2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım hamile olduğunu öğrendiğin gün başlanıyor iğnelere.Lohusalıkta bile kullanılıyor.benim doktorum farklı bir şehirde tel üzerinden hamile olduğumu bildirdim hemen iğneye başlattı onun yanında bebek aspirini bile kullanıyorum.
Ben doktoruma ulasamadim baska dktra gttim oda bi emin olalim dis mi sagliklimi bilmem ne dedi geride doktruma msj attim oda 1 hafta sonra gel dedi bende zaten hamile kalmadan sulandrcya baslamstim ona devam ediorum herlde keseyi yada bebegi gornce verecek benimkide

Ben doktoruma ulasamadim baska dktra gttim oda bi emin olalim dis mi sagliklimi bilmem ne dedi geride doktruma msj attim oda 1 hafta sonra gel dedi bende zaten hamile kalmadan sulandrcya baslamstim ona devam ediorum herlde keseyi yada bebegi gornce verecek benimkide
Olabilir bazıları da daha hamile kalmadan başlatıyor iğneye.Herkesin tekniği başka.

Bir kere kendiniz cesaret edip yaparsanız devamı gelir.youtube de videolar var şeker iğnesi gibi göbek deliğinin 4 parmak uzaklığına sıktırıp yapabiliyorsun.biraz acı veriyor ama bebek için katlanılır.
O konuda kendime guveniyir gbiyim yapabilirim die dsnuorum ama bakalim zaten bol bol gobek var hissetmem bile belkide yagdan 😄😄

Kizlaaar nasılsıniz...
Benim bugün 6+1
Sabah wc den sonra kahverengi kanama oldu. Hemen doktorum gittik. Hiç bir sorun gözükmesi. Hatta kesen Cook güzel büyümüş dedi. Her ihtimale karşı progestan verdi ona başladım. Kan verdim geldim. Şimdi sonuçlarım çıktı betahcg 10bin kusur çıkmış. Doktorum çok ciddi bir katlama var tek yumurta ikizi olabilme ihtimali var dedi 😄
Haftaya kalp atışını duymaya gidicem❤️❤️

iyiyiz şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyor? 2 Aralığa çok var yahu kalp atışına mı :emir_bebek:
İyidir canım çok şükür. Bugün sadece sol tarafım acıyor. Kalp atışını duyarız herhalde o güne bakalım. Devlet dinletirse tabi. Aslında bana erken geliyor, kalp atışını gördü zaten doktor. İki hafta sonra gel demişti, tahlil yapacakmış bide. Aman onları da yaptırsam mı emin de değilim. Kanıma tsh ıma bakıldı nasıl olsa. Hepatit hıv falan da bakıldı. Sizzde nelere bakıldı

İyidir canım çok şükür. Bugün sadece sol tarafım acıyor. Kalp atışını duyarız herhalde o güne bakalım. Devlet dinletirse tabi. Aslında bana erken geliyor, kalp atışını gördü zaten doktor. İki hafta sonra gel demişti, tahlil yapacakmış bide. Aman onları da yaptırsam mı emin de değilim. Kanıma tsh ıma bakıldı nasıl olsa. Hepatit hıv falan da bakıldı. Sizzde nelere bakıldı
benim bunlara bakıldı canım
Ekran Alıntısı.JPG

Kizlaaar nasılsıniz...
Benim bugün 6+1
Sabah wc den sonra kahverengi kanama oldu. Hemen doktorum gittik. Hiç bir sorun gözükmesi. Hatta kesen Cook güzel büyümüş dedi. Her ihtimale karşı progestan verdi ona başladım. Kan verdim geldim. Şimdi sonuçlarım çıktı betahcg 10bin kusur çıkmış. Doktorum çok ciddi bir katlama var tek yumurta ikizi olabilme ihtimali var dedi 😄
Haftaya kalp atışını duymaya gidicem❤️❤️
Kesene baktığında tek mi çift mi görünmedi mi

Kizlaaar nasılsıniz...
Benim bugün 6+1
Haftaya kalp atışını duymaya gidicem❤❤
Ay boyle ikiz haberlerini alinca benimde canim cekio ama zor is senin adina cok sevindim cok tatli ya massallah insallah hayirlisiyla ikizlerdir

Benim migdem e$kiyor ya dun aksam ne yemistim emin degilim ama baya bi aci su gelecek gbi bogazm yandi bu sabahta biraz oyleydi

ooo hiç benim gibi tezcanlı birine göre değilmiş o doktor saçını başını yolarım valla 6 hafta ne kız :KK70:

Yapacak bişeyleri yok ki doktorlarında. Test istedi bir sürü. Kanama olursa ara dedi sadece. 2 numara olunca rahat bizimki. İlkinde 3 haftada bir gitmişim ultrason görüntülerne bakınca farkettim

Yapacak bişeyleri yok ki doktorlarında. Test istedi bir sürü. Kanama olursa ara dedi sadece. 2 numara olunca rahat bizimki. İlkinde 3 haftada bir gitmişim ultrason görüntülerne bakınca farkettim
orası öyle ama vesvese yapıyorum her şey yolunda mı diye ilkin heyecanı bizimki de :110:

Hmm anladim son 3 ay birakilmiomuydu igne ben ole duymustum .ilk defa kullanacam ben bakalim insallah kndim vurabilrm vuramasamda esim vurur.prki kac haftalikken baslamstnz

Bende oluyorum bu iğneyi koldan daha rahat oluyor. İğneden korkan biri olarak eşim kolumu sıkıyor ben iğnemi kendim vuruyorum. sıkıntı yapmayın yani hiç acımıyor sadece 5dk ilacın yakma süresi var :)

X