin bebek amniyon sivisinda salana salana uyuyor hep az hareket ediyor o yuzdenn korkma
Ocean mummy canimGünaydın kızlar
Hangi marka multivitamin kullanıyorsunuz daha önce kullandığım markayı kullanmak istemiyorum
Canım benim 28+3 te 1116 çıktı bende çok üzüldüm o günden beri daha dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme seninki gayet iyi..Kızlar günaydın geçen hafta bebeğimin kilosu 1290 gram dı 10 gün sonra yani bugün doktora kontrole gittik 28+5 olduk 1319 gram dedi kilosu falan iyi dedi ama 10 gün içinde 29 gram çok az değil mi. Oğlum çok hareketliydi 1-2 gündür tekme atıyor ama eskiye göre yavaş vuruyor. Bu haftalarda çok hareketli olmasi lazım dedi kontrol et hareket az olmaya devam ederse nst ye gir dedi. Geçen hafta doğum pozisyonundaydi şimdi tekrar ters dönmüş 32. Haftaya kadar pozisyon çok değiştirir dedi. Sizce kilo alımı yavaşlamamış mi
Sağlıkla giysin inşallahKızlarr oğlumun hastane Çıkışı geldi inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur çok duygulandım
Benimki de cok hickiriyor cok da rahatsiz oluyor hickirdikca tepiniyorKizlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu ? Genelde hosuma giden birşey yedigimde oluyor sanirim amniyon sivisinin tadina bakarken su yutuyoriştahlı kızım benim kıyamıyorum her gün 1-2 kez oluyor bu ara o hıçkırırken rahat etsin diye uzanıp bekliyorum geçmesini ☺ Bir damla canı var bir de hıckırık tutuyor yavrumu ya
Canim ben oldum 2. Dozumu da haftaya olucamBugün kendi doktoruma değil de devlette herhangi bir doktora kontrol için gittim. 1500 kg olmuş başı aşağıda sıkıntı yok dedi. Bir önceki muayenem de böbrek büyümesi var demişti doktorum onu sordum. O da baktı sağ tarafta var dedi. Sol tarafına yatacaksın bol su içeceksin dedi. Öğretmen olduğumu ve aşı sırası geldiğini söyledim. Çin aşısının ölü aşı olduğundan onu tavsiye etti. Açıkcası ben vurulmayı düşünmüyorumyeni aşı sonuçta ileriki yıllarda yan etkisinin olup olmayacağı belli değil. Sizlerden aşı olan var mı?
Kötü denk gelmiş, evet Ankarada doktor fiyatları biraz yüksek ama Ankaranın neresine geleceksiniz o da önemli, ona göre internetten araştırın bence, ben özel sigortalı gidiyorum o yüzden ücret odemoyorum doktora o yüzden bilemedim ama Ankarada şehir hastanesini de çok tavsiye ediyorlar orayı da düşünebilirsiniz, imkanları özel hastane gibi.Kızlaaarrr. Ankara tayinimiz çıktı eşim astsubay, işe katılım tarihi 1 ağustos benim tahmini doğum 8 ağustos. Ne yapıcaz hiç bilmiyorum, 15 temmuza kadar yerleşmemiz lazım 15 temmuzda 36 37 haftalık oluyorum. Ankarada doktor bulması ayrı dert o haftadan sonra doktor değiştirmesi ayrı dert. Fiyatlar desen internetten az çok baktım ankara hastane doğum fiyatları uçuyoorr. Var mı içimizde ankara da olan doktor önerebilecek uygun yollu memnun olduğu
Ben de elenatal kullanıyorum ama içinde omega 3 yok siz ekstra omega 3 alıyor musunuzElevit ve elenatal kullandım ikisindende çok memnun kaldım
Oyyy kiyamam yaaBenimki de cok hickiriyor cok da rahatsiz oluyor hickirdikca tepiniyor
Merhaba ben gitmedim ama instada takip ettiğim bir kız Kaş’a gitmiş istanbuldan 12 sa yol neredeyse 2 saatte bir mola verip yürüdüm diyor sorun olmamış. Ama otobüsle nasil olur bilemem de doktor git dediyse bişey olmaz. Bol bol su için.Arkadaşlar merhaba. Çarşamba gününe bilet almıştım 2 hafta memlekette vakit geçireyim diye ama 29. Haftamda olacağım. Doktora da randevu bulamıyorum. Önceki randevumda tatile gidebilirsin bir risk yok hatta denize girmen iyi olur demişti. Riskli mi olur acaba hala soru işaretleri var aklımda bu haftalar uçuş için, dönüşte de 32 olacağım keyfim için bebeğimi riske atmak istemiyorum. Ama gitmezsem bir daha uzun bir süre memlekete de gidemeyeceğim. Kararsız kaldım. Var mı benim gibi bu haftalarda seyehat eden?
Uçakla gidicem canım. Otobüsle gidemem sanırım 12 saati. Teşekkür ederimMerhaba ben gitmedim ama instada takip ettiğim bir kız Kaş’a gitmiş istanbuldan 12 sa yol neredeyse 2 saatte bir mola verip yürüdüm diyor sorun olmamış. Ama otobüsle nasil olur bilemem de doktor git dediyse bişey olmaz. Bol bol su için.
Yani diyetten kasit zaten az yeme cok yeme degil de hani ana ogun ve ara ogunlerden olusur ...dengeli beslenme olur...mesela oyle pekmez felan tatli genelde olmamali...meyve varsa ara ogunde yanina bir sut urunu kefir,yogurt veya sut iciyorsun...ne acsin ne toksun gun icinde bu da sekerikontrol altinda tutmaktir
Merhabalar. 75 gr yüklemede tüm değerler normal çıktıMesajın üzerinden baya geçmiş ama yazayım istedimbenim 50 lik yükleme 1 saat tokluk 154 çıktı. Doktorum yüksek bir değer ama bu tarama testi. Risk olduğunu gösterir. Kesin tanı için 75 lik yaptır dedi. Geçen hafta yaptırdım. Çok şükür değerlerimin hepsi normal çıktı.
testi yaptırmayı hiç düşünmezken iki kere yaptırmış oldum
Hadi gözünaydınMerhabalar. 75 gr yüklemede tüm değerler normal çıktıDoktor yediğine içtiğine dikkat et ama bir sorun yok dedi. Çok sagolun çok mutlu oldum sonuçlara
Evet canım omega 3 ayrı kullanıyorum benBen de elenatal kullanıyorum ama içinde omega 3 yok siz ekstra omega 3 alıyor musunuz
Ben 40 drc de 28 dk günlük program da yıkayacagm canımKızlar bebeğinizin kıyafetlerini yıkarken bebek ayarında mı yıkadınız yoksa kısa programda düşük ısıda mıhenüz lekesi filan yok ya ben kısa programda hızlıca yıkatsam mı diye düşündüm bebek ayarı 3 saat 45 dk sürüyor benim makinamda. Hiç giyemeden küçülmesinler bide hoş zaten minicikler de
Ben 10 gün önce önce uçak seyahati yapacaktım 28+1 idim doktorum hiçbir şey olmaz dedi düşük riski yoksa sıkıntı olmuyormuş. Son anda arabayla gelmeye karar verdik 10 saatlik bi yolculuk yaptık 2-3 saatte durduk dinlenerek gayet rahat geldik. İzmirdeyim denize de girmedim sular hala biraz soğuk doktor bi sıkıntı olmaz dedi ama önceki haftalarda enfeksiyon sorunu yaşadağım için cesaret edemedim. Islak kalmamaya çok dikkat etmek gerekiyormuş cıktıktan sonra. Girersenizde aklınızda bulunsun hemen mayo- bikini değiştirmek gerekiyor, son trimesterde üşütmemek lazımmış.Arkadaşlar merhaba. Çarşamba gününe bilet almıştım 2 hafta memlekette vakit geçireyim diye ama 29. Haftamda olacağım. Doktora da randevu bulamıyorum. Önceki randevumda tatile gidebilirsin bir risk yok hatta denize girmen iyi olur demişti. Riskli mi olur acaba hala soru işaretleri var aklımda bu haftalar uçuş için, dönüşte de 32 olacağım keyfim için bebeğimi riske atmak istemiyorum. Ama gitmezsem bir daha uzun bir süre memlekete de gidemeyeceğim. Kararsız kaldım. Var mı benim gibi bu haftalarda seyehat eden?
Ocean mummy kullanıyorum ben canım. 12. Haftamdan beri biraz iştah açıyor ama haberin olsun. Birde regenesismax ı çok duydum. Eczanede çalışıyordum hamile kalmadan önce onunda çok kullanıcısı var. Ama doktoruna yine bi danış bence. Ben kendim başladım ocean mummye anan doktoruma söyledim oda iyi yapmışsın dedi. Lohusalık dönemi bitene kadar kullanmayı düşünüyorum.Günaydın kızlar
Hangi marka multivitamin kullanıyorsunuz daha önce kullandığım markayı kullanmak istemiyorum
Canım ben geçen hafta 5 saatlik yolculuk yaptım memlekete durup biraz yürüyerek temiz hava alarak gidersen birşey olmaz. Bu gün tam 32+0 olduk sata göre. Biraz yolda sertleşti bebiş ama durup yürüdükçe açıldı. İçinde kalacaksa git bence haftan daha ilerlemeden. Aklına kötü şeyler getirme ben iki günlük gidip geldim ya yolda doğurursam diye vesveselere kapıldım çok şükür bişey olmadıArkadaşlar merhaba. Çarşamba gününe bilet almıştım 2 hafta memlekette vakit geçireyim diye ama 29. Haftamda olacağım. Doktora da randevu bulamıyorum. Önceki randevumda tatile gidebilirsin bir risk yok hatta denize girmen iyi olur demişti. Riskli mi olur acaba hala soru işaretleri var aklımda bu haftalar uçuş için, dönüşte de 32 olacağım keyfim için bebeğimi riske atmak istemiyorum. Ama gitmezsem bir daha uzun bir süre memlekete de gidemeyeceğim. Kararsız kaldım. Var mı benim gibi bu haftalarda seyehat eden?