2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bi sorum daha var sizlere ben 3 tane gebelikle ilgili program indirdim 3ü de 5. Haftada kalp atışı olduğunu gösteriyor fakat doktorlar 7. Haftadan sonra görüyor o programlar yanlış mı yönlendiriyor sizce
Bende oğlumu 6+4te kalp atışını duymuştum ama vajinal ultrason da. Bunda 6+1de karından görünmedi büyük ihtimalle karından bakıldığı için görünmüyor kalp atışı

Kizlar kalp atışı icin gittim.bebek normal ultrasaonda yine gozukmedi doktor rahmin ice dogru diyor, alttan bakinca gördü saglikli masallah iyi dedi kalp atisida duyduk ancak 3 aylik olursa normalden gorebiliriz dedi bebek biraz daha buyumesi gerekmiş

Bende oğlumu 6+4te kalp atışını duymuştum ama vajinal ultrason da. Bunda 6+1de karından görünmedi büyük ihtimalle karından bakıldığı için görünmüyor kalp atışı
Anladım canımm ben önce bi devlete gidicem çünkü iş için şehir dışındayım sonra eşimle devlete gidicez..devlete gittiğimde 5+2 olcak eşimlede 5+6

Kizlar kontrollere ne kadar da bir gidiyosunuzbenim doktorum ayda bir bile gelsen olur dedi bana saçma geldi sonuçta takip edilmesi lazım su an gelişim aşamasında bir sıkıntı durumuna karsin

Kizlar kontrollere ne kadar da bir gidiyosunuzbenim doktorum ayda bir bile gelsen olur dedi bana saçma geldi sonuçta takip edilmesi lazım su an gelişim aşamasında bir sıkıntı durumuna karsin
kaçıncı haftada dedi ki bizim pazartesiye randevu henüz öyle bişey demedi

kalp atışını duydu geçen hafta 3 hafta sonra görüşelim dedi. çok ultrasona girmekte iyi değil zaten bence çağırma süreleri mantıklı

Ben öyle hissediyorum iştahsızlık var. Bulantı yok ama halsizlikle birlikte kırıklık var üzerimde. özellikle sabahları zorlanıyorum

Canım ben ılk 10 gun önce gıttım bırdahakıne 10 gun sonraa cagırdı bugunde gıttım işte tekrardan 1 ay sonra gel dedi

kızlar acil durum 5 gündür alt yarın ağrısı ve batma hissi yaşıyordum. bugün geçti gibi yani değişti o agrılar az önce belim sızlamaya başladı hatta baya bi sıcakta bastı beni. regl agrısı gibi yani şuan tuvalete geçtim kanamam başlamış ve daha regl ayın 23 de. yerleşme kanaması olabilir mi? nolur öle bişi olsunnn. test alıp yapsam belli olurmu sizce böyle bi durum yaşayan varmı?

Bence hemen bir doktora görünmelisin, en iyisini doktorun söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…