- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
274 çıktı canım sen naptınCanım kaç çıktı sonucun??
sudan soğudum resmen midemi bulandırıyor ne yapacagım benKızlar benim tavsiyem de su içmeyi ihmal etmeyinHamileliğin sonlarında az su içtiği için tansiyon ile baya uğraşmıştı arkadaşım. Ben bi koli su aldım koydum işyerime
Ay sen de de başladı mı hassasiyet bende tık yoksudan soğudum resmen midemi bulandırıyor ne yapacagım ben
560 çııktı canım artık 2 hafta bekleyeceğim kontrole kadar274 çıktı canım sen naptın
senin değerin bu gün mü canım benden 1 gün sonra verdin sanırım?Ay sen de de başladı mı hassasiyet bende tık yok
560 çııktı canım artık 2 hafta bekleyeceğim kontrole kadar
Evet kuzum ben bugün saat 11 gibi verdimsenin değerin bu gün mü canım benden 1 gün sonra verdin sanırım?
bende başka bişey yapmam randevumuz haftaya çarşamba inşallah keseyi görürüzEvet kuzum ben bugün saat 11 gibi verdim
Mehaba teşekkür ederiz canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişiniHerkese merhaba. Ben de Temmuz annesi olucam inşallah. Adet günümden 4 gün önce kan tahlilinde beta 79.79 çıktı. Bu gün de tekrar kan verdim. Bakalim 2 ye katlamış mı değer yarın öğleden sonra öğrenicem. Normalde daha adetime 2 gün var :) Tez canlılık böyle bişey galiba. İnşallah bütün anne adayları sağlıcakla kucağına alsın bebislerini.
moralini bozma canım inşallah artmış olur iyi düşün iyi olsunGünaydın kızlar bugun kan sonucumu öğrendim adetimin 29.gününde yaptirmistim beta hcg 58 çıktı(
Doktor cok ümitlendirmek istemem dedi.. Pazartesi tekrar gel bakalm artarsa hamilesindir dedi.
Moralim cok bozuk kızlar
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızmerhaba benimde SAT 01 ekim ve 4+3 gebelik görünüyor herkes için hayırlısı olsun
moralini bozma canım inşallah artmış olur iyi düşün iyi olsunhaber ver bize de
bence vardır geç döllenme olasılığı yüksekAy inşallah canm ya... Varmı böyle olan acaba degeri 50lerde çıkan
bence vardır geç döllenme olasılığı yüksek
merhaba benimde SAT 01 ekim ve 4+3 gebelik görünüyor herkes için hayırlısı olsun
Günaydın kızlar bugun kan sonucumu öğrendim adetimin 29.gününde yaptirmistim beta hcg 58 çıktı(
Doktor cok ümitlendirmek istemem dedi.. Pazartesi tekrar gel bakalm artarsa hamilesindir dedi.
Moralim cok bozuk kızlar