2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhabalar hayırlı olsun Benim de tek belirtim karın şişliği ve gaz.. p.tesi kan vermiştim bir de dayanamadım bugun verdim öğleden sonra sonucu alacağım

Merhaba sizede hayırlı olsun. Szinki İlk gebelik sanırım benim 2. Olduğundan kan vermeyeceğim ilk kontrolde veririm sanırım. Ama ilk zamanlar iki günde bir hcg artış takip etmek gerekiyor sağlıklı mı ilerliyor diye. Umarım güzel artar değerin

Şişlik çok sorun benim için kızlar giydiğim pantolonlar sıkıyor rahatsız oluyorum sizi de etkiliyor mu

Bel kısmı rahatsız ediyor benide evet ama canın yanmadıkça bebeğe bir zararı yok. Zaten 3. Ayın sonunda şişkinlik gidecek. Bebek belirginleşince de o zaman giyemeyeceğiz eski pantolonları

Ayy benim de ilk ama ikinci de de aynı heyecanı yaşarım

Bel kısmı rahatsız ediyor benide evet ama canın yanmadıkça bebeğe bir zararı yok. Zaten 3. Ayın sonunda şişkinlik gidecek. Bebek belirginleşince de o zaman giyemeyeceğiz eski pantolonları
galiba aynen öyle olacak ben öğretmenimdün nöbet tutttum sabah 7den akşam 4e kadar belim de ağrı var şuan

Amin hepimi sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi Benim ilk hamilelik o nedenle panik halindeyim maşallah sen deneyimlisin
Ben de artık kontrole kadar kendi haline bırakıcam

Merhaba kızlar bende bugun sabah kan verdim ama biraz yoğunluk varmış yarın sabaha cikacak sonucumm.. Nasıl bekliycem bilmiyorum sabaha kadar
Canımm ben de yarına kalmasın diye aile hekimliğin gitmedim
Beklemek zor ama yeter ki sonuçlar güzel ollsun

Ayy benim de ilk ama ikinci de de aynı heyecanı yaşarım

Heyecan var zirve yspmış durumda hatta. Kimseye söylemedim eşim dışında çok yeni diye ama insanların gözlerine bakıp ben hamleyim bee demek geliyor içimden ilk hamileliğimde her hafta gitmiştim ve çok yıpratıcı olmuştu herşey yolundamı diye merak etmek. Ama şunu anladım bu düreç yaşanacaksa ve nasıl yaşanacaksa ne anne ne dedoktorlar müdahale edemiyorlar Allah ın bileceği iş.

Hcg 5000 i geçmeden doktora gitmeyin derim kızlar. Kanamanız şiddetli kramplarınız yoksa tabi. Hcg 5 binin altındaysa kese görünmüyor çünkü

galiba aynen öyle olacak ben öğretmenimdün nöbet tutttum sabah 7den akşam 4e kadar belim de ağrı var şuan

Bende bankacıyım benimde oturmaktan yoğunluktan Yerimden kalkamamaktan belim ağrıyor bugün. Sürekli Oturmak ya da ayakta durmak pek iyi değil ama maalesef sistem oturduğunda da ayaklarını uzat çöp kovasını ters çevirip ödem olmaz böylece

Kızlar benim tavsiyem de su içmeyi ihmal etmeyin Hamileliğin sonlarında az su içtiği için tansiyon ile baya uğraşmıştı arkadaşım. Ben bi koli su aldım koydum işyerime

Ayy o kadar halsizlik ki full oturasın var benim ama meslek engel öyle uzun uzun ayakta ders anlat tabanlarım patlıyor eve git bir de ev işleriyle uğraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…