- 20 Ağustos 2022
- 4.070
- 3.405
Hayırlı güzel haber al inşallahZar zor bekledim, negüzel hergün yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı güzel haber al inşallahZar zor bekledim, negüzel hergün yap
Naptın canımmm yapmadın mı merak ettimTamam canm yapıp atarım sana
ProgesteronBenimde bat 30 .Kasik batmalarım var regl olacağım sanirim .Bugün hormon testleri verdim .Progesteron 7.15 bu yumurtladığımı mı gösteriyor doktorla konuşamadım henüz kafam çok karisti .Ovulasyonda koyulugu 17 ve 23 kasımda gördüm ama tam da koyu değil gibi ne zaman test yapsam .
Yok canm beklemedeyimNaptın canımmm yapmadın mı merak ettim
Kız yapsana ovu merak ettim benimkisi gibi miYok canm beklemedeyim
Rabbim hayırlısını versin, sağlıkla gebe kalırsın inşaallahHayırlı güzel haber al inşallah
Canm sıvı alımına dikkat etmem lazm annemlerdeydim çay icirdiler mecbur saatin dolmasını bekliyorumKız yapsana ovu merak ettim benimkisi gibi mi
Heee bende hiç yapmıcan sandıydımmm tamam yapınca babada söyle canımCanm sıvı alımına dikkat etmem lazm annemlerdeydim çay icirdiler mecbur saatin dolmasını bekliyorum
Canım eşin hangi takviyeyi kullandı özellikle ileri hareketli sperm sayısı hatta morfoloji bile artmışBu arada eşimin sonuçlarını atıyorum bilgisi olan yorumlarımı ilk tesg 4 Haziran ikinci test 29 Ağustos diğeri ise cuma günü
Yok canm yapıcam tabiki bende çok merak ediyorum hemen atarım sana yapıncaHeee bende hiç yapmıcan sandıydımmm tamam yapınca babada söyle canım
Kızlar günaydın dün yazmıstım prolaktinm 33 cıkmıstı kadın doğumcum dostinex kullan dedi yarım haftada iki kere
Yumurtlamaya dort bes gun var ıcsem bugün itibari ile düşermi hemen acaba
[/QUOTE
Benimde 30 ne oluyor öyle olunca ]
Benimde prolaktin hormonum 30 çıkmıştı. Normalde kadınlarda regl döneminde max 25 olmalı diye biliyorum. Bana bionorica bitkisel ilaç vermişti ve ben diyet yapıyordum 1 ay sonra 22 ye düştü prolaktinim.
Böyle çıktı canm olmuycak mi yani koyu mu olması lazımdıGebelik olunca pik oluyor canım öyle biliyorum yani atayım bak böyle bu şekilde benim şuan en alttakini bugün yaptığım
Resim yok canımBöyle çıktı canm olmuycak mi yani koyu mu olması lazımdı
Resim yok canım
Bende bilmiyorum ki koyu mu olması lazımdı ben yaptım sende yap dedim bakalım aynı gün yumurtlama oldu fikir olsun dedim ama pik gibi olması lazım onu biliyorumBöyle çıktı canm olmuycak mi yani koyu mu olması lazımdı
Bence pik olması için çok erken daha yumurtlamanin üzerinden 5 gün geçti catlamanin ise üçBende bilmiyorum ki koyu mu olması lazımdı ben yaptım sende yap dedim bakalım aynı gün yumurtlama oldu fikir olsun dedim ama pik gibi olması lazım onu biliyorum
Benimkisi bu şekilde canım gece 12 geçtiği içim böyle diyor tabiGördüm canım benimkisinden biraz daha silik elinde kaç tane var test senin benim 3 tane kaldı devam etsem mi acaba