2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yok canım sadece femara kullandim ama onu da saati saatine kullanmadım
Doktor kontrolünde kullanmadın yani. Ben de bu ay doktora sormadan femara kullanmıştım. Ama 10. Gün kontrole gittim. Bir adet 20 mm yumurtam gelişmiş. Sonra önemli günleri değerlendirdik. Ama gününde adet oldum. İşe yaramadı.

Doktor kontrolünde kullanmadın yani. Ben de bu ay doktora sormadan femara kullanmıştım. Ama 10. Gün kontrole gittim. Bir adet 20 mm yumurtam gelişmiş. Sonra önemli günleri değerlendirdik. Ama gününde adet oldum. İşe yaramadı.
Demek ki pek kafaya takmamak gerekirmiş. Sence kaç haftalık gebelik vardır eşime soylemek istemiyorum şuan bide sürekli evrene mesaj yolluyom ben hamileyim diye bı şeyi çok tekrar edersem gerçek olurmuş ya 😂

Demek ki pek kafaya takmamak gerekirmiş. Sence kaç haftalık gebelik vardır eşime soylemek istemiyorum şuan bide sürekli evrene mesaj yolluyom ben hamileyim diye bı şeyi çok tekrar edersem gerçek olurmuş ya 😂
Bence 3 hafta. Femara kullandınız. İğne kullanmadığınız için geç çatladı geç döllendi. Yarın aile hekimde kan testini tekrarlayın. İki günde bir tekrar edersiniz. Düzenli yükselirse sorun yoktur. Yarın doktorla konuştuktan sonra müjdeyi verirsin eşine. Ne güzel duygular ya ♥️

Bence 3 hafta. Femara kullandınız. İğne kullanmadığınız için geç çatladı geç döllendi. Yarın aile hekimde kan testini tekrarlayın. İki günde bir tekrar edersiniz. Düzenli yükselirse sorun yoktur. Yarın doktorla konuştuktan sonra müjdeyi verirsin eşine. Ne güzel duygular ya ♥️
Ya çok teşekkür ederim ❤️ darısı hayırlısıyla senin başına güzelim dualrimdasin bundan sonra 🙏🤲

Canım eşin hangi takviyeyi kullandı özellikle ileri hareketli sperm sayısı hatta morfoloji bile artmış
Sao fert diye bir ilaç vşönerdi iki doktora gitdik ikiside onu önerdi bizi 2 kutuda bunaonuca getirdi düzenli yutmadı bide
IMG_8568.jpeg

İleri hareketli sayısı kaçtı acaba? Geçmişe bakmadım da şimdi gördüm. Benim eşimin sıfır
İleri hareketde ve sayıda artış çok güzel oldu doktor ilacı bırakmasın dedı bız 4 kutu bitirmemiz gerekirken eşim 2 kutuyu zorla içdi şimdimetkisini gördü ya içer artık ama bu multıvıtamının etkısı çok güzelmiş arkadaşımda eşine 1 ay kullandırdı aşılama yaptırdılar ilk de tutdu

X