Ben geçen ay kendi doktoruma sorduğumda o da çin aşısını önermişti. Biontech canlı aşı, hamileler üzerinde ne gibi araştırmaları var bilemiyorum
Ben 24. haftaya kadar çalıştım. Diğer branş arkadaşım doğum iznindeydi. Hiç yüzyüze eğitim yapmadı. Birinci Dönemin başından beri tüm yüzyüze eğitimler bendeydi. 24. Haftada yüzyüzeyi bıraktım (diğer arkadaş başladı, ona verdiler),canlı derslere devam ettim. Haftaya idari iznim devam etmesine rağmen sınıfları böldüğü için yüzyüze ye başlamamı istedi. Kapalı kalabalık ortam son iki ayım kalmış neden riske atayım ki, kesinlikle kabul etmedim. Tüm sınıfların yüzyüze sine diğer ark, uzaktan olanlara ben gireceğim. Resmiyette yüzyüzelere de giriyormuşum gibi gösterecek. Bu da benim için risk aslında(benim ders saatimde öğrencinin başına bir iş gelirse sorumlusu ben olacağım). Sağlık daha önemli
Aşırı sinir oldum ama idarenin bu tavrına. Başka ilde arkadaşım var. Kronik rahatsızlığı olan branş öğretmenleri hiç başlamamış, o dersleri uzaktan diğer dersleri yüzyüze yapıyorlarmış. Bizimkiler de öyle yapabilir.