Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyim..nefes alamıcakmışım gibiayakta fazla kalınca benimde belimin altı kopacak gibi ağrıyor
İnşallah tez zamanda geçer durumunGün geçtikçe artıyor sat a göre 6+3 ultrasonagöre 7+1 ve yaşam kalitem sıfır yemek yiyemiyorum.. doktor ilaç verdi bulantı için ama korkup kullanmadım bilmiyorum ne olcak böyle
Geçen haftalarda bulanıyor sanıyordum ama bu hafta başı inanılmaz bulantım var meğer daha önce yaşadığım bulantı değilmiş bide ishal var fenalardayımSat benimde 3 ekim canım mide bulantın oluyor mu
Hamilelik öncesi bende hep kabızlık çekerdim ishal nedeniyle sıvı kaybım oluyor 4 litre falan içiyorum su ben salı günü bi gitcem kalp atışı için ishale nediycek bakalımCeviz yiyorsan ondandır bende normalde kabızdım şimdi çok şükür rahat çıkıyorum. Ara öğünler ve cevizin faydası olduğunu düşünüyorum. Birde su iki litre içiyorum.
Bende cuma inşallah kalp atışı için gideceğim. Doktorun içini rahatlatır canım. 4 litre içsem bayılırım sanırım iki litre Bebişlerim hatırına içiyorumHamilelik öncesi bende hep kabızlık çekerdim ishal nedeniyle sıvı kaybım oluyor 4 litre falan içiyorum su ben salı günü bi gitcem kalp atışı için ishale nediycek bakalım
Bebem için canım fedaBende cuma inşallah kalp atışı için gideceğim. Doktorun içini rahatlatır canım. 4 litre içsem bayılırım sanırım iki litre Bebişlerim hatırına içiyorum
Canım merak ettim nasıl oldu lekelenmelerinmaalesef yok telefonu
Kahverengiydi şuana kadar birdaha olmadı şükür inşallah olmaz
Benimde belim resmen kilitleniyor kızlar dinlenmedende geçmiyorBende öyleyim..nefes alamıcakmışım gibi
Peki fitil falan kullanıyor musunuz?Bana doktor fitil verdi ağrı falan yaşarsan bu hafifletir dedi.gerçekten de ağrım yok o kadarBenimde belim resmen kilitleniyor kızlar dinlenmedende geçmiyor
Sabah bi daha oldu sonra olmadı farkettimki yorgunluktan oluyor çünkü dışarı çıkmıştık sonra oldu. Akşama kadar oğlumla uzanarak ilgilendim şimdilik iyiyim şükür sağol canımCanım merak ettim nasıl oldu lekelenmelerin
Ben sizi hatırlıyorum.Ben de o gruptaydım ve ben de 3ay önce kalp durmasından kürtaj olmuştum.Şu an ben de hamileyim inşallah bu kez sağlıklı olurlar.İyi geceler kızlar.İnsallah bende temmuz annesi olurum gebelik sağlıkla ilerlerse..
3ay önce kalp atışı alinamadigindan kürtaj olmak zorunda kaldim gelişimi 5hafta civarlarında kalmıştı.
Mart anneleri grubundaydim kısmet olmadı.İnsallah bu sefer kısmet olur bat 19ekim
2gun sonra şuan idrar testi ile öğrendim.Bu hafta gitmeye calisacagim kan testineHepimize sağlıklı gebelikler diliyorum..
Çok üzüldüm..İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliklerimiz güzel haberler duyarızBen sizi hatırlıyorum.Ben de o gruptaydım ve ben de 3ay önce kalp durmasından kürtaj olmuştum.Şu an ben de hamileyim inşallah bu kez sağlıklı olurlar.
Geçen hafta bende de olmuştu k.rengi akıntı. Önce acilden devlet hastanesine gittim hiç bir müdahalede bulunmadılar korkma olur böyle dediler. 2 gün sonra özele kendi doktoruma gittim düşük önleyici iğne yaptı her ihtimale karşı. Ama ilk haftalarda olur böyle dedi. Kalp atışı oluştuğunda da olabiliyormuş kanama. İnşallah atlatacağız sağlıkla bu ilk ayları..Ya hafif lekem geldi benim ama çok az paniklemeli miyim eşimde işte oğlumda böyle olmamıştı hiç.
Ben de çok fenayım önce iştahsızlık başlamıştı 2 gündür de bayılacak gibi oluyorum haftasonunu yatarak geçirdim.Gün geçtikçe artıyor sat a göre 6+3 ultrasonagöre 7+1 ve yaşam kalitem sıfır yemek yiyemiyorum.. doktor ilaç verdi bulantı için ama korkup kullanmadım bilmiyorum ne olcak böyle
ahh bu pıhtılaşma sorunları bende de war maalesef 9+6 hafta kan sulandırıcı iğne. daha şimdiden kollarım kevgire döndüTum gruplara katilayim bari merhaba hanimlar son adet tarihim 9 ekim di carsamba gnu 120 degerle hamileligimi ogrendim cumada 371 oldu daha muayene olmadim doktorum 1 hafta sonra cagrdi.Bende pihtilasma sorunuda var sulandrici kullandim hamilelikten once ve devam ediorum igneye baslayacak doktor benimle ayni tarihli olan varmi? Siz ne ddrumdasiniz bana degerim biraz dusuk gbi gelio haftama gore ama bilemedim
Bu gün kontrolüm var bakalım ne dycek doktorBende öyleyim..nefes alamıcakmışım gibi
Bende bu gün doktora gideceğim kalbini duymak için inşallah sorun yoktur diğer şeylere katlanacağız anne olmakGeçen hafta bende de olmuştu k.rengi akıntı. Önce acilden devlet hastanesine gittim hiç bir müdahalede bulunmadılar korkma olur böyle dediler. 2 gün sonra özele kendi doktoruma gittim düşük önleyici iğne yaptı her ihtimale karşı. Ama ilk haftalarda olur böyle dedi. Kalp atışı oluştuğunda da olabiliyormuş kanama. İnşallah atlatacağız sağlıkla bu ilk ayları..
Ben de çok fenayım önce iştahsızlık başlamıştı 2 gündür de bayılacak gibi oluyorum haftasonunu yatarak geçirdim.
Alyaliya Az önce form geçmişine baktım canım..2020mart annelerinde yazmışsın hatta benim yazdıklarıma cevap yazmışsın kalp atışı alinamadiginda..Ve o zamanlar senin belirtin yokmuş pek ondan korkmuşsunBayramdan sonra ogrenmissin sende.Tekrar kaybın için hatta kayıpların için (çok zor zamanlar atlatmissin)başın sagolsun canım seninde.Biliyormusun bu belirti olayına bende takıldım çok mesela ilk gebeligimde belirtilerim mide bulantısı,koku hassasiyeti hariç herşey vardı.Goguslerim aşırı şişti üzerine yatamiyodum belim,kasıklarım çok ağrıyordu batmalar vardı.Rahim bolgem kasiliyordu.Kalp atışı durduğunda bilmediğim dönemde belirtiler azalmıştı 2gundurde baş ağrım vardı ishal olmuştum ve sol boşluğundan omzuma yayila ağrı.Ama bunların düşük belirtisi olabileceği alkma gelmemişti çünkü kanama lekelenme olmamisti.Ben sizi hatırlıyorum.Ben de o gruptaydım ve ben de 3ay önce kalp durmasından kürtaj olmuştum.Şu an ben de hamileyim inşallah bu kez sağlıklı olurlar.