2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimde öğrendiğimde 2500 civarındaydı 5 haftalıkta normal bi değer diye biliyorum.

Canım benimde son adet tarihim 13 Ekim. Tam 5+0 dayım bende. Hesaplamaya vurunca benim de şu an değerim 4800-5000 falan şu an muhtemelen. Hatta daha fazladır. Merak etme yani bi sıkıntı yoktur. Korkma hiç. Dün keseyi gördük bizde. 2 hafta sonraya kalp atışına gidecez. Doktora gittiğinde sende keseyi görürsün hayırlısıyla ☺

Teşekkür ederim yorumun için.Ben 4+4 te 5binlerde olduğunu öğrendim değerin çok önemi yok ultrason görüntüsü lazım dedi salı günü bakalım ne diyecek.sizde belirtiler var mı?

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benimde öğrendiğimde 2500 civarındaydı 5 haftalıkta normal bi değer diye biliyorum.
Taşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah salı günü gittiğimde net olarak öğrenirim inşallah

Canım benim 4+6 da 7850 ydi çok değil seninki de

Teşekkür ederim yorumun için.Ben 4+4 te 5binlerde olduğunu öğrendim değerin çok önemi yok ultrason görüntüsü lazım dedi salı günü bakalım ne diyecek.sizde belirtiler var mı?

Aaa öyle miii ben yeni öğrendiniz olarak anladım. O zaman bence de çoğul gebelik olabilir canım canım bende bi belirti yok. 3+4te öğrendim bende. O zaman 2 günlük bi bulantım oldu sadece ve ona nazaran gebelik testi yaptım ve çıktı. Sonra geçti bulantı zaten. Sadece göğüslerim şiş şu an, ve yüz üstü uzandığımda sızlıyor biraz o kadar

Hayırlı akşamlar kızlar.. Yatılı misafirlerim vardı girip bakamadım topike inşallah iyisinizdir ben ayakta fazla kaldığım zamanlarda alt tarafimda kemiklerim kirilacakmis gibi bir ağrı oluyor.. Bunu oğlumda doğum anında yaşamistim...simdiden neyin nesi anlayamadm

Sat benimde 3 ekim canım mide bulantın oluyor mu

Ceviz yiyorsan ondandır bende normalde kabızdım şimdi çok şükür rahat çıkıyorum. Ara öğünler ve cevizin faydası olduğunu düşünüyorum. Birde su iki litre içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…