2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 40 drc de 28 dk günlük program da yıkayacagm canım 3 saat ne yahu.. zaten temiz sadece tozu tekstil pisliği gitsin yeterli
40 derece hızlı programda yıkadım bende canım. Yarım saat sürdü gayette mis gibi oldu ortalık bebiş koktu İlk yıkama için çok uzun olması şart değil bence gayet temizler zaten maksat tozu gitsin ütüyle bakteriler ölsün.

Trendyol da böyle bi takım gördüm ama nasıl olur bilemedim.Yorumlarda kumaşı çok güzel pamuklu diye yazılmış.beden olarak Genelde de küçük gibi yazılmış ama bir kaç kişi de 6 aylık olana kadar kullandım hiç küçük değil demiş. Denk gelip inceleyen var mı?

Canım ben oglumda 1 sefer bebek programinda kullandim. Kıyafetler düdük gibi çıktı . Oyüzden max 1 saat 15 dakikalık program yetiyor.

Kızlar anahtarlık yaptrdım nasıl olmuseve zoyarete gelen yakınlarıma vermek ıcın
Güzel olmuş. Anlamlı bi hediye. Yazı daha bi güzel olmuş. Ben de düşünüyorum ne yaptırsam diye karar veremedim henüz. Oğlumda kolanya şişesi yaptırmıştım çok hoştu. Herkesin de çok hoşuna gitmişti. Şimdi farklı bi şey arıyorum. Çok gelen olacağını zannetmiyorum pandemiden dolayı, yine de hatıra kalsın istiyorum. Annemlere, kardeşlerime, kayınvalidelere, apartmanda samimi olduğum bir kaç komşum var onlara falan veririm. Zaten öyle dışarıdan birilerini de kabül etmem galiba.

Ben oyle hediye hiç düşünmedim çikolata olarak böyle yaptiracağim kizimin ismi ule bir de kapı susu bunlari begendim (bizimkiler pembiş olacak )

Eklentiler

• 9EAD9B08-A65B-49C8-B4DE-702FF8EBE68D.png
    413,6 KB · Görüntüleme: 114
  • 26623040-D5CF-4CF8-A09E-D3ADEE7D8519.png
    499,5 KB · Görüntüleme: 112
Bende düşünüyorum hatta bizimkiler tam 32.haftama fln doğru gitmeyi düşünüyorlar memlekete bende 1 hafta kalmak istiyorum aslında ama daha konuşmadım doktorumla bu randevuda soracağım.
Ama riskli zamanlar 32 ve sonrası sizin problem olacağını sanmıyorum.

Canim ben doktoruma tatil icin sormustum, haziranin ilk haftasina kadar gidebilirsin maksimum, 30.haftadan sonra zorunlu durumlar olmadikca tavsiye etmeyiz demisti, riskli bi hamilelik olmamasina ragmen. Sen yine de doktoruna sor istersen

Ben oyle hediye hiç düşünmedim çikolata olarak böyle yaptiracağim kizimin ismi ule bir de kapı susu bunlari begendim (bizimkiler pembiş olacak )
Hayirli olsun insallah ben de cikolata ve kapi susu yaptirmayi dusunuyorum...cikolata icin henuz nerde yaptirsam karar veremedim ama kapi susumuzun modeli belli

Eklentiler

• 20210507_135029.jpg
    196,9 KB · Görüntüleme: 93
Ben varım, o haftamdayken arabayla epey yol yaptık git gel 1400 km olabilir. Sık sık mol verdik, dinlene dinlene gittik geldik çok iyi geldi hatta bana. Kısmet olursa 32 iznime ayrıldığımda da tatile gitmek istiyorum, bu defa doktora danışır öyle çıkarım. (Ayaklar bacaklar biraz şişmeye başladı benim) nefes darlığı ve çarpıntı hissi de biraz başladı. Doktorum bana önceden bunları yaşayacağımı söylediği için panik olmuyorum.

Bize uygun geldi gerçi bebek malzemeleri pek de ucuz değil en azından görerek alıyorsun üstünde deneyebilirsun lohusa takımı aldım ben de bir buçuk yıl aradan sonra ilk kez gittim hafta içi daha az kalabalık oluyor bebek malzemeleri satılan havuzlu han nispeten daha sakindi

Ocean mumy en iyisi diyorlar canım. Ben dışıni sevmedigimden kullanamiyorum. Çünkü akşama kadar ağzıma tadı geliyor. Oyüzden pregnacare multivitamin ve omega royal yazdi. Son 2 ay omega alimi cok önemli dedi
Elevit ve elenatal kullandım ikisindende çok memnun kaldım

Evet maalesef öyle bir madde var ona istinaden çağırabilirler ama anlaşmanıza ve gitmeyecek olmana sevindim canım

Ocean mummy kullanıyorum ben
Ocean mummy canim

Canım benim 28+3 te 1116 çıktı bende çok üzüldüm o günden beri daha dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme seninki gayet iyi..

Kızlar çok teşekkür ederim Bugun eczanede ocean mumy sordum sipariş üzerine getiriyorlarmış. Daha önce kullandığım vardı almak istemedim. sizden ricam dış kabının fotosunu paylasabilir misiniz biriniz doğru ürünü almak istiyorum.

Tesekkur ederım aynen bende en yakınlarıma hatırs olsun istedim

Teşekkür ederim canım doktorum Pazartesi gel dedi tekrar muayene etmeden gidip gitmeme konusunda yorumda bulunmayacak sanırım.
Canim ben doktoruma tatil icin sormustum, haziranin ilk haftasina kadar gidebilirsin maksimum, 30.haftadan sonra zorunlu durumlar olmadikca tavsiye etmeyiz demisti, riskli bi hamilelik olmamasina ragmen. Sen yine de doktoruna sor istersen
Teşekkür ederim
Ben de çok bunaldım umarım bana da iyi gelir. Bayağı da ağırlaştı hareketlerim ama doğum öncesi memleket iyi gelecek.

Eklentiler

• IMG_20210605_094458.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…