2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ahh bu pıhtılaşma sorunları bende de war maalesef 9+6 hafta kan sulandırıcı iğne. daha şimdiden kollarım kevgire döndü
9+6 derken ozaman mi basladi doktor anlamadim canim ne zaman basladi bide gobekten vurmuomusun yumusak etlerden vuruluo die biliorum seker ignesi gbi cok gecmis olsun insallah sag salim aliriz bebeklermizi kucagimiza

kızlar kanamam başladığı gün artmaya başladı regla göre ilk gün için fazlaydı ve bel ağrısı çok şiddetliydi hatta regl ağrılarımı neredeyse vucudumun tamamında hissederdim. 2 gün işe bile gidemedim bel ağrısından acile gittim beta hcg yaptılar sonuç : 6,33 çıktı gebelik yeni oluşmuş ve muhtemelen atıyosun şuan dediler oradaki ebe 2 günü bir yaptır testi dedi hatta yarın gel yine yaptır dedi. dünde gittim ebe eğer kan değerin dünkne göre düşerse atıyosun demekki de daha çok yeni oluşuyor olabilr dedi. sonuç:4,22 çıktı. benim adet döngüm hiçbirzaman erken olmaz aksine 1,2 gün atlar. Bebiş mutluluğunu yaşayamadan gitti.

ahh bu pıhtılaşma sorunları bende de war maalesef 9+6 hafta kan sulandırıcı iğne. daha şimdiden kollarım kevgire döndü
Bunu nasıl anlıyorsunuz ? Çok şükür benim herşey yolunda kalp atışını da duyduk ama yani kalbi atan bebekler varmış kürtaj ile bitmiş bende çok korkuyorum kalbini duymak bile yetmiyor bazen. Pıhtılaşmayi nasıl anlayabiliyorsunuz.

Hayirli sabahlar anneler nasilsiniz?Bende eski kasik bel agrilari kalmadi cok dehset agriyordu cok sukur iyiym simdi.Goguslerimin biraz dolgunlastigini hissediorum bide arada sol tarafa batmalar oluyor.Dunde unutup kizimi kucagima aldim biraz sanci oldu ama smdilik bisey yok insallah bisey olmaz

Birden fazla dusuk yasayanlara yapilio canim kan veriosun benimki 20 gunde cikmisti sonucu .kimseyi tedirgin etmek istemem ama oyle oluo kalbini duydum hersey tamam diosun ama gdiosun bi ogreniosunki kalbi durmus cok kotu bisey rabbim kimseye yasatmasin Bebeklerimiz Rabbime emanet insallah hic bi sknti ysamadan 9 ayi doldururz saglicakla dgmlarmizi yaparz

9+6 derken ozaman mi basladi doktor anlamadim canim ne zaman basladi bide gobekten vurmuomusun yumusak etlerden vuruluo die biliorum seker ignesi gbi cok gecmis olsun insallah sag salim aliriz bebeklermizi kucagimiza
eksik yazmışım bende onu şimdi fark ettim. 9 ay gebelik boyunca ve 6 hafta lohusalıkta da wuruluyorum. ilk doğumumda da o şekilde yapmıştık. ben koldan wurulmayı tercih ediyorum. kol, bacak weya karından wurulabiliyorsunuz. ben kendim wuramıyorum maalesef eşim vuruyor saolsun.

özel testi var. genetik bir test. faktör5 leiden gen mutasyon ismi. bu rahatsızlık bebeği hiç etkilemeyedebilir weya herhangi bir ayda da etkileyebilir. pıhtı oluşturup bebeğe giden damarlardan birini tıkayıp anne karnında bebek ölümlerine sebep olabiliyor maalesef. inş. hiçbirimizin başına gelmez

heey daha gitmedin dimi?? biz cuma günü kalp atışı duyduk. sat ımız aynıydı seninle. inş sen de gittiğinde duyucaksın en güzel ses.Allah 2. kez duymayı nasip etti
normalde hafta basında çağırmıstı ama çalıştıgım için ve henüz kimseye söylemek istemediğim için haftasonuna alıyorum randevularımı canım ondan azıcık geç oldu ama geç olsun güç olmasın inşallah duyarız

Canom ilkinde bende kasık ağrısı bel ağrısı çoktu.yürüyüp oturamıyordum batmalar bacakta çekilmeler çoktu.Bunda hiç birşey hissetmedim.hatta zumbaya gidiyordum dünya kadar ağırlık kaldırıyordum.hafif hafif kasık ağrım karında şişlik gaz sancısı ve göğüs hassasiyeti var arada.sabahları aç uyanıyorum bi de bir haftadır sinüzit var çok hastayım.bende de bulantı yok henüz.Bugün 5+1 im.

Amin inşallah dua etmekten başka çaremiz yok inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz bebeklerimizi Allah'a emanet işte bilemiyoruz herşeyi de kontrol edemiyoruz ne gelirse allahtan...

Amin inşallah gereksiz kuruntularm başladi. Herşeyin yolunda gitmesi beni huzursuz ediyor mutlu olmaya herşeyin bu kadar iyi gitmesine o kadar alışık değilim ki

Hmm anladim son 3 ay birakilmiomuydu igne ben ole duymustum .ilk defa kullanacam ben bakalim insallah kndim vurabilrm vuramasamda esim vurur.prki kac haftalikken baslamstnz

Hmm anladim son 3 ay birakilmiomuydu igne ben ole duymustum .ilk defa kullanacam ben bakalim insallah kndim vurabilrm vuramasamda esim vurur.prki kac haftalikken baslamstnz
Canım hamile olduğunu öğrendiğin gün başlanıyor iğnelere.Lohusalıkta bile kullanılıyor.benim doktorum farklı bir şehirde tel üzerinden hamile olduğumu bildirdim hemen iğneye başlattı onun yanında bebek aspirini bile kullanıyorum.

Bir kere kendiniz cesaret edip yaparsanız devamı gelir.youtube de videolar var şeker iğnesi gibi göbek deliğinin 4 parmak uzaklığına sıktırıp yapabiliyorsun.biraz acı veriyor ama bebek için katlanılır.

Oğlum hep kucağımda sanırım hissediyor kuzum mecbur alıyorum Allahın izniyle miniklerimizede bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…