- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 26
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.501
40 derece hızlı programda yıkadım bende canım. Yarım saat sürdü gayette mis gibi oldu ortalık bebiş koktuBen 40 drc de 28 dk günlük program da yıkayacagm canım3 saat ne yahu.. zaten temiz sadece tozu tekstil pisliği gitsin yeterli
Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini yıkarken bebek ayarında mı yıkadınız yoksa kısa programda düşük ısıda mıhenüz lekesi filan yok ya ben kısa programda hızlıca yıkatsam mı diye düşündüm bebek ayarı 3 saat 45 dk sürüyor benim makinamda. Hiç giyemeden küçülmesinler bide hoş zaten minicikler de
Güzel olmuş. Anlamlı bi hediye. Yazı daha bi güzel olmuş. Ben de düşünüyorum ne yaptırsam diye karar veremedim henüz. Oğlumda kolanya şişesi yaptırmıştım çok hoştu. Herkesin de çok hoşuna gitmişti. Şimdi farklı bi şey arıyorum. Çok gelen olacağını zannetmiyorum pandemiden dolayı, yine de hatıra kalsın istiyorum. Annemlere, kardeşlerime, kayınvalidelere, apartmanda samimi olduğum bir kaç komşum var onlara falan veririm. Zaten öyle dışarıdan birilerini de kabül etmem galiba.Kızlar anahtarlık yaptrdım nasıl olmuseve zoyarete gelen yakınlarıma vermek ıcın
Ben oyle hediye hiç düşünmedim çikolata olarak böyle yaptiracağim kizimin ismi ule bir de kapı susu bunlari begendim (bizimkiler pembiş olacak )Güzel olmuş. Anlamlı bi hediye. Yazı daha bi güzel olmuş. Ben de düşünüyorum ne yaptırsam diye karar veremedim henüz. Oğlumda kolanya şişesi yaptırmıştım çok hoştu. Herkesin de çok hoşuna gitmişti. Şimdi farklı bi şey arıyorum. Çok gelen olacağını zannetmiyorum pandemiden dolayı, yine de hatıra kalsın istiyorum. Annemlere, kardeşlerime, kayınvalidelere, apartmanda samimi olduğum bir kaç komşum var onlara falan veririm. Zaten öyle dışarıdan birilerini de kabül etmem galiba.
Hangisini kullanıyorsun acaba memnun musunEvet canım omega 3 ayrı kullanıyorum ben
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun şuan durumu iyi diyorlar çok şükür sadece bekliyoruzS Saricivcivim1 canım bebişin durumu nasil inşallah iyidir ?
Bende düşünüyorum hatta bizimkiler tam 32.haftama fln doğru gitmeyi düşünüyorlar memlekete bende 1 hafta kalmak istiyorum aslında ama daha konuşmadım doktorumla bu randevuda soracağım.Arkadaşlar merhaba. Çarşamba gününe bilet almıştım 2 hafta memlekette vakit geçireyim diye ama 29. Haftamda olacağım. Doktora da randevu bulamıyorum. Önceki randevumda tatile gidebilirsin bir risk yok hatta denize girmen iyi olur demişti. Riskli mi olur acaba hala soru işaretleri var aklımda bu haftalar uçuş için, dönüşte de 32 olacağım keyfim için bebeğimi riske atmak istemiyorum. Ama gitmezsem bir daha uzun bir süre memlekete de gidemeyeceğim. Kararsız kaldım. Var mı benim gibi bu haftalarda seyehat eden?
Canim ben doktoruma tatil icin sormustum, haziranin ilk haftasina kadar gidebilirsin maksimum, 30.haftadan sonra zorunlu durumlar olmadikca tavsiye etmeyiz demisti, riskli bi hamilelik olmamasina ragmen. Sen yine de doktoruna sor istersenArkadaşlar merhaba. Çarşamba gününe bilet almıştım 2 hafta memlekette vakit geçireyim diye ama 29. Haftamda olacağım. Doktora da randevu bulamıyorum. Önceki randevumda tatile gidebilirsin bir risk yok hatta denize girmen iyi olur demişti. Riskli mi olur acaba hala soru işaretleri var aklımda bu haftalar uçuş için, dönüşte de 32 olacağım keyfim için bebeğimi riske atmak istemiyorum. Ama gitmezsem bir daha uzun bir süre memlekete de gidemeyeceğim. Kararsız kaldım. Var mı benim gibi bu haftalarda seyehat eden?
Hayirli olsun insallah ben de cikolata ve kapi susu yaptirmayi dusunuyorum...cikolata icin henuz nerde yaptirsam karar veremedim ama kapi susumuzun modeli belliBen oyle hediye hiç düşünmedim çikolata olarak böyle yaptiracağim kizimin ismi ule bir de kapı susu bunlari begendim (bizimkiler pembiş olacak )
Ben varım, o haftamdayken arabayla epey yol yaptık git gel 1400 km olabilir. Sık sık mol verdik, dinlene dinlene gittik geldik çok iyi geldi hatta bana. Kısmet olursa 32 iznime ayrıldığımda da tatile gitmek istiyorum, bu defa doktora danışır öyle çıkarım. (Ayaklar bacaklar biraz şişmeye başladı benim) nefes darlığı ve çarpıntı hissi de biraz başladı. Doktorum bana önceden bunları yaşayacağımı söylediği için panik olmuyorum.Arkadaşlar merhaba. Çarşamba gününe bilet almıştım 2 hafta memlekette vakit geçireyim diye ama 29. Haftamda olacağım. Doktora da randevu bulamıyorum. Önceki randevumda tatile gidebilirsin bir risk yok hatta denize girmen iyi olur demişti. Riskli mi olur acaba hala soru işaretleri var aklımda bu haftalar uçuş için, dönüşte de 32 olacağım keyfim için bebeğimi riske atmak istemiyorum. Ama gitmezsem bir daha uzun bir süre memlekete de gidemeyeceğim. Kararsız kaldım. Var mı benim gibi bu haftalarda seyehat eden?
Bize uygun geldi gerçi bebek malzemeleri pek de ucuz değil en azından görerek alıyorsun üstünde deneyebilirsun lohusa takımı aldım ben de bir buçuk yıl aradan sonra ilk kez gittim hafta içi daha az kalabalık oluyor bebek malzemeleri satılan havuzlu han nispeten daha sakindiBu tip alışveriş yerleri çok pahalı olmuyor mu? Açıkçası ben Kapalıçarşı'dan Eminönü'nden falan hiç bir zaman uyguna bir şey bulamıyorum ne zaman gitsem. Gerçi bebek için hiç gitmedim, zaten pandemi oralar da kalabalık
Ocean mumy en iyisi diyorlar canım. Ben dışıni sevmedigimden kullanamiyorum. Çünkü akşama kadar ağzıma tadı geliyor. Oyüzden pregnacare multivitamin ve omega royal yazdi. Son 2 ay omega alimi cok önemli dedi
Elevit ve elenatal kullandım ikisindende çok memnun kaldım
Evet maalesef öyle bir madde var ona istinaden çağırabilirler ama anlaşmanıza ve gitmeyecek olmana sevindim canım
Ocean mummy kullanıyorum ben
Ocean mummy canim
Canım benim 28+3 te 1116 çıktı bende çok üzüldüm o günden beri daha dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme seninki gayet iyi..
Kızlar çok teşekkür ederimOcean mummy kullanıyorum ben canım. 12. Haftamdan beri biraz iştah açıyor ama haberin olsun. Birde regenesismax ı çok duydum. Eczanede çalışıyordum hamile kalmadan önce onunda çok kullanıcısı var. Ama doktoruna yine bi danış bence. Ben kendim başladım ocean mummye anan doktoruma söyledim oda iyi yapmışsın dedi. Lohusalık dönemi bitene kadar kullanmayı düşünüyorum.
Çok güzeller. Kapı süsüne özellikle bayıldım. Abimizde kolonya şişesi yaptık bunda da yapmazsak haksızlık olur gibi geliyor.Ben oyle hediye hiç düşünmedim çikolata olarak böyle yaptiracağim kizimin ismi ule bir de kapı susu bunlari begendim (bizimkiler pembiş olacak )
Tesekkur ederım aynen bende en yakınlarıma hatırs olsun istedimGüzel olmuş. Anlamlı bi hediye. Yazı daha bi güzel olmuş. Ben de düşünüyorum ne yaptırsam diye karar veremedim henüz. Oğlumda kolanya şişesi yaptırmıştım çok hoştu. Herkesin de çok hoşuna gitmişti. Şimdi farklı bi şey arıyorum. Çok gelen olacağını zannetmiyorum pandemiden dolayı, yine de hatıra kalsın istiyorum. Annemlere, kardeşlerime, kayınvalidelere, apartmanda samimi olduğum bir kaç komşum var onlara falan veririm. Zaten öyle dışarıdan birilerini de kabül etmem galiba.
Kızınızın ismi Ule miBen oyle hediye hiç düşünmedim çikolata olarak böyle yaptiracağim kizimin ismi ule bir de kapı susu bunlari begendim (bizimkiler pembiş olacak )
Teşekkür ederim canım doktorum Pazartesi gel dedi tekrar muayene etmeden gidip gitmeme konusunda yorumda bulunmayacak sanırım.Bende düşünüyorum hatta bizimkiler tam 32.haftama fln doğru gitmeyi düşünüyorlar memlekete bende 1 hafta kalmak istiyorum aslında ama daha konuşmadım doktorumla bu randevuda soracağım.
Ama riskli zamanlar 32 ve sonrası sizin problem olacağını sanmıyorum.
Teşekkür ederimCanim ben doktoruma tatil icin sormustum, haziranin ilk haftasina kadar gidebilirsin maksimum, 30.haftadan sonra zorunlu durumlar olmadikca tavsiye etmeyiz demisti, riskli bi hamilelik olmamasina ragmen. Sen yine de doktoruna sor istersen
Ben de çok bunaldım umarım bana da iyi gelir. Bayağı da ağırlaştı hareketlerim ama doğum öncesi memleket iyi gelecek.Ben varım, o haftamdayken arabayla epey yol yaptık git gel 1400 km olabilir. Sık sık mol verdik, dinlene dinlene gittik geldik çok iyi geldi hatta bana. Kısmet olursa 32 iznime ayrıldığımda da tatile gitmek istiyorum, bu defa doktora danışır öyle çıkarım. (Ayaklar bacaklar biraz şişmeye başladı benim) nefes darlığı ve çarpıntı hissi de biraz başladı. Doktorum bana önceden bunları yaşayacağımı söylediği için panik olmuyorum.
Kızlar çok teşekkür ederimBugun eczanede ocean mumy sordum sipariş üzerine getiriyorlarmış. Daha önce kullandığım vardı almak istemedim. sizden ricam dış kabının fotosunu paylasabilir misiniz biriniz doğru ürünü almak istiyorum.
Eyşan olacak Allahın izniyleKızınızın ismi Ule mi