Merhaba hiç üzülme ikinci kan tahlilini yaptır. Tavsiyem erkenden doktora gitmemek.tabi kanama ya da şiddetli ağrı yoksa. Hiçbişey yapamıyor doktorlar bu aşamada çünkü.
hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeAradim taradim ben bu konuyu bulamadim sabah konusunu actim simdi bu konuyu fark ettim yok bu hormonlar beni korlestirdi galiba 5+2 haftalik nasipse temmuz dogumluyuz bizdee
hayırlı olsun canım benim de 3 gün önce 44 çıkmıstıHerkese merhaba. Ben de Temmuz annesi olucam inşallah. Adet günümden 4 gün önce kan tahlilinde beta 79.79 çıktı. Bu gün de tekrar kan verdim. Bakalim 2 ye katlamış mı değer yarın öğleden sonra öğrenicem. Normalde daha adetime 2 gün var :) Tez canlılık böyle bişey galiba. İnşallah bütün anne adayları sağlıcakla kucağına alsın bebislerini.
Tamam canm saol.. Pazartesi gel dedi tekrardan kan vercem inşallah artar değerim..
Kanama yada ağrın yoksa yüreğini ferah tut
Aminnn canim benimmmhoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
şişkinlik bende de çok fazla var canım mideyle ilgili bir durum olmadıAminnn canim benimmm
Kizlar mide kasilmalari yasayan varmi aranizda bugun hic birsey yiyemedim midem kasiliyor kramp gibi siskinlik hissi var
Fenalardayim valla bugun hic birsey yiyemiyorum vicdan yapiyorum yiyemedikceşişkinlik bende de çok fazla var canım mideyle ilgili bir durum olmadı
Benim ilk yaptığım test üstteki gibiydi canım değerim 44 çıkmıştıkızlar çok heyecanlıyım sizce de var mı gebelik
inşallah vardır benim de yarın baktıracağımBenim ilk yaptığım test üstteki gibiydi canım değerim 44 çıkmıştıKanda baktır bence birde
kızlar çok heyecanlıyım sizce de var mı gebelik
Merhaba benimde sat 1 ekimdi. Çarşamba günü aksam 1 gün gecikmeyle hcgye baktırdım 346 çıktı bırdaha kan vermedim bıraz daha bekleme taraftarıyım doktor ıcın bakalım herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah sagsalım kucagımıza alırız hepimiz bebişlerimizi
tebrikler canım insallah sağlıkla ilerlerMerhaba benimde sat 1 ekimdi. Çarşamba günü aksam 1 gün gecikmeyle hcgye baktırdım 346 çıktı bırdaha kan vermedim bıraz daha bekleme taraftarıyım doktor ıcın bakalım herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah sagsalım kucagımıza alırız hepimiz bebişlerimizi
Şimdi öğrendim ben de :)
Teşekkür ederim canım :))Hayırlı olsun Temmuz anneleri çoğalıyor
Sağol canım hepimizin ınsallahAmiin canm hayırlı olsun bebisinn
Insallah canım hepimizi.tebrikler canım insallah sağlıkla ilerler