2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun. Doktoru dinle bence hava çok sıcak bizde alışverişe çıktık nefes alamadım. Arabanın içinde boğuluyorum gibi geldi. Dikkat etkendine

Kızlar bebisi ters duran var mı
Benim 4 haftadır kafa yukarıda duruyor doktorumuz düzelmeye niyeti yok gibi diyor
Tam makat oturusunda nasıl düzelecek hiç bilmiorum

Benim oglum 37.haftada normal kafa gelişliyken 1 hafta sonra terse döndü ve makat gelisli oldu kordonda dolanmisti sezeryan oldum. Dogum sonrasi kalça çıkıklığı bakıldı problem yok dendi. Kızımda kafa sağ göğsüm altında ayaklar aşağida. Zaten mecbur sezeryan olacagindan takmiyorum kafaya. Yani anlık dönebiliyorlar daha doğuma kadar döbebilir

Cok tesekkur ederim bende gaz sancisi cekiyorum.. ondan olabilecegini bilmiyordum.. zaten gecti cok şükür.. tesekkur ederim

Doktora gittiniz mi.. gitmediyseniz gidin.. benim doktorum hamilelikte böbrek buyumesi olabileceğini söylemisti.. bende birsey cikmadi ama hala ara ara vuruyor sabaha kadar uyuyamiyorum..
Bir yorumda arkadas gaz sancisindan olabilecegini de yazmis.. belki öyle bisey de olabilir.. fazla kacirdiginizda mi oluyor ona dikkar edin..

Kizlar seker yuklemesi yaptirmadim ben.. yaptirmak istemistim ama son anda bir aksilik oldu kaldi.. yaptiramadim yani..
Aclik tokluga bakildi.. tokluk sekerim sinirin cok az üstü..
Yarin diyetisyene gidecegim..
Acaba diyet.mi yapmak gerekiyor yoksa ilac mi verir..

Merhaba. Bende de yuksek çıktı.. diyet mi yapiyorsunuz.. nasil besleniyorsunuz.. ne yapmak gerekiyor

Gittim... Maalesef böbrek büyümesi çıktı... Şuan 2. Dereceymiş... Yapılacak çok birşey yok. 3. Derece olursa kateter takıyorlar... Ama bu haftalarda sabitlenip ilerlemeyebilirmiş. Nasip artık ...

Bende imza atip çıktım dün hastaneden bi degisiklik yok ayni sızıntı var su idare eder deyip yatiriyorlardi bende evde takilacagim bakalim ama asla yatilmiyor evde
Ben sabah bir iki yere gittim geldim bittim resmen geldigimden beri yatıyorum çok şükür evde bana bakacak annem var yoksa bende yatamazdim ama en azindan 32 haftaya girsem rahatlayacagım cnm sende elinden geldigi kadar yatmaya çalış dün sabah normalde bakmalari lazimdi eve gondermek icin ama doktor amelyata girdi aksam 4 te cikisimi yapti inanirmisin nasil agladim dun cikmak istiyorum diye okadar gun dayandim dun cikacagim diye o piskolojiye girdim doktor yok diye sabah agladim cok sukur ciktik ama insallah kotu yapmamistirim sende cok cok dikatt ett

Geçmiş olsun. Doktoru dinle bence hava çok sıcak bizde alışverişe çıktık nefes alamadım. Arabanın içinde boğuluyorum gibi geldi. Dikkat etkendine
Valla geldigimden beri yatiyorum cok sukur simdi iyim insallah su onumde ki en az 2 haftayi da atlatiriz

Uyuz belirtilerine baktım uyuz değil ve bu akşam başladı uyuyamadım bile sanırım strese yaptım.
Bugun kızartma yedim birde cips yedim acaba onla ilgisi olabilir mi ya?
Canım yediğin birşey alerji yapmış olabilir. Ben ilk 5 ay sürekli kaşındım ve sürekli hergün bir küçük tabak kuruyemiş yiyordum meğerse badem yapıyormuş bademi kestim ve kaşıntıdan kurtuldum kolestaz için test yapıldı çıkmadı. Normalde bademe alerjim yoktu ama gebelikte olabiliyor böyle şeyler

cok cok sevindim canım senin daha 7-8 haftalıktan biliyorum
uzun yoldan kastın kaç saati ? bende şu sıra 7 saat bi yol gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum .
birde idrar yolu enfeksiyonu için sabah akşam aç karna bi bardak suya 3-4 damla limon sıkıp iç birde elma sirkesini su ile seyreltip oranı tahiret et .
bunu yapamazsan bazen evdeysen bezi bu suyla ıslatıp orana koyabilirsin. ben bunu yaptıgımdan beri rahatım birde şuan bile ayaklarımda corap var. bu arada 19-22 haftalar arasında 1000mg iki antibiyotik kullanmıştım

Gittim... Maalesef böbrek büyümesi çıktı... Şuan 2. Dereceymiş... Yapılacak çok birşey yok. 3. Derece olursa kateter takıyorlar... Ama bu haftalarda sabitlenip ilerlemeyebilirmiş. Nasip artık ...
Canım geçmiş olsun senin mi yoksa oğluşun mu böbrek büyümesi ben tam olarak anlayamadım sen sakin ol bak o kadar şeye rağmen oğluşun sağ salim yerinde büyüyor kilosu artıyor çok şükür

Aman çıkma yat dinlen evde canım hic evdeyim diye çıkmaya kalkmaya çalışma nolur

kan sulandırıcıyı neden verdiler canım?

kan sulandırıcıyı neden verdiler canım?
Yatmam gerektigi için hiç yataktan kalmamam lazım normalde bir tek wc için kalkıyorum bir de akşamlari düş için yemegimide yatakta yiyorum 0.3mm rahim agzi kisaligim doktor ayak durmama bile izin vermiyor bebek gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…