2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok sevindim canım bebeği bile gördü yani süper :)

Canım tuz testini senin haberin olmadan başkası yapicak sanaa bu arada ben sabah yumurta yaptım ortası küçük bir delik vardı ne demek
O arkadaş benim yazarım tekrar tabi yumurtayı haşladın ortadan kestin delikse kız delik değilse erkek banada başkası söyledi. Cinsiyet niyetiyle haşladığın ilk yumurta olacak. Yoksa hergün haşlıyoruz Bakalım tutacak mı. Bende kız çıktı.

aynı odada çalıştığım iş arkadaşım boş gebelik geçirmiş psikolojimi bozdu ya sürekli ima ediyor bana da

Olabilirde olmayabilir de böyle şeyleri en iyi doktor söyler canım sen eğer doktora gidemiyorsan hemen bı beta hcg baktır gebelik varsa derhal doktor görsün yoksa yine görsün ama regl önceden gelmiş olabilir kndini az çok tanırsın. Önce bir beta baktirsan. İdrar testi şuan için çok kesin sonuç vermeyebilir 1 hafta var daha regline. İnşallah bebeğin yerlesiyordur ama o kanama da fazla yine de bünye işi belli olmaz

Kese şekli ve yumurta Testi kız diyor hadi bakalım merak ettim smdi sen yaptın mı peki bu testi

Ay boşver şöyle kötü yürekli insanları. Sen şimdi gitsen göreceksin bebişini de kalbini de. Öyle bir şey yok, çıkar aklından
ya gerçekten niye böyle davranıyor anlamıyorum yaşı da büyük çoluk çocuğu var. geçen gün su içerken midem bulandı mesela o şimdiden belli olmaz hemen öyle mide bulanmaz diyo hep kötü bir şey vardır imasında

Hiç biseyini paylaşma öyle insanlar yanında. Kendinden de uzak tut bırak kudursun. Bende boş gebelik yaşadım başıma geldigi halde bu ikinci bebek ve farklı dedim aklkma bile getirmiyorm ve çok şükür kesenin içinde bebeğim var. Ne hakla insana bunu yapabiliyorlar. Kimseyi dinleme. İnsanın bile iki hamileliği birbirini tutmuyorken başkasıyla aynı hamilelik yaşamanı bekliuo olması anlamsız. Ayrıca belirtiler hormonlar nerde ne yapacağı belli değil. Aynı anda yemek yiyip farklı zamanlarda acikiyor insanlar. Kaldı ki belirtiler şimdi çıkmazmış. Halt etmiş. Kıskanmis o seni boşver kafana bile takma

[/QUOTE] Bu insanlar neden böyle ya miden bulansa yok yok bulanmaz der bulanmasa yine çekemez. Benim bulantım yok diye çıldırıyorlar en son biri daha bulanır bekle dedi sürünelim istiyorlar. Gerçekten hasta ruhlu insanlardan uzak durup hiçbir şey demeyeceksin. Senin boş gebeliğinle bu kadının ne alakası varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…