2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ya gerçekten niye böyle davranıyor anlamıyorum yaşı da büyük çoluk çocuğu var. geçen gün su içerken midem bulandı mesela o şimdiden belli olmaz hemen öyle mide bulanmaz diyo hep kötü bir şey vardır imasında
Cidden boşver,hasetlerinden nazar değer yemin ediuorum boşver hiç bişi deme bile..herşey Allahtan anlamıyorum bu insanlara..Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin..biraz güzel bakmak cok mu zor

Ay boşver şöyle kötü yürekli insanları. Sen şimdi gitsen göreceksin bebişini de kalbini de. Öyle bir şey yok, çıkar aklından
Hiç biseyini paylaşma öyle insanlar yanında. Kendinden de uzak tut bırak kudursun. Bende boş gebelik yaşadım başıma geldigi halde bu ikinci bebek ve farklı dedim aklkma bile getirmiyorm ve çok şükür kesenin içinde bebeğim var. Ne hakla insana bunu yapabiliyorlar. Kimseyi dinleme. İnsanın bile iki hamileliği birbirini tutmuyorken başkasıyla aynı hamilelik yaşamanı bekliuo olması anlamsız. Ayrıca belirtiler hormonlar nerde ne yapacağı belli değil. Aynı anda yemek yiyip farklı zamanlarda acikiyor insanlar. Kaldı ki belirtiler şimdi çıkmazmış. Halt etmiş. Kıskanmis o seni boşver kafana bile takma
Bu insanlar neden böyle ya miden bulansa yok yok bulanmaz der bulanmasa yine çekemez. Benim bulantım yok diye çıldırıyorlar en son biri daha bulanır bekle dedi sürünelim istiyorlar. Gerçekten hasta ruhlu insanlardan uzak durup hiçbir şey demeyeceksin. Senin boş gebeliğinle bu kadının ne alakası varsa 😡
Cidden boşver,hasetlerinden nazar değer yemin ediuorum boşver hiç bişi deme bile..herşey Allahtan anlamıyorum bu insanlara..Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin..biraz güzel bakmak cok mu zor
Çok sağolun kızlar artık hiçbir şeyimi paylaşmıyorum tabiki. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi amin 🙏

aynı odada çalıştığım iş arkadaşım boş gebelik geçirmiş psikolojimi bozdu ya sürekli ima ediyor bana da
Benimde boş olsa mutlu olacaksın sanki de boz. Pislikler ya. Başkasının acısıyla besleniyor böyle tipler.
Kese şekli ve yumurta Testi kız diyor hadi bakalım merak ettim smdi 🤗🤗🤗 sen yaptın mı peki bu testi 😂
ben henüz dra gitmedim. 8. Haftadan sonra nasipse gideceğim. O yüzden kese şekli bilemiyorum. Yumurta kız dedi. Çin erkek. Sağlıklı olsunlar inşallah.
ya gerçekten niye böyle davranıyor anlamıyorum yaşı da büyük çoluk çocuğu var. geçen gün su içerken midem bulandı mesela o şimdiden belli olmaz hemen öyle mide bulanmaz diyo hep kötü bir şey vardır imasında
Uzak dur bu insandan. Ömür yiyenler.

Merhaba hanımlar bende temmuz annesiyim sanırım fakat ben ilaç kullanıyordum zayıflama ilacı biraz tereddütlerim var 12 Kasım da hamile olduğumu ogrendim öğrenmeden 2 hafta önce ilacı bırakmıştım sizcebi sıkıntısı olur mu 3 gündür beta HCG ye baktiriyorum yükselerek devam ediyor Ban adua edin lütfen

Merhaba hanımlar bende temmuz annesiyim sanırım fakat ben ilaç kullanıyordum zayıflama ilacı biraz tereddütlerim var 12 Kasım da hamile olduğumu ogrendim öğrenmeden 2 hafta önce ilacı bırakmıştım sizcebi sıkıntısı olur mu 3 gündür beta HCG ye baktiriyorum yükselerek devam ediyor Ban adua edin lütfen
Birşey olmaz ınsallah canım rabbim korur degerlerınde duzenlı artıyormuş bak iyi düşün iyi olsun 🙂

Ben bile sinir oldum tanımadan 😂

İnşallah canım ya dualarınızı esirgemeyin Rabbim hakkimzida hayırlı olanı nasip etsin sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyip dileyen bakabilecek olablara

Kızlar benim gibi öğretmen olan var mı?mayısa kadar çalışacağız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler Doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum minicik Bebişi kime bırakayım :))) şimdiden bunları düşünüyorum hormonlar şimdiden iş başında
Ben varım ✋ inşallah mayısa kadar çalışırım. Çoğul gebelik benimki. Temmuz 15 görünüyor benim doğum.

Ben varım ✋ inşallah mayısa kadar çalışırım. Çoğul gebelik benimki. Temmuz 15 görünüyor benim doğum.
Ne güzel kuzucuklar sağlıkla gelsin)) ben de hesapladım. Eger dogru hesapladiysam 5 hafta diğer döneme aktarabiliyorum ya ekime kadar idare ediyor o şekilde, gücüm kuvvetim olursa haziran sonuna kadar dayanicam bakalım ☺

Kızlar benim gibi öğretmen olan var mı?mayısa kadar çalışacağız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsinler Doğumdan sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum minicik Bebişi kime bırakayım :))) şimdiden bunları düşünüyorum hormonlar şimdiden iş başında
çok şanslısınız özel sektörde çalışıyorum 3 aylık bırakmam gerekiyor

Hanımlar ben çoğunlukla sağ kasığımda şiddetli olmasa da ağrı hissediyorum birkaç gündür.
ağrının tek taraflı olması dış gebelik belirtisi olabilir mi sizce
Bendede sağ tarafta ağrı var bazen adet sancısı gibi tüm rahmimde hissediyorum doktorum normal olduğunu rahimin büyümesinden dolayı olduğunu söyledi keseyide gördük.Ama geçen sene bir düşük yaptığım için bende korkuyorum..

Merhabalar bende hayırlısıyla temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim. 4+5 haftalık gebeyim. Dün 1006 beta hcg değerim çıktı.haftaya ultrason için çağırdı doktor. 5+4 haftalıkken ultrasonda görünür mü bebek?

X