2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar 1 haftadır mide bulantısından canım çıktı Sadece yatıyorum hiç bir şey yapamıyorum.Bulantı için ne yesem fayda etmiyor.Ekmek,çubuk kraker,zencefil çayı vs denedim bana mısın demiyor Böyle olup çözüm bulabilen var mı ?

Bende çok merak edıyorum canım yaa banada bu gıttıgımde dınletmedı kucuk dedı 1 ay sonra cagırdı dınletırlermı hıcbır fıkrım yok devlet olunca fıkır dahı yurutulmuyor

Bende çok merak edıyorum canım yaa banada bu gıttıgımde dınletmedı kucuk dedı 1 ay sonra cagırdı dınletırlermı hıcbır fıkrım yok devlet olunca fıkır dahı yurutulmuyor
Devletin dinleteceğini pek sanmam. Hemen ultrason cihazını koyar koymaz bebeği gördü, kalp atışını gördü. Mübarek kadın pek bi tecrübeliydi herhalde, yaşı epey büyüktü zaten :))) özele gidicem birgün ama ne zaman bilmem.

Benımkı genctı ama tam dedıgın gıbı oldu cıhazı karnıma koymasıyla bebegı gordum kalbıde atıyor bak burda dedı ve bu kadardı muayene cok hızlı gecıyor soru dahı soramıyorum

Kızlar benim bi derdim var
Neden bilmiyorum ama Allah korusun bebeğimde bi sağlık problemi olur mu endişesi içindeyim. Korkuyorum.
İlkinde böyle endişeler yaşamamıştım, rüyamda da görmüştüm oğlumu, sapasağlam ve gördüğüm gibi de doğdu çok şükür. Aslında bunu da gördüm, çok şükür sağlıklı bir oğlum daha oldu rüyamda ama benim içimdeki bu korku nedir bilmiyorum. Sizde de var mı?

Al benden de o kadar sanki her an bir aksilik olmasını bekler gibiyim

Ben o duyguyu bilmediğim için doğum ve sonrasını düşünemiyorum bile insallah o günlere gelirim ne diyim. Psikiyatrist çok iyi olur evet
İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz. Seninle de aynı aynı bekleyeceğimiz hiç aklıma gelmezdi :))

Slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bişey sorucam bende hiç bir belirti yok henüz ya ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bir şey arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ıslaklık hissi oluyor sanki adet olmusum gibi WC ye koşuyorum

Bende de bu durum var.Dışarda okulda özel eğitim gören çocukları görünce aklıma geliyor acaba benim çocuğum olursa sağlıklı mı olacak diye.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Tabi allahtan gelene yapacak birşey yok.

Benim doktorum ilk randevuda idrar tahlili istemedi.Kan istedi sadece.Normal mi bu?Ya enfeksiyon falan varsa?Bir de boy kilo ölçülüyor mu?Bana sordu direkt bilgisayarına not etti.Özel bir de.

O endişe hepimizde var canım. İçini ferahlat. Burundan derin nefesler alıp ağzında uzun sürede ver. Bilinmeyen bir bekleyiş bu. Ne gelirse Allahtan diyip en güzelini dile. Kötü düşünüp kötüyü çağırma. Sağlıklı olmasını niyet et gerisini Allaha bırak. Şuan senin yapacağın duadan başka birşey yok. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Belirtilere takılmayın. Herkeste her belirti olmuyor. Aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile aynı belirtiler olmuyor. Hem bakın ağrı ve akıntı belirtiniz varmış. Bunlarda herkeste olmuyor mesela. Sağlıkla gelsinler inşallah. Stres yapmayın bunları.

Kızlar acil yardım çok üzgünüm bugün doktora gittim,kese var ama bebek yok dedi geç döllenme olmuştur dedi bir hafta sonra tekrar kontrole gel dedi, kalp atisi için...normal mi bu ..

Buranın da bunda etkisi olduğunu düşünüyorum maalesef eski kötü tecrübelerini pat diye yazanlar oluyor insan ister istemez bende de mi olur düşüncesine giriyor en azından bende öyle oluyor keşke yazmasalar

Kızlar acil yardım çok üzgünüm bugün doktora gittim,kese var ama bebek yok dedi geç döllenme olmuştur dedi bir hafta sonra tekrar kontrole gel dedi, kalp atisi için...normal mi bu ..
Kalbinizi ferah tutun öncelikle.Cihaz farklılığı bile etkileyebiliyor.Şu an kaç haftalıksınız?

Canım benimde yok merak etme bugün doktordan geldım bebisimi gördüm doktorum herkes aynı olmaz aynı anne iki hamilelikte bile farklı oluyor dedi maşallah de kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…