2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ceviz yiyorsan ondandır bende normalde kabızdım şimdi çok şükür rahat çıkıyorum. Ara öğünler ve cevizin faydası olduğunu düşünüyorum. Birde su iki litre içiyorum.
Hamilelik öncesi bende hep kabızlık çekerdim ishal nedeniyle sıvı kaybım oluyor 4 litre falan içiyorum su ben salı günü bi gitcem kalp atışı için ishale nediycek bakalım

Hamilelik öncesi bende hep kabızlık çekerdim ishal nedeniyle sıvı kaybım oluyor 4 litre falan içiyorum su ben salı günü bi gitcem kalp atışı için ishale nediycek bakalım
Bende cuma inşallah kalp atışı için gideceğim. Doktorun içini rahatlatır canım. 4 litre içsem bayılırım sanırım iki litre Bebişlerim hatırına içiyorum

İyi geceler kızlar.İnsallah bende temmuz annesi olurum gebelik sağlıkla ilerlerse..
3ay önce kalp atışı alinamadigindan kürtaj olmak zorunda kaldim gelişimi 5hafta civarlarında kalmıştı.
Mart anneleri grubundaydim kısmet olmadı.İnsallah bu sefer kısmet olur bat 19ekim
2gun sonra şuan idrar testi ile öğrendim.Bu hafta gitmeye calisacagim kan testineHepimize sağlıklı gebelikler diliyorum..

Ben sizi hatırlıyorum.Ben de o gruptaydım ve ben de 3ay önce kalp durmasından kürtaj olmuştum.Şu an ben de hamileyim inşallah bu kez sağlıklı olurlar.

Ya hafif lekem geldi benim ama çok az paniklemeli miyim eşimde işte oğlumda böyle olmamıştı hiç.
Geçen hafta bende de olmuştu k.rengi akıntı. Önce acilden devlet hastanesine gittim hiç bir müdahalede bulunmadılar korkma olur böyle dediler. 2 gün sonra özele kendi doktoruma gittim düşük önleyici iğne yaptı her ihtimale karşı. Ama ilk haftalarda olur böyle dedi. Kalp atışı oluştuğunda da olabiliyormuş kanama. İnşallah atlatacağız sağlıkla bu ilk ayları..

Gün geçtikçe artıyor sat a göre 6+3 ultrasonagöre 7+1 ve yaşam kalitem sıfır yemek yiyemiyorum.. doktor ilaç verdi bulantı için ama korkup kullanmadım bilmiyorum ne olcak böyle
Ben de çok fenayım önce iştahsızlık başlamıştı 2 gündür de bayılacak gibi oluyorum haftasonunu yatarak geçirdim.

ahh bu pıhtılaşma sorunları bende de war maalesef 9+6 hafta kan sulandırıcı iğne. daha şimdiden kollarım kevgire döndü

Bende bu gün doktora gideceğim kalbini duymak için inşallah sorun yoktur diğer şeylere katlanacağız anne olmak

Ben sizi hatırlıyorum.Ben de o gruptaydım ve ben de 3ay önce kalp durmasından kürtaj olmuştum.Şu an ben de hamileyim inşallah bu kez sağlıklı olurlar.
Alyaliya Az önce form geçmişine baktım canım..2020mart annelerinde yazmışsın hatta benim yazdıklarıma cevap yazmışsın kalp atışı alinamadiginda..Ve o zamanlar senin belirtin yokmuş pek ondan korkmuşsunBayramdan sonra ogrenmissin sende.Tekrar kaybın için hatta kayıpların için (çok zor zamanlar atlatmissin)başın sagolsun canım seninde.Biliyormusun bu belirti olayına bende takıldım çok mesela ilk gebeligimde belirtilerim mide bulantısı,koku hassasiyeti hariç herşey vardı.Goguslerim aşırı şişti üzerine yatamiyodum belim,kasıklarım çok ağrıyordu batmalar vardı.Rahim bolgem kasiliyordu.Kalp atışı durduğunda bilmediğim dönemde belirtiler azalmıştı 2gundurde baş ağrım vardı ishal olmuştum ve sol boşluğundan omzuma yayila ağrı.Ama bunların düşük belirtisi olabileceği alkma gelmemişti çünkü kanama lekelenme olmamisti.
Yanlız bı gece çok şiddetli uykumdan uyandıran kivrandirici ağrı yaşadım doktora bunu söyledim bebekte hiç birşey görülmedi iyiydi kese.2hafta sonra Kalp atışı için çağırdı.O 2hafta geldiğinde bebeğin ne hikmetse tamda o haftada yani kivrandirici ağrıyı yaşadığım haftata gelişiminin durduğunu öğrendik.Ben burda bı ihmal söz konusu olduğunu düşünüyorum.Tabi o ara acidan kurcalayamadim ağlamaktan.
Ve şimdiye gelirsek henüz yine bulantım yok.En belirgin belirtim diz bacak sizlamasi agirmasi.Basim çok ağrıyor ama benim boyun bolgem genelde çok agrir ondan da olabilir birde 20lik dış cikartiyorum çenem çok ağrıyor oda başıma vurabilir.
Ama bu gebeligimde bekirtilerim çok hafif ilki gibi değil o yüzden bende korkuyorum boş gebelik kimyasal gebelik..vs Allahim korusun.Arada kabızlık çekiyorum.Bir anda sicaklama fln hafif kasık ağrısı bu kadar.Sende var mı belirti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…